Världen Idag > Nyheter

Sunday, 07 June, 05:55

Världen Idag - 21 maj 20 kl. 15:00

Digital bönekonsert sätter fokus på muslimerEn bönekonsert med fokus på muslimvärlden direktsändss via nätet på Kristi himmelsdagskvällen. Evenemanget arrangeras under den ekumeniska 30-dagarsbönen för muslimer och arrangeras av OM tillsammans med Svenska alliansmissionen och Gå ut mission..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Kristi, OM, Svenska,

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digital, bönekonsert, sätter, fokus, muslimer

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 7 timmar sedan

Iran misstänks för cyberattack mot Israels vattenförsörjning

Iran anklagas för att ha utfört en cyberattack mot Israels vattenförsörjning, i syfte att höja klorhalten till farliga nivåer. Dataintrånget kunde ha gjort hundratals människor sjuka och riskerade att lämna tusentals utan vatten under en värmebölja..

Världen Idag - 17 timmar sedan

Svenskar kastar ljus över Dödahavsrullarna

Att få ihop ofullständiga fragment från Dödahavsrullarna i rätt ordning är ett mardrömslikt pusslande. Med svensk hjälp har djur-dna utvunnits ur pergament med de gamla texterna. Därmed klarnar pusselbitarna och skrifterna kan lättare tolkas..

Världen Idag - Igår: 18:00

Göthe Sandsgård, 90 år

Göthe Sandsgård har varit med om flera olyckor som kunnat sluta illa, men har haft änglavakt och aldrig skadats allvarligt. Efter ett långt och händelserikt liv har han fortfarande aptit på livet..

Världen Idag - Igår: 17:01

Kristna profiler i Sverige rasar mot Trump

Teologen och ledarskribenten Joel Halldorf kallar den nuvarande amerikanska administrationen en ”korrupt regim” och Lasse Svensson, kyrkoledare i Equmeniakyrkan, anklagar Trump för att använda Bibeln som ett vapen. Samtidigt finns det röster som vill nyansera presidentens omskrivna bibelbild..

Världen Idag - I förrgår: 14:00

Studenter vill ge Jesus till andra

Världen idag gratulerar Hannah Antblad och Lovisa Lindroos, som tar studenten den 5 juni. Tidigare levde de helt olika liv men nu har de nästan allt gemensamt och till hösten väntar studier på Livets ords bibelskola. – Jag har alltid längtat efter att ha en kristen vän, säger Hannah..

Världen Idag - Igår: 13:42

Gud, helvete och musik i fokus när Stakset mötte Winnerbäck

Himmel och helvete, universums mysterier och kändisskapets baksidor var saker som diskuterades då artisten Lars Winnerbäck gästade Sebastian Staksets podd. – Bibeln handlar mycket om skuld och förlåtelse. Jag tycker att det är bra att skriva om, sade Winnerbäck..

Världen Idag - Igår: 11:30

De ska nå hela Staffanstorp med evangeliet

Trots att de är trångbodda och i behov av nya lokaler finns det en sak som är viktigare för Centrumkyrkan i Staffanstorp än den egna insamlingen: att nå onådda med evangelium. Nu satsar de på att trycka upp tusentals evangelisationsböcker för att dela ut till alla hushåll i Staffanstorp..

Världen Idag - Igår: 08:00

På lördag ber tusentals kristna för Sverige

Sverigebönen ser ett uppsving för bönevandringar i årets anmälningar till nationaldagsbönen, efter att ha uppmuntrat till mindre samlingar. – Jag tycker det är jättespännande. Jag tror det kommer bli långsiktigt, säger böneledaren Patrik Sandberg..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Arvet efter Ravi Zacharias

Ravi Zacharias försvar för den kristna tron utgör en milstolpe inom kristen apologetik och vi kommer att minnas honom inte minst genom hans strävan att förena tro och vetande. Ravi Zacharias dog i cancer den 19 maj, 2020..

Världen Idag - I förrgår: 16:50

Professor: Coronaviruset perfekt anpassat för människor

Nya, preliminära forskningsresultat visar att det coronavirus som orsakar covid-19 verkar vara perfekt anpassat för att infektera människor, bättre än för några djurarter, vilket förvånade det australiensiska forskarteam som genomförde studien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.