SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 05 June, 21:02

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 12:24

Bra, men inte så braI nästan en månad har Grimslövs folkhögskolas hantverkselever haft sin examensutställning i Alvesta utställningshall i stationshuset. utställningen pågår fram till den 27 maj. Det har gått bättre än förväntat, men inte alls lika bra som tidigare år..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Grimslövs, Alvesta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bramen inte , , bra
Expressen - 17 nov 14 kl. 21:28

"Historieätarna är så bra. Så vansinnigt bra"

Jag älskar "Historieätarna". Det är så bra. Så bra.

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 11:21

Hernhag: Tre bra fonder på lång sikt

Trannel: Hej! Av åldersskäl vill jag förenkla min hantering av värdepapper enligt nedan och tar gärna emot dina råd och anvisningar! Jag lägger upp ett konto med reinvesterande fonder.

YLE - 18 feb 16 kl. 12:28

Johan Brunell: "SJK blir en bra mätare"

FF Jaro går in för säsongen 2016 med avancemang till ligan som målsättning. SJK från Seinäjoki skall ut i Europa och försöka försvara klubbens första ligaguld. På lördag drabbar lagen samman i Jakobstad i en träningsmatch.

BT - 17 okt 14 kl. 06:46

Bra fart på Sjuhärads fordonsfirmor

Bra försäljning, ökade marknadsandelar och en hyfsad framtidstro i en osäker omvärld. 11 av 14 leverantörsföretag inom fordonsindustrin i Sjuhärad visar en positiv ekonomisk utveckling. Även om Sjuhärad på många sätt är känd för de många tekoföretagen, så är fordonsindustrin en stark industrigren här precis som det är i övriga Västsverige.

Skånskan - 29 apr 18 kl. 17:03

När vet man att ”det blev bra”?

Krönika Björkarna utanför mitt fönster har fått små glada gröna löv. En bekant lägger upp en bild på sin nyfödda dotter på Facebook. Livet triumferar.

PrivataAffärer - 14 jun 19 kl. 11:47

Hernhag: Tre mindre bolag i bra lägen just nu

Tom-Kent: Skolavslutning i chatten! Slänger in en sista fråga före semestern. Har försökt balansera och fylla ut portföljen med små och medelstora bolag och skulle vilja ha din syn på dessa: Vitec, Bahnhof, Alimak, eWork, Beijer Alma.

Alliansfritt Sverige - 14 dec 12 kl. 09:25

Kortnytt - ?Bra jobbat där?-special

FREDAG. Den senaste veckan har varit full av saker som gör dem förtjänta av ett rungande ?Bra jobbat!?

SmålandsPosten - 14 sep 13 kl. 09:03

Elever som äter bra presterar bättre

Maten vi ger till eleverna behöver ses över och mat som är halvfabrikat och processad bör inte serveras på svenska skolor, skriver Sophie Rålin-Holgerson, lärare. Jag har tänk mycket på hur vi i skolan kan föregå med gott exempel vad gäller kost och hälsa för våra elever. Speciellt efter jag kom i kontakt med Michel Bäckman kökschef på Annerstaskolan i Flemingsberg.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 12:04

"På en bra dag är vi minst lika bra som Tyskland"Skadeläget i Sverige

Sverige är klart för playoff-spel. Men den avslutande matchen i VM-kvalet mot Tyskland är långt ifrån meningslös. Ett bra svenskt resultat och man behåller sin plats i den seedade gruppen av lag inför lottningen av playoff-spelet.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 12:04

"En bra dag är vi minst lika bra som Tyskland" Skadeläget i Sverige

Sverige är klart för playoff-spel. Men den avslutande matchen i VM-kvalet mot Tyskland är långt ifrån meningslös. Ett bra svenskt resultat och man behåller sin plats i den seedade gruppen av lag inför lottningen av playoff-spelet.

BT - 15 nov 13 kl. 07:47

Svensson: 4-0 till oss är bra

0–0, 4–2 eller 1–2? Vad är egentligen ett bra resultat på bortaplan mot Portugal? – Det bästa är om vi vinner med 7–0, säger Rasmus Elm.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Anton: ”Kul att komma tillbaka till Sverige och spela för Räppe som jag vet satsar”

Efter sex år i norsk fotboll är Anton Henningsson tillbaka i Sverige och Växjö. Han ser fram emot att spela för Räppe GoIF..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Varför gör du ett antikroppstest?

I kön till antikroppstestningen vid Stockholm Waterfront Congress Centre ser många fram emot att få veta om de har utvecklat antikroppar mot coronaviruset..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Lågt intresse för kommunens coronaåtgärder

Ett fåtal aktörer har ansökt om att få ta del av kommunens näringslivsåtgärder. Kommunstyrelsens ordförande är förvånad över det låga antalet ansökningar. Några ytterligare åtgärder från kommunens sida planeras det inte för i nuläget.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Vill veta om vi kan träffa min pappa"

När Kristoffer Lindh såg att flera företag öppnat för masstestning av allmänheten anmälde han sig direkt..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Starrpatienter välkomnas igen

Region Kronoberg återgår allt mer till normal verksamhet. På torsdagen meddelades att vissa operationer av grå starr upptas igen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Propulsions tränare: "En mardröm utan slut"

Stjärnhästen Propulsion utreds, misstänkt för att vara nervsnittad. Nu uttalar sig Elitloppsvinnarens tränare i ett öppet brev. "En vecka som började som en av de allra bästa i mitt liv förvandlades i tisdags till en mardröm som inte verkar ha något slut.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Facebook blockerar högerextrema konton i USA

I ett försök att förhindra våldsamma motaktioner mot de nu pågående demonstrationerna i USA har nätverk av konton kopplade till högerextrema grupper blockerats av Facebook..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mordförsök i Eksjö – en gripen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sjukvården: Det dröjer innan vi kan masstesta

Regeringens löften om bredare coronatestning och aktiv smittspårning inom kort möts av viss undran inom sjukvården. Flera regioner säger att det kommer att ta tid innan testning av alla med symtom kommer att kunna genomföras..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fotbollen i gång i Vietnam – med storpublik

Fotbollen är återigen i gång i Vietnamn. Med publik och utan social distansering..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.