Expressen > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:05

Expressen - 21 maj 20 kl. 13:50

Så blir sommaren 2020: Vädret i juni, juli, augustiTemperaturerna blir högre än normalt när högtrycket sveper in över Skandinavien. – I så fall kommer vi att gynnas av varmt och stabilt sommarväder med massor av plats för solen, säger meteorologen Janne Hansen. Här är meteorologens unika prognos för sommaren. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skandinavien, Janne Hansen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir , sommaren, 2020, Vädreti , juni, juli, augusti
Aftonbladet - 21 timmar sedan

Så blir vädret i sommar

▸ En torr, tidvis varm sommar med lite regn. Det är huvudscenariot sommaren 2020 för södra och kanske även mellersta….

YLE - 19 aug 15 kl. 04:40

Vädret straffade Wasalandia och Tropiclandia

IMS: 244295 (huvudbild, tomt på Wasalandia), 244296 (Tuomas Luukkonen), 244297 (Miki Ekman), 244302 (Mathias Jylhä) Sommaren kom för sent för nöjesparkerna. Semestern är slut och skolorna har börjat. På Wasalandia och Tropiclandia grämer sig parkchefen Tuomas Luukkonen.

YLE - 04 aug 15 kl. 18:09

Vädret ställde till det för sommarteatrarna

Nästan alla sommarteatrar i Österbotten har haft färre åskådare än normalt denna sommar. Det är det kalla och regniga vädret som satt käppar i hjulet för teatrarna. Det har spelats sommarteater på sex olika orter runt om i Österbotten och nästa alla kan se tillbaka på en sommar med färre besökare än vanligt.

YLE - 21 okt 16 kl. 13:28

Skyfall och slaskiga vintrar – så här ser vädret ut i huvudstadsregionen 2100

Det är januari, på konstisbanan vid Järnvägstorget trängs folk i färgglada regnjackor. Den enda snön som dessa människor har sett är den under de hyrda skidorna i skidhallen. Så här kan det se ut i Helsingfors 2100.

YLE - 21 okt 16 kl. 13:28

Skyfall och slaskiga vintrar – så här ser vädret ut i huvudstadsregionen år 2100

Det är januari, på konstisbanan vid Järnvägstorget trängs folk i färgglada regnjackor. Den enda snön som dessa människor har sett är den under de hyrda skidorna i skidhallen. Så här kan det se ut i Helsingfors år 2100.

YLE - 18 sep 13 kl. 11:40

Sommaren fortsätter i Årets öppna trädgård

Det varma vädret forstätter och därför kan man ännu inte tala om en termisk höst. I Finland börjar den termiska hösten då dygnets medeltemperatur hålls mellan +10 °C och 0°C. Vi besökte Marita Riskus och Lars-Ole Barkars trädgård i Sundom i Vasa för att se hur det varma vädret påverkar växtligheten.

YLE - 10 jul 17 kl. 13:54

Kall start på sommaren skrämde inte båtfararna

I gästhamnarna i Västnyland har båttrafiken varit ganska normal trots det kyliga vädret i juni. En stor del av gästhamnarnas besökare är stamkunder som återvänder oberoende av väder och vind. - Det är båtfolkets hobby, de tycker om att vara ute på sjön.

YLE - 10 jul 17 kl. 13:54

Kall start på sommaren skrämde inte sjöfararna

I gästhamnarna i Västnyland har båttrafiken varit ganska normal trots det kyliga vädret i juni. En stor del av gästhamnarnas besökare är stamkunder som återvänder oberoende av väder och vind. - Det är båtfolkets hobby, de tycker om att vara ute på sjön.

YLE - 13 jul 17 kl. 05:50

Den kalla sommaren gynnar biografer och museer

Den kalla och regniga sommaren har varit en besvikelse för många. På museer, biografkedjan Finnkino och nöjescentret Flamingo är man ändå nöjda tack vare fler besökare än i fjol. - Hela centret är tacksamt över det kalla vädret.

YLE - 27 jul 13 kl. 17:02

Vädret viktigast för sommarutflykten

Utflyktsmål i Svenskfinlands skärgård har haft en livlig sommar. Besökarantalet har stigit, i synnerhet om man jämför med i fjol somras. Det har man vädret att tacka.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Sveriges strategi försvårar för nordiskt samarbete

Allt fler länder öppnar upp sina gränser för turister.Men läget mellan de nordiska länderna är svårt – problemet är Sveriges strategi.– Jämfört med våra nordiska länder ja, då är det så.

Expressen - 1 timme sedan

21-åringen la ut lyxbilder – blev knivhuggen och rånad

Kieran Hamilton delar ofta med sig av bilder på lyxiga klockor, väskor och bilar.Men att visa upp sin lyxiga vardag har fått allvarliga konsekvenser.– Jag blev knivhuggen på grund av min Instagram, säger Kieran Hamilton till sajten Vice..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Skottlossning i Falköping

Det har varit skottlossning i Falköping, enligt Skaraborgs Läns Tidning.Ett område är avspärrat i området och ett stort pådrag pågår..

Expressen - 1 timme sedan

Pojkvännen döms: Dödade sin flickvän med pistolskott

Med ett pistolskott i huvudet tog han sin flickväns liv. Pojkvännen hävdar att allt var en olyckshändelse – och tingsrätten dömer honom för grovt vållande till annans död snarare än mord..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Anhöriga portas fram till i höst

Besöksförbudet i äldreomsorgen kommer att förlängas ända fram till september, enligt uppgifter till Expressen.Beslutet fattades på ett möte under torsdagen. .

Expressen - 3 timmar sedan

Nygifta Ndella, 18, sköts med automateld i sömnen

Ndella Jack sköts till döds med automateld genom en fönsterruta tolv dagar efter sitt bröllop.En 23-årig man – som var gäst på bröllopet – misstänks för dådet.Klockan 14 meddelar Solna tingsrätt sin dom..

Expressen - 3 timmar sedan

Jan Björklund ny ambassadör i Italien

Expressen - 3 timmar sedan

Halva klassen sjuk i corona efter studentfest: ”Mycket kramande”

En privat studentfest utomhus i Örebro lockade hundratals elever.Nu meddelar en av stadens gymnasieskolor att en halv avgångsklass kan ha insjuknat i corona efteråt, skriver Nerikes Allehanda..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Allsvenskan får ett extra transferfönster

Coronapandemin slog hårt mot många allsvenska klubbar och deras möjligheter att värva spelare i vinterfönstret.   Men nu står det klart att Sverige får hålla sitt transferfönster öppet två veckor extra innan allsvenskan drar i gång. Det meddelar Svenska fotbollförbundet under torsdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.