YA > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:33

YA - 21 maj 20 kl. 15:51

Glädje i nya blomsterbutikenElin Lienau strålade i kapp med både solen och blommorna när hon invigde sin butik i Ystad på torsdagen: Elins Blomsterglädje på Herrestadsgatan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lienau, Ystad, Blomsterglädje, Herrestadsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjei nya , blomsterbutiken
YA - 20 dec 17 kl. 15:27

Mäklare flyttar in i gamla blomsterbutiken

Det blir en mäklarfirma, som flyttar in i den tomma lokal på Norregatan där blomsterbutiken Fröken Ofelia tidigare låg..

GöteborgsPosten - 27 mar 18 kl. 09:19

Blomsterbutiken i Femman i konkurs

I över två år kämpade floristen Helga Fornander med att få snurr på blomsterbutiken Buds & Bouquets, efter att Hufvudstaden tvingade henne att flytta in butiken i Femman. Nu har den gått i konkurs..

YA - 18 feb 20 kl. 15:47

Klartecken att göra om blomsterbutiken till kafé

Kaféet Byvägenn 35 i Sankt Olof utökas till Ystad och gågatan. Bygglov har beviljats för att ändra användningen av den före detta blomsterbutiken på Stora Östergatan till kafé..

YA - 30 mar 20 kl. 18:00

Han tar över blomsterbutiken - ”Det är fantasin som sätter gränserna”

Intresset för växter och blommor har följt floristen Joakim Wydéen genom hela livet. Nu ser han fram emot nya utmaningar, då han snart ska tar över ansvaret för blomsterbutiken Zorina i Sjöbo. .

YLE - 17 aug 17 kl. 18:40

Matglädje i Houtskär - sälkött, cirkus och läcker skräpfisk

På lördag är det dags för Matglädje i Houtskär. Det är tredje gången evenemanget ordnas och i år ska gästerna bland annat få smaka på sälkött. - Det är meningen att alla som vill ska få provsmaka.

Dagens PS - 15 maj 17 kl. 10:37

Krönika: Frihet nyckeln till arbetsglädje

Att skapa plattformen för arbetsglädje är chefens ansvar. Diktatorchefens tid är sedan länge förbi och ändå hänger de sig kvar. Det handlar om osäkerhet.

BT - 06 jan 13 kl. 11:50

Gällstadrevyn sprider glädje och skratt som räcker långt

22:a året, 16:e uppsättningen. Gällstadrevyn lever och frodas. Sedan en tid tillbaka är det revydags "bara" vartannat år.

Skånskan - 17 feb 17 kl. 14:00

Med Bergman och glädje på scen

Regissören och performanceartisten Charlotte Engelkes är tillbaka på Helsingborgs stadsteater. Den 25 februari är det premiär för Glädjen eller småprat i svartvitt, en glädjefylld djupdykning i Ingmar Bergmans tidiga filmer.
– Här finns ett stort ja, jag får positiv kraft från den här teatern, säger Charlotte Engelkes om varför hon gärna återvänder till Helsingborg.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 21:05

Malmöelever vågar sprida glädje

Malmö Med lappar som innehöll komplimanger, en korg med godis och eget gott humör ställde sig några elever från S:t Petri-gymnasiet på Gustav Adolfs torg i Malmö för att sprida glädje.– Reaktionerna blev väldigt positiva och vi vill uppmana alla att sprida glädje – det är faktiskt enkelt och kostar inget, säger de.
De fyra eleverna Julia Lugger, Sanne Krook, Anna Andersson och Mikaela Romner går andra året på samhällsprogrammet, med inriktning beteendevetenskap.

YLE - 06 apr 16 kl. 10:44

De arbetslösas förening ger livsglädje och gemenskap

I De arbetslösas förenings verksamhetslokal i Karleby samlas långtidsarbetslösa för att dricka kaffe, spela pidro, jobba på dator. Man kan också hjälpa till med matutdelning eller i matserveringen där man mättar omkring 60 personer varje dag. - Det här är ett andningshål för många arbetslösa, säger Sten Holmbäck.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Poliskåren anklagas för övervåld i Kenya

Utegångsförbudet i Kenya har fått dödlig utgång för vissa medborgare – men inte på grund av coronaviruset – utan på grund av polisvåld. Sedan utegångsförbudet trädde i kraft i mars har 15 personer dödats och 31 personer skadats i samband med polisingripanden..

YA - 1 timme sedan

LKAB och Kiruna sams igen

YA - 2 timmar sedan

Ronaldo spränger miljardgränsen

Portugisiske Cristiano Ronaldo är den första fotbollsspelaren som har tjänat mer än en miljard dollar under sin aktiva karriär..

YA - 4 timmar sedan

Ulf Mårtensson: Ystad håller på att kantra

En glänsande amerikanare mullrar i kön till hamburgerkedjan Max som i veckan flyttade från centrum till nya lokaler vid Dragongatan i Ystad. Undrar om Ystad inte håller på att kantra lite?.

YA - 4 timmar sedan

Bengt Göran Svensson: Inlägget borde skickats till diktaturerna i stället

Replik på insändare ”Ställ om från militär till mänsklig säkerhet” i YA 5 juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.