SVT > Inrikes

Friday, 29 May, 12:31

SVT - 21 maj 20 kl. 12:12

Polisen: ”Lägenhetsbordeller är ett växande problem”De så kallade lägenhetsbordellerna är ett vanligt inslag i prostitutionen i Sverige. Den ökade möjligheten att hyra lägenheter i andrahand gör det enkelt att sälja sex i någon annans hem. – Det är utbrett över hela landet, säger Henrik Älverdal på polisen i Region Väst..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Henrik Älverdal, Region Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Lägenhetsbordellerär ett , växandeproblem

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Äntligen – nu kommer högsommarvärmen

Är du redo för högsommarvärmen? Nu kommer den. Det hälsar meteorolog Nils Holmqvist som berättar om årets högsta temperaturer.

SVT - 2 timmar sedan

Ny tillfällig lag för restauranger ska minska smittspridningen

Regeringen föreslår en ny tillfällig lag där kommunerna får större befogenheter och mer ansvar för att kontrollera att restauranger och pubar följer smittskyddsrestriktionerna. Lagen föreslås träda i kraft redan på måndag. – Beslutet i enskilda ärenden flyttas från smittskyddsläkaren till kommunen, säger Mikael Damberg..

SVT - 2 timmar sedan

Beslut om Palmeutredningen kommer före 1 juli

Beslut om Palmeutredningen kommer före den 1 juli, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

SVT - 3 timmar sedan

Åkesson: ”Tror att vi missgynnas i sådan här kriser”

Efter att ha varit Sveriges största parti i opinionsmätningarna i februari har Sverigedemokraterna tappat nästan 6 procentenheter av stödet. Partiledare Jimmie Åkesson förklarar tappet med den rådande corona-krisen och en utebliven politisk konflikt. – Regeringen har gynnats, precis som regeringar gör i kristider, säger han..

SVT - 4 timmar sedan

Myndigheten ville slippa ”svår debatt” om munskydden – framgår av raderat mejl

Arbetsmiljöverket har upprepade gånger förnekat att man skulle ha backat inför påtryckningar om munskydden på äldreboendet Serafen. I ett internt mejl försvaras dock myndighetens ändrade position – med att man vill undvika ”en svår debatt”. Mejlet har senare raderats.

SVT - 4 timmar sedan

”Vi som har sett de här bilderna kan inte förstå polisens våld”

Demonstranter i Minneapolis kräver att de fyra poliserna som orsakade George Floyds död ställs inför rätta. Men myndigheterna uppger att man i nuläget saknar underlag för att agera mot poliserna. – Det är något som människorna här inte accepterar, säger SVT:s korrespondent på plats vid demonstrationerna..

SVT - 5 timmar sedan

Hör finländare om att ta emot svenska turister i sommar

I Finland går åsikterna isär vad gäller att ta emot inresande turister från Sverige i sommar. – Vi har kämpat för att hålla andelen smittade nere i Finland. Då känns det inte bra, säger Kaisa Nyroos..

SVT - 6 timmar sedan

Carolines sommarjobb försvann: ”Studenter borde få ta lån i sommar”

I april var antalet sommarjobb på Platsbanken hälften så många som under samma månad förra året. Det gör att många studenter blir av med årets inkomstkälla..

SVT - 10 timmar sedan

Centerpartiet: Regeringen måste ändra den svenska coronastrategin

Centerpartiet ställer nu flera krav på att regeringen ska ändra Sveriges coronastrategi. Socialminister Lena Hallengren (S) välkomnar det och kallar det för bra förslag. ”Vi uppmanar regeringen att ta in det förändrade kunskapsläget och presentera en uppdaterad riktning för Sveriges bekämpning av corona­smittan”, skriver den vikarierande partiledaren Anders W Jonsson (C) på DN Debatt..

SVT - 11 timmar sedan

Sjuksköterskan: ”Den här sängen är kall, då vet man var den varit”

SVT har följt personalen på Akademiska sjukhuset i Uppsala under coronapandemin. Under de mest intensiva dygnen i mitten av april så var belastningen så hög att sängarna användes direkt efter att de kommit tillbaka från bårhuset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.