Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 01 June, 15:29

Jönköpingsnytt - 21 maj 20 kl. 16:00

Ek: ”Ångest, lycka och sjuk glädje”IF Hallby Handboll stod för en stor prestation när de besegrade Karlskrona i kvalet till Handbollsligan och tog klivet upp i högstaserien på över 50 år. Nu är de nominerade till priset för Årets idrottsprestation i Jönköping.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hallby Handboll, Karlskrona, Handbollsligan, Årets, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ek Ångest, lyckaoch , sjuk, glädje
YA - 11 okt 18 kl. 08:01

Hunden Hicko dämpar ångest och sprider glädje på jobbet

Pyrinéerhunden Hicko har varit social tjänstehund i över fem år. Under sina arbetsdagar hjälper han människor genom att bland annat dämpa ångest, sprida glädje, bryta isoleringen och motivera till motion..

BT - 26 maj 19 kl. 07:57

Att bli mor är inte alltid lycka

Mors dag handlar mest om lycka och modersglädje. Men att må dåligt som mamma är tabubelagt enligt forskare Cecilia Pettersson – trots att 10-15 procent av alla mammor lider av förlossningsdepressioner..

GT - 01 nov 13 kl. 12:11

Paul Auster ger mig ro, lust och glädje

När jag var ett barn. En promenad i sen november eller tidig december, brukar återkomma till mej. En sådan ro.

SR - 22 apr 18 kl. 18:20

Hylte/Halmstad svenska mästare: "Sjuk glädje”

På resan mot sin femte raka SM-final vann seriesegraren Linköpings VC smått ofattbara 30 segrar i följd. Men svenska mästare, det blev Hylte/Halmstad..

Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 11:31

Lycka och framgång ur neurovetenskapliga perspektiv på SIME Consciousness

I tisdags var det dags för SIME Consciousness, en heldag fokuserad på medvetande, samverkan och morgondagens ledarskap. Med 19 st föreläsare var det ett fullspäckat program som erbjöd perspektiv på bland annat neuropsykologi, entreprenörskap, mindfulness, ledarskap, samverkan, jag-utveckling och att vara nöjd med livet. Programmet sköttes med van hand av Ola Alvarsson, entreprenör, estradör och EM-bronsmedaljör i Kickboxning.

YLE - 07 feb 17 kl. 13:00

Peter Sandström om fäder och söner, lycka och förnöjsamhet

Är livet en trädgård som vi kan planera och styra upp enligt våra egna ritningar, och hur ser lyckan ut? Detta är frågor som Peter Sandström återkommer till i den prisade romanen Laudatur som handlar om tafatta och tigande män som ofta kommer till korta. Under höstens lopp har lovorden haglat tätt över författaren Peter Sandström och hans roman Laudatur, en roman som var kandidat till såväl Finlandiapriset som Runebergspriset.

UT - 08 dec 19 kl. 06:00

Noel Bruhn: Prestationsångest som leder till egoism

Det är många unga som har det svårt idag. Som trots den glädje de visar upp, och trots den glädje de känner, somnar med en klump i magen och tårar i ögonen. Vår generation kämpar så mycket och kastas mellan sorg och lycka.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 17:19

Hon fann sin glädje mitt bland sorg.

Bara Efter att ha jobbat många år som säljare bjöd livet på otur vilket slutade i krasch.
När Annika Troell skulle hitta tillbaka till arbetsvärlden pekade alla tester på ett område hon inte var van vid: begravningsbranschen.Hennes pappa dog oväntat när hennes yngste son var ett halvår.

Sydsvenskan - 06 sep 13 kl. 06:30

En stark cocktail av sorg och lycka

Av alla cancerfall på film är det få som är så oförfalskade som detta. Föräldrarnas smärta, ångest och förtvivlan inför ett cancersjukt barn är i det närmast omöjligt att fullt ut gestalta på två timmar. I verkligheten är det en utdragen process, en långsam tortyr som kan pågå i år och knäcka både relationer och människor.

BT - 21 feb 14 kl. 14:16

Moster Victoria: Lycka till!

Klockan 12 dundrade 21 skott över Stockholm från Skeppsholmen i kunglig salut för prinsessan Madeleines nyfödda dotter. "Vår glädje är stor", skriver kungaparet, medan kronprinsessan önskar den nya familjen lycka till.Flickan föddes klockan 22.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Nyhetsminuten – måndag 1 juni

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Idrottsplatsens gräsplaner har blivit bruna: ”Det är jätteolyckligt”

Är det en stor åker eller två fotbollsplaner på Jordbrovallen? Det kan vara svårt att avgöra för den förbipasserande i nuläget. På några veckor har de gröna och inbjudande gräsplanerna förvandlats till något som liknar ett brunfärgat fält.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Källare renoveras - hit flyttar museets samling

I augusti kommer Jönköpings kommun att byta ut vatten- och avloppsledningar som finns i fastigheten där Jönköpings läns museum finns.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Pengar och smycken stals vid villainbrott

En villaägare upptäckte att pengar och smycken hade stulits från bostaden i samband med ett inbrott. Nu har en anmälan om grov stöld upprättats.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

HV71 värvar toppback från konkurrenten

HV71 har gjort klart med en ny back.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Trafikolycka på E4 genom Jönköping

Det har inträffat en trafikolycka där E4 och väg 40 möts.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Män greps i natt – misstänkta för kapellskärning

Två män i 40-årsåldern greps under natten misstänkta för att ha genomfört en kapellskärning i en lastbil och stulit saker.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Stor skogsbrandrisk: "Var aktsam om du ska elda"

Skogsbrandrisken är stor eller lokalt mycket stor just nu i Götaland.
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Premiär i årets utesim – stort intresse

Söndag eftermiddag och en efter en droppar de in på gräsmattan vid Axamosjön. Deltagarna i dagens premiärträning i Open Waterklubb i Jönköping. Det är tredje året i rad och intresset för utesimning bara ökar.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Jönköpingssimmare sjuk i covid-19 "Det här är ingen vanlig influensa"

Landslagssimmaren Victor Johansson från Nässjö som tävlar för Jönköpings Simsällskap har testats positivt för covid-19. Det berättar han i en intervju med DN
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.