SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 01 June, 16:14

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 12:09

Alvesta: Regionen backar – kommunen får rädda ungdomarnas sommarkortRegionen drar in sommarkortet för ungdomar och erbjuder i stället ett så kallat fritidskort. Kommunalrådet i Alvesta, Per Ribacke (S), är inte glad åt beslutet och menar att Region Kronoberg brutit sitt löfte. Han säger dock att kommunen kan ge ungdomar gratis resor i sommar ändå. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Alvesta, Ribacke, Region Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alvesta, Regionen, backar, kommunenfår , rädda, ungdomarnas, sommarkort
Hela Gotland - 24 okt 12 kl. 07:43

Regionen backar om badpriser

I somras höjdes avgifterna för privatpersoner och för grundskolan på Gotlands badhus. Men simundervisningen i skolorna har drabbats av det här och nu backar regionen..

NT - 06 feb 20 kl. 05:00

Efter kritiken: Nu backar kommunen

Efter hård kritik från hemtjänstens nattpersonal gällande schemaläggningen backar nu kommunen och inför arbetstidsförkortning på natten..

Hela Gotland - 20 jun 12 kl. 04:00

Regionen backar om Kappelshamns hamn

Nu backar Region Gotland om Kappelshamns hamn.Försäljningen avbryts.- Vi vill öppna för nya alternativ, säger regionstyrelsens ordförande Åke Svensson (S)..

YLE - 18 jan 13 kl. 13:58

Regionen backar upp flygplatsen i Kronoby

Det ser bra ut för Karleby-Jakobstad flygplats. En stark uppbackning från regionen har lett till flygfältet har ett stabilt passagerarunderlag. De senaste åren har passageranatalet varit omkring 90 000 per år.

Hela Gotland - 21 dec 18 kl. 18:12

Regionen backar efter badhuskritiken

Tidigare i veckan meddelade regionen att Solbergabadet i Visby kommer att hålla stängt ytterligare tre veckor, utöver tidigare planerade fyra..

Expressen - 21 jan 19 kl. 20:18

Skulle låta änderna dö – nu backar kommunen

De slutade att mata fåglarna i innerstaden under vintern.Men kritiker kallade beslutet en dödsstöt för änderna.Nu backar politikerna.

Expressen - 28 nov 11 kl. 08:36

Nu backar kommunen i Mora

Nu börjar Moras högsta politiska ledning inse det absurda: En ensam kommuninvånare kan inte tillåtas lägga Dalarna i tv- och mobilskugga. - Kommunen kommer inte vidta någon åtgärd i detta ärende, säger Bengt-Åke Rehn, kommunstyrelsens ord­förande i Mora, till Expressen i går kväll. Han kör därmed över miljönämndens ordförande.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 13 kl. 15:11

Kovács backar: "Kommunen kan inte vara en part"

Kommunen tänker inte skicka in en ny ansökan till Migrationsverket för den utvisningshotade flyktingfamiljen..

Barometern - 16 mar 17 kl. 09:50

Efter kritiken – nu backar kommunen om Gasten

Kritiken mot konstgräsplanen på Gasten har varit massiv. Nu agerar kommunen – och begär att konstgräsplanen ombesiktigas. – Vi vill ta reda på om den blivit ännu mer sliten, säger Per-Ola Johansson, enhetschef på kultur- och fritidsförvaltningen i Kalmar kommun..

NT - 12 apr 18 kl. 19:00

Efter protesterna – nu backar kommunen

Kommunen ville stänga Kättinges nyrenoverade idrottshall för föreningar och allmänhet..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Avslöjar: Taif förlänger med back

En skada och med efterföljande operation såg till att det inte blev mycket till debutsäsong i Taif för Albin Johansson. Nu får han en chans till, då han förlänger sitt kontrakt med Tingsryds AIF..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Chockbesked för Taifs konkurrenter – skatteverkets nej stoppar KHK:s rekonstruktion

Måndagens borgenärssammanträde om Karlskrona HK:s rekonstruktion slutade med en kalldusch. Via telefon meddelade Skatteverket att de inte kan stå bakom klubbens rekonstruktionsplan och tingsrätten tog sedan beslutet att den inte ska genomföras. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Erik Lundin rappar om apanage på ny singel

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Behövs starka kvinnor i alla organisationer"

När Tomas Axnér blev ny förbundskapten fanns egentligen bara ett namn på hans lista över tänkbara assisterande: Den tidigare landslagskaptenen Johanna Wiberg..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

All personal ska antikroppstestas: ”Kostar multum”

Alvesta kommuns boenden drabbades hårt och tidigt av coronaviruset. Nu ska man använda det och göra antikroppstester på Högåsens personal. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tre åtalas efter kidnappning och pistolhot

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

VM-premiären skjuts upp igen

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Mördade sin son – döms till vård

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Politiskt storbråk om sist in först ut

Regeringens samarbetspartier gör tummen upp men ministern är inte lika nöjd med förslagen från utredningen om arbetsrätten. Fem personer föreslås fås undantas från las-listan vid uppsägningar. Och det kan bli svårare för en anställd att propsa på omplacering vid uppsägning..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stjärnan skapade magi – tog Växjö till nya nivåer

Innebandyn behöver fler spelartyper som Filip Kjellsson. Med teknisk genialitet, kreativitet och speluppfattning trollband centern en hel SSL-publik. Det var bara förbundskaptenen som aldrig blev tillräckligt övertygad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.