Expressen > Nyheter

Saturday, 06 June, 18:47

Expressen - 21 maj 20 kl. 14:09

Stabilt på skånska sjukhus för covid-patienterDet råder fortfarande ett relativt lugn på de skånska sjukhusen när det gäller vården av covid-patienter.På torsdagen meddelade Region Skåne att antalet patienter som vårdas på sjukhus och i intensivvård är ungefär det samma som dagen innan.Antalet covid-positiva som avlidit är nu uppe i 152, en mer än under onsdagen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stabilt, skånska, sjukhusför , covid-patienter
Sydsvenskan - 21 maj 20 kl. 15:49

Fortsatt stabilt på Skånska sjukhus

Antalet covid-patienter som intensivvårdas på skånska sjukhuset ligger fortsatt på en hanterbar nivå..

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 15:49

Fortsatt stabilt på Skånska sjukhus

Antalet covid-patienter som intensivvårdas på skånska sjukhuset ligger fortsatt på en hanterbar nivå..

BT - 17 nov 14 kl. 23:49

Misstänkta spicerökare till sjukhus

Sex ungdomar fördes på måndagskvällen till sjukhus i Göteborg. Enligt uppgifter till polisen ska de bland annat ha rökt spice. - Inom SU har vi fått in sex patienter under kvällen, fem män och en kvinna.

BT - 29 mar 20 kl. 16:29

Fler intagna coronapatienter på Säs – men läget är fortsatt ”stabilt”

På lördagseftermiddagen vårdas totalt elva patienter med covid-19 på Säs. – Vi ser ett ökat inflöde av patienter, säger Espen Amundsen, biträdande sjukhusdirektör på Säs..

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 14 kl. 23:51

Misstänkta spicerökare till sjukhus

Sex ungdomar fördes på måndagskvällen till sjukhus i Göteborg. Enligt uppgifter till polisen ska de bland annat ha rökt spice. — Inom SU har vi fått in sex patienter under kvällen, fem män och en kvinna.

BT - 22 maj 20 kl. 15:53

Coronaläget i Sjuhärad: ”Ansträngt men stabilt”

Sammanlagt vårdas 46 patienter på Södra Älvsborgs Sjukhus. – Läget är såklart ansträngt men stabilt, säger chefläkare Karin Looström Muth..

UNT - 22 okt 14 kl. 19:19

Tre personer till sjukhus i Ottawa

Ett sjukhus i Ottawa bekräftar att de fått in tre patienter, varav två befinner sig i stabilt tillstånd, efter skjutningarna i den kanadensiska huvudstaden..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 19:21

Tre personer till sjukhus i Ottawa

Ett sjukhus i Ottawa bekräftar att de fått in tre patienter, varav två befinner sig i stabilt tillstånd, efter skjutningarna i den kanadensiska huvudstaden, rapporterar Reuters..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 19:19

Tre personer till sjukhus i Ottawa


Ett sjukhus i Ottawa bekräftar att de fått in tre patienter, varav två befinner sig i stabilt tillstånd, efter skjutningarna i den kanadensiska huvudstaden, rapporterar Reuters..

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 08:30

Skåne Care krävs på en förklaring

Foto: Mark Hanlon
Socialdemokraterna vill att Skåne Care förklarar hur företaget rekryterar patienter. Partiet vill också få garantier om att försäljningen av vård till utländska patienter inte drabbar den skånska vården.
Med anledning av de misstänkta oegentligheterna i vårdexportbolaget Skåne Care har regionrådet Rikard Larsson (S) begärt att ansvariga förklarar sig i regionfullmäktige i nästa vecka.?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Prinsessan Louise firar sin födelsedag på Ikea

Prinsessan Louise i Malaysia slår på stort födelsedagsfirande.Nationaldagen till ära njuter hon av tårta på Ikea, skriver prinsessan själv på Instagram..

Expressen - 30 minuter sedan

Hasse firade 6 juni med kungamedalj

Artisten och underhållaren Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 72, firade nationaldagen på bästa sätt – genom att få guldmedalj av kungen.– Det är fruktansvärt kul och jättehedrande, säger han.Coronapandemin har satt stopp för allt – men Hasse lovar att aldrig sluta uppträda..

Expressen - 45 minuter sedan

Chatta med Agnes Wold om coronasituationen

4 656 personer har dött i Sverige till följd av covid-19, enligt Folkhälsomyndigheten.En betydande majoritet av de avlidna är över 70 år – samtidigt ska resor i Sverige tillåtas under sommaren som nu är här.Med start klockan 19.

Expressen - 1 timme sedan

Död person hittad i terräng – misstänkt mord

En död person har hittats i ett terrängområde i Trollhättan.Enligt polisen har kroppen troligtvis legat på patsen en längre tid och polisen kan inte utesluta brott.En förundersökning gällande mord har inletts..

Expressen - 2 timmar sedan

Nytt ras slukade väg i norra Norge

Delar av gamla E6 i Alta i norra Norge har dragits ner av ett jordskred, som lämnat ett 40 meter djupt hål i vägen, rapporterar NRK.Det nya raset kommer bara dagar efter att flera hus drogs ut i havet i samma område..

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals samlas i London för massiv demonstration

Tusentals människor samlades i London under lördagen för att protestera mot rasism och polisvåld. .

Expressen - 2 timmar sedan

GW: Skandiamannen mördade inte Palme

Leif GW Persson tror inte att Stig Engström, den så kallade Skandiamannen, mördade Olof Palme.Många bedömare tror att Palmeutredningen kommer att peka ut Engström på onsdag, men polisprofessorn går mot strömmen.– Skandiamannen stämmer väldigt dåligt med min magkänsla, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Gravid elefant lurades att äta frukt med smällare i

En elefant i Indien dog efter att ha matats med en ananas som innehöll en smällare.Vid en obduktion visade det sig att elefanten var gravid när hon dog, skriver New York Post..

Expressen - 3 timmar sedan

Omar, 23, efter mordet på vännen Younes: ”Gör så ont”

”Mitt namn är Omar El-Malli, jag är född i Sverige och i dag viftar jag stolt med svenska flaggan och firar den svenska nationaldagen med er.”Så skriver en nära vän till mördade Younes Haifi som var 22 år när han sköts ihjäl i Helsingborg i slutet av maj.Här är hans öppna brev..

Expressen - 3 timmar sedan

Spårvagn utsatt för stenkastning – stopp

En spårvagn har utsatts för stenkastning i Västra Frölunda i Göteborg.Det råder just nu stopp på spårvagnslinjerna 1, 2, 7 och 8..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.