Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:09

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 20 kl. 15:00

Kommunanställd avskedas - jobbade med sjuklönEn anställd inom socialförvaltningen på Trelleborgs kommun sjukanmälde sig vid ett flertal tillfällen och fick då sjuklön från kommunen. Men den anställde var inte hemma och vilade upp sig - personen jobbade för en annan arbetsgivare. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunanställd, avskedas, jobbademed , sjuklön
Dalarnas tidningar - 15 aug 17 kl. 20:08

En kommunanställd man avskedas – ska ha misskött sitt arbete

En kommunanställd man i Gagnef avskedas efter att ha misskött sig på arbetet. Kommunen varnar även en annan anställd för att bli avskedad..

DalaDemokraten - 15 aug 17 kl. 20:08

En kommunanställd man avskedas – ska ha missköts sitt arbete

En kommunanställd man i Gagnef avskedas efter att ha missköts sig på arbetet..

Dalarnas tidningar - 15 aug 17 kl. 20:08

En kommunanställd man avskedas – ska ha missköts sitt arbete

En kommunanställd man i Gagnef avskedas efter att ha missköts sig på arbetet..

Kristianstadsbladet - 15 feb 19 kl. 00:01

Kommunanställd slutade: Hade fått hotfulla samtal tidigare

En tidigare anställd, som jobbade med biståndsfrågor i Östra Göinge kommun, fick i november-december ta emot hotfulla samtal från skyddat nummer..

Expressen - 04 jun 14 kl. 18:13

Kommunanställd man misstänks langat sprit

En kommunanställd man i Halland åtalas för storskalig langning av alkohol till ungdomar, den yngsta var bara 15 år. Dessutom är han åtalad för åtta fall av häleri. Även mannens hustru, som också är kommunanställd, åtalas för häleri eftersom hon borde ha förstått vad mannen höll på..

Expressen - 10 jul 19 kl. 09:19

Kommunanställd bad till Gud på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till Gud på arbetstid, rapporterar Kristianstadsbladet..

UNT - 20 nov 13 kl. 08:40

Tjänsteman ordnade bostad åt kommunanställd

En kommunanställd som är inblandad i korruptionshärvan ska ha ordnat så att en tjänsteman på kommunen fick hyra ett torp billigt. Ärendet har polisanmälts..

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk


Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet.Ett privat säkerhetsbolag kopplades in och utförde säkerhetsanalys på mannens jobb och i hans hem.

UNT - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde..

Sydsvenskan - 14 okt 14 kl. 14:57

Kommunanställd fejkade dödshot

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Klart när TFF spelar sin hemmapremiär

I fredags stod det klart att TFF inleder säsongen borta mot Halmstads BK. Nu är speldatum spikat för superettans första omgångar..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Stans populäraste lunchrestauranger - när eleverna får välja

Salladsbarer och smörgåsställen har varit populära under våren när gymnasieeleverna har ätit lunch på Trelleborgs restauranger. D&J sallad och fitnessbar har haft mellan 140 och 150 elever som gäster dagligen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Räddningsinsats: Båt började sjunka i Gislövs hamn

På tisdagseftermiddagen kallades räddningstjänsten till en sjöräddningsinsats i Gislövs hamn..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Nära ögat: Tryckte på gas i stället för broms – ”skuttade” över grav

När personal vid Höllvikens församling skulle täcka över en grav efter en begravning i början av maj var tre personer nära att köras på av en hjullastare. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Klart med ny museichef – hämtas från Småland

I höst får Trelleborg en ny museichef, i form av smålänningen Ola Lundin. Nuvarande chefen för kulturhuset i Oskarshamn tillträder sin nya tjänst den första september. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Nya skjutbanor ett lyft för klubben

Trelleborgs Sportskytteklubb har färdigställt sin nya skjutbana. En stor investering som lär betala tillbaka. ”Det är en nödvändighet för oss och våra unga”, säger skytteklubbens André Friman.

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Kommunens uppmaning till trelleborgarna: Spara på vattnet

Vattenverken i Trelleborgs kommun ligger nära maxkapacitet efter att hushållen börjat använda allt mer vatten. Nu uppmanas trelleborgarna att hushålla med vattnet för att undvika bevattningsförbud i sommar..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Grannfejd om eldning avgjord i domstol

Grannar till en fastighet i västra Trelleborg klagade på rök från vedeldning. Tidigare har både kommunen och länsstyrelsen satt stopp för eldning stora delar av året. Och nu håller mark- och miljödomstolen med..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Stark seger för TFF i eallsvenska återstarten

Efter två månaders uppehåll är eAllsvenskan åter tillbaka för TFF:s lag att delta i. Under måndagen besegrade man Djurgården med 3-2 i matcher. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Rehab för covid-19-patienter samordnas

Många covid-19-patienter behöver rehabilitering när de tillfrisknat. Depressioner, andningsproblem och trötthet är vanligt. Nu tänker Region Skåne samordna hjälpen till patienterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.