Expressen > Nyheter

Friday, 05 June, 08:55

Expressen - 21 maj 20 kl. 14:02

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra GötalandTvå nya dödsfall av covid-19 har konstaterats i Västra Götaland.Det innebär att totalt 428 personer nu har dött till följd av viruset i regionen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvånya , dödsfalli , covid-19i , Västra, Götaland
Expressen - 02 maj 20 kl. 14:10

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Under lördagen konstateras inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götalandsregionen.Den totala dödssiffran i regionen är nu uppe i 224..

GT - 28 maj 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Folkhälsomyndighetens nya siffror för antalet coronadödsfall kom under torsdagseftermiddagen. Ytterligare en person har dött till följd av covid-19 i Västra Götaland.Sammanlagt har 511 personer dött i regionen.

Expressen - 13 maj 20 kl. 14:01

Nästan 50 nya corona-dödsfall i Västra Götaland

Vid 14-tiden kom Folkhälsomyndighetens siffror för antalet döda till följd av covid-19 i Västra Götalandsregionen.Ytterligare 47 har dött det senaste dygnet. Det innebär att totalt 351 har avlidit till följd av viruset.

Expressen - 29 maj 20 kl. 14:01

37 nya dödsfall i Västra Götaland

Under fredagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya siffror för antalet coronadödsfall.Ytterligare 37 har dött i Västra Götalandsregionen vilket innebär att totalt 548 har avlidit till följd av viruset. .

Expressen - 15 maj 20 kl. 14:01

35 nya dödsfall till följd av i corona i Västra Götaland

Antalet inrapporterade dödsfall i Västra Götalandsregionen av covid-19 ökade med 35 personer under fredagen.Totalt har 389 dött till följd av coronaviruset i regionen..

GT - 05 apr 20 kl. 14:05

Två nya dödsfall i corona i Västsverige

Ytterligare två personer har dött till följd av covid-19, enligt Folkhälsomyndigheten.Det innebär att region Halland nu har elva dödsfall.I Västra Götaland, Värmland och Jönköping har inga nya dödsfall registrerats det senaste dygnet..

Expressen - 20 apr 20 kl. 14:03

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare två personer har dött till följd av covid-19 i Västra Götaland.Det innebär att totalt 83 personer nu dött i sviterna av viruset.I region Jönköping har ett nytt dödsfall registrerats..

GT - 09 maj 20 kl. 14:02

Fyra nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under lördagen har fyra nya dödsfall i covid-19 bekräftats i Västra Götaland.Totalt har nu 296 personer dött i regionen..

Expressen - 18 maj 20 kl. 14:02

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under måndagen rapporterades två nya bekräftade dödsfall i covid-19 i Västra Götaland.Totalt har nu 387 personer dött i regionen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Besked om åtalsfrågan i Palmeutredningen den 10 juni

Ett beslut i åtalsfrågan kring Palmeutredningen kommer att presenteras den 10 juni, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 minuter sedan

Inrikesministern: Så ska gängen stoppas

Inrikesminister Mikael Damberg presenterar nya åtgärder kring vapeninnehav och smuggling under fredagsmorgonen.Brott som begås inom kriminella miljöer ska leda till hårdare straff..

Expressen - 15 minuter sedan

Påkörd av polisbil – allvarligt skadad

Expressen - 15 minuter sedan

Clas Ohlsons vd Lotta Lyrå tar över skogsbolag

Clas Ohlsons avgående vd Lotta Lyrå blir ny vd för skogsbolaget Södra, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 minuter sedan

Kraftig villabrand – stort räddningspådrag

På fredagsmorgonen har ett stod räddningspådrag larmats till en villa i Lysekils kommun.– Den är övertänd, det är mycket resurser på väg, säger Fredrik Meurk, inre befäl vid räddningstjänsten.Det är 20 meter från villan till andra byggnader så arbetet kommer inriktas på att förhindra spridning..

Expressen - 1 timme sedan

Här är morgonens nyheter

Bråket mellan sociala medier-jätten Twitter och USA:s president Donald Trump trappas upp. ■■■Socialdemokraterna tappar 135 000 väljare i en ny mätning.■■■Polisen utreder ett misstänkt människorov i Upplands-Bro.

Expressen - 1 timme sedan

Två gripna för stöld i båtar – efter dramatisk jakt

Två män gjorde under natten inbrott i flera båtar i Karlskrona. Men efter ett dramatiskt försök att fly platsen kunde de gripas av polisen. .

Expressen - 1 timme sedan

Twitter trappar upp bråket med Trump

Donald Trump har gått till attack mot Twitter flera gånger efter att hans inlägg granskats och dolts.Nu trappar sociala medier-jätten upp det eskalerande bråket ytterligare..

Expressen - 1 timme sedan

Ny mätning: S tappar flera procentenheter

Socialdemokraterna tappar 2,3 procentenheter i den senaste mätningen från Aftonbladet/Demoskop..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.