SVT > Inrikes

Wednesday, 03 June, 12:06

SVT - 21 maj 20 kl. 12:12

Yasmine: ”Därför säljer jag sex i hyreslägenheter”Yasmine är en ung tjej som bor i en svensk storstad och försörjer sig genom att sälja sex. Att hyra lägenheter för att göra jobbet är en säkerhet, menar hon. – De som hyr ut lägenheten har ju oftast ingen aning. Vi säger inte ”Hej, jag ska sälja sex i din lägenhet”..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Hej

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: YasmineDärför , säljerjag , sexi , hyreslägenheter

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Apotek har börjat sälja antikroppstester

Från och med i helgen utförs antikroppstester även på apotek. Tobias Perdahl, läkare, berättar i Morgonstudion att intresset har varit enormt. – Nu har det kommit tillräckligt många bra tester som har hög specificitet, som gör att det är värt att komma igång och se hur många som har immunitet, säger han..

SVT - 1 timme sedan

Hallengren: Långsiktiga beredskapslager saknas

Socialminister Lena Hallengren (S) säger att läget fortfarande är skört och att vi saknar långsiktiga beredskapslager. Därför behåller Socialstyrelsens uppdraget som nationell inköpare av skyddsutrustning och medicin tillsvidare..

SVT - 3 timmar sedan

Ny analys: Resandet sköt i höjden förra veckan

Det ökande resandet som uppmättes vid Kristi himmelfärd verkar bara har varit början. Förra veckans resedata visar på en ordentlig stegring i svenskarnas rörelsemönster..

SVT - 7 timmar sedan

Tegnell självkritisk: Mer åtgärder hade behövts

Om det hade gått att backa bandet hade statsepidemiolog Anders Tegnell satt in fler åtgärder tidigare för att stoppa pandemin i Sverige. Det slår han fast i en intervju med Sveriges Radio Ekot. – Jag tror att det finns förbättringspotential i det vi har gjort i Sverige, helt klart, säger han..

SVT - 12 timmar sedan

Filmade död pojke – polisen rasar: ”Gör mig förbannad”

En pojke i de övre tonåren låg död på marken efter ett självmord i Stockholm. Då stannade förbipasserande och filmade. – Vissa saker är inte olagliga, men det är jävligt olämpligt.

SVT - 12 timmar sedan

Svenska Pisa-resultaten ifrågasätts: ”Grava metodfel”

Sveriges senaste Pisa-resultat visade att svenska elever presterar bättre än OECD-genomsnittet. Men framgången kan bygga på falska siffror, visar en granskning av Expressen. Enligt tidningen har en stor mängd utrikesfödda elever felaktigt sorterats bort från att delta i provet.

SVT - 13 timmar sedan

Hallengren: För tidigt att utvärdera hur pandemin hanterats

Det är för tidigt att utvärdera hur pandemin har hanterats på Sveriges äldreboenden. Det säger Lena Hallengren (S) efter SVT:s granskning som visar på en överdödlighet på 30 procent. – Att efter tre och en halv månad dra slutsatser och jämföra sig med en del länder tror jag är olyckligt, säger socialministern..

SVT - 13 timmar sedan

Skådespelerskan Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien ”Rena rama Rolf”, har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom..

SVT - 14 timmar sedan

Man allvarligt knivskuren i Jakobsberg

En man i 25-årsåldern har blivit knivskuren i ett bostadsområde i Jakobsberg norr om Stockholm. – Han var allvarligt skadad och har förts med ambulans till sjukhus. Med största sannolikhet var det en kniv, säger Ola Österling, presstalesperson vid polisen..

SVT - 16 timmar sedan

Oro för ökat tryck på sjukvården i sommar: ”Skulle vara väldigt bekymmersamt”

Sjukvården på populära turistorter förbereder sig för ett ökat tryck i sommar. På västkusten finns en oro för en andra våg av smitta. – Om vi växer med 30 procent kan det få stor påverkan på vården, säger Niklas Claesson, kommunikationschef för NU-sjukvården..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.