Sydöstran > Nyheter

Thursday, 28 May, 14:17

Sydöstran - 21 maj 20 kl. 13:00

Drogfritt boende blev drogtillhållBoendet skulle förebygga droganvändandet. I stället blev det en plats där det gick att ta droger i fred. Nu ska boendet stängas..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drogfritt, boendeblev , drogtillhåll
GöteborgsPosten - 05 sep 14 kl. 18:44

Drogfritt boende blir hem för flyktingbarn

Boendet för hemlösa missbrukare i Härskogen i Lerum ska läggas ned. Nu kan ensamkommande flyktingbarn flytta in i anläggningen..

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 19 kl. 11:16

Beslut om drogfritt boende får stöd

Politikerna är försiktigt positiva till missbruksboende görs om till en helnykter verksamhet..

Länstidningen i Jämtland - 01 okt 15 kl. 05:00

Fullbelagt på boende för hemlösa i länet

Björkebo är ett drogfritt och tidsbegränsat boende som vänder sig till vuxna med beroendeproblematik och fås genom bistånd enligt Socialtjänstlagen..

Kristianstadsbladet - 27 maj 14 kl. 18:01

Göinge sämst på drogfritt

Foto: TT
Kommunens förebyggande arbete och satsningar på ungas uteliv måste bli bättre. Unga nykterhetsförbundets undersökning ger Östra Göinge tummen ner.
Ungdomens nykterhetsförbund har kartlagt kommunernas förebyggande åtgärder för att ungdomar ska kunna ta del av ett drogfritt uteliv.

Dalarnas tidningar - 18 mar 11 kl. 14:06

Drogfritt valborgsfirande

[ORSA] Leif, ungdomens hus i Orsa vill satsa på ett drogfritt valborgsfirande på Skeer och nu hoppas ungdomarna få kommunalt stöd för arrangemanget..

Dalarnas tidningar - 28 apr 11 kl. 09:07

Drogfritt firande på Skeer

[ORSA] Även i år kommer Ungdomens Hus Leif att arrangera ett drogfritt Valborgsmässofirande, lördag, i folkparken Skeer. - Valborgsfesten börjar med ett arrangemang utomhus för allmänheten. Inomhus är det ungdomar från årskurs sju och äldre som bjuds ett mäktige program med uppträdanden och tävlingar av olika slag, berättar Lina Nääs i den kommitté med ett tiotal ungdomar som frivilligt arbetat med arrangemanget..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Boende evakuerades via balkonger under brand

Tolv lägenheter fick utrymmas i natt efter en brand i ett flerfamiljshus i Hackås i Bergs kommun, uppger P4 Jämtland. Branden startade i källaren och det blev kraftig rökutveckling. Räddningstjänsten beslutade därför att evakuera alla boende i huset via.

Helsingborgs Dagblad - 6 timmar sedan

Boende evakuerades via balkonger under brand

Tolv lägenheter fick utrymmas i natt efter en brand i ett flerfamiljshus i Hackås i Bergs kommun, uppger P4 Jämtland. Branden startade i källaren och det blev kraftig rökutveckling. Räddningstjänsten beslutade därför att evakuera alla boende i huset via.

BT - 16 jul 14 kl. 13:46

Knivincident på boende ska utredas

En boende hämtade en kniv i köket, fick med sig två stenar och sprang mot personalen. Nu måste arbetsgivaren utreda händelsen. Det var i slutet av maj i år som en våldsam incident inträffade på ett utslussningsboende i Marks kommun.

Skånskan - 13 maj 16 kl. 14:00

Blomsterlådor delar boende på Floravägen

Kävlinge För tio år sedan delade fartdämpande betonggrisar de boende på Floravägen, bildligt som bokstavligt.
Nu är det dags igen. Denna gången handlar det om blomsterlådor som flera boende vill sätta upp för att få ner hastigheten på gatan.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - Igår: 13:18

Forskare: Snus kan skydda mot corona

Svenska forskare har kontaktats av franska kollegor som vill undersöka snusets effekter på covid-19, rapporterar Dagens Nyheter. En tidigare studie från Frankrike antyder att rökare inte löper en lika hög risk att drabbas av allvarliga komplikationer av coronaviruset..

Sydöstran - Igår: 13:21

Kulturskolans nya avtal skickas till domstol – ”Vi slösar bort skattepengar”

Kristdemokraterna i Karlskrona har valt att överklaga kommunfullmäktiges beslut om att godkänna hyresavtalet som är värt 84 miljoner kronor för kulturskolans nya lokaler. Frågan ska nu behandlas av förvaltningsrätten. .

Sydöstran - Igår: 13:24

Mourinho: "Jobbigt att se andra spela"

Sydöstran - Igår: 13:29

Möllebacksrocken sänds digitalt

Årets upplaga av Möllebacksrocken i järnvägsparken ställs in på grund av corona. Istället satsar man på att sända festivalen digitalt. .

Sydöstran - Igår: 12:57

Ryssland: Vi strider inte i Libyen

Ryssland har inte skickat försvarsstyrkor till Libyen, kontrar talesmannen Vladimir Dzjabarov, efter USA:s uppgifter om stridsflyg till östra Libyen..

Sydöstran - Igår: 13:00

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Sydöstran - Igår: 13:01

SAS öppnar flera flyglinjer i juni

Under juni öppnar SAS flera flyglinjer, både inrikes och internationella rutter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.