BT > Nyheter

Monday, 25 May, 08:05

BT - 21 maj 20 kl. 14:00

Då: deklarerade åt lagkamraterna – nu: toppchef i näringslivetJoachim Modigh gick direkt från gymnasiet till en revisionsbyrå och skötte under tiden i Elfsborg många av lagkamraternas deklarationer. Sinnet för ordning och ekonomi har sedan fört honom till många toppjobb i näringslivet. – På min tid kunde man inte leva på att spela, nu har spelarna inte råd att lägga av, säger vänsterbacken, vars första A-lagskontrakt gav honom 30 000 – om året..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Modigh, Elfsborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , deklarerade, åt, lagkamraternanu , toppchefi , näringslivet
PrivataAffärer - 03 maj 19 kl. 14:30

Rekordmånga deklarerade digitalt

Trenden har varit ökande under många år. Den digitala deklarationen har också inneburit att allt fler lämnar sin deklaration tidigt. – Mer än dubbelt så många deklarerade digitalt första dagen i år jämfört med sista dagen, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket.

Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:40

Rekordmånga deklarerade första dagen

Över en halv miljon svenskar ville snabbt få veta om de får tillbaka pengar på skatten, eller ska betala kvarskatt. 590 000 personer loggade in på Skatteverkets e-tjänst i torsdags, när den elektroniska deklarationen öppnade. Av dem deklarerade också 116 652 personer, vilket är nytt rekord.

PrivataAffärer - 22 mar 17 kl. 09:54

Rekordmånga deklarerade första dagen

När Skatteverket i måndags öppnade den elektroniska deklarationen var fler än 554 000 personer inne och deklarerade. Det är nytt rekord, och cirka 300 000 fler än dem som deklarerade första dagen 2016....

DN - 03 maj 19 kl. 11:43

Rekordmånga deklarerade digitalt – skattepengar i juni till sena deklaranter

Det blev rekord för antalet svenskar som deklarerade digitalt i år. Den som deklarerade senast den 2 maj kan få sin skatteåterbäring i juni, enligt Skatteverket..

Magazin24 - 03 maj 11 kl. 18:51

Många deklarerade elektroniskt

Västmanland var tredje bäst i landet. Över 4,5 miljoner människor i Sverige deklarerade elektroniskt och i Västmanland var det drygt 63 procent som valde denna modell.
Västmanlänningarna var därmed det tredje flitigaste länet gällande användande av elektronisk deklaration skriver P4 Västmanland..

Nerikes Allehanda - 20 nov 13 kl. 10:49

Chef deklarerade inte miljoninkomst

En 26-årig örebroare deklarerade, trots påstötningar, inte sin miljoninkomst som chef på ett assistansföretag. Nu sköntaxeras han..

Expressen - 18 jan 14 kl. 22:14

Libyen deklarerade undantagstillstånd

Libyen deklarerade undantagstillstånd under lördagen till följd av oroligheterna i landets södra delar..

PrivataAffärer - 21 mar 14 kl. 14:52

Så många deklarerade första dagen

Över 100 000 svenskar deklarerade i går då Skatteverkets e-deklaration officiellt öppnade. Betydligt fler loggade in och tittade på uppgifterna men väntade med att deklarera....

Kristianstadsbladet - 21 mar 14 kl. 15:30

Många deklarerade första dagen


Nästan 117 000 personer deklarerade första dagen, enligt Skatteverket. Det är nytt rekord. Samtidigt loggade över 880 000 in på Skatteverkets nättjänst.

SvD - 21 mar 14 kl. 15:30

Många deklarerade första dagen

Nästan 117 000 personer deklarerade första dagen, enligt Skatteverket. Det är nytt rekord. Samtidigt loggade över 880 000 in på Skatteverkets nättjänst.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Forskare fick rakblad i hotbrev

BT - 30 minuter sedan

Timbuktu får Ganneviksstipendiet

Jason "Timbuktu" Diakité är en av årets sex mottagare av Ganneviksstipendiet..

BT - 30 minuter sedan

Musiktävling avgörs på Stadsteatern

Den lokala finalen i musiktävlingen P4 Nästa brukar hållas under en av Sommartorsdagskvällarna men i år har man fått tänka om..

BT - 1 timme sedan

Stor ökning av självmordslarm i Borås: ”Så många som mår så dåligt, så ofta”

Polisen åker på allt fler självmordsförsök. Sedan 2016 syns en tydlig ökning i Borås. Fram till maj, i år, har antalet inkomna Boråslarm nära fördubblats – jämfört med samma period 2019.

BT - 1 timme sedan

Larm om singelolycka

Larmet kom klockan 06.08..

BT - 2 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Två tonåringar jagades av okända personer med kniv i Fristad. I Rinkeby besköts två personer i en personbil och sex interner har dödats i samband med ett våldsamt upplopp i ett kvinnofängelse i Honduras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.