Expressen > Nyheter

Thursday, 28 May, 06:23

Expressen - 21 maj 20 kl. 12:03

De bor mitt i ett kaos: "En månad av helvete"Ett konstant buller när en mastodonttunnel byggs precis utanför lägenheten.En månad av helvete på jorden, beskriver Per och Ann-Kristin det som.Och det kommer pågå länge, länge.– Jag har jätteont i huvudet, mår illa och har ont i magen. Det är alla stressymptom som finns på grund av oljudet, säger Ann-Kristin Boström..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Per, Ann-Kristin, Ann-Kristin Boström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De bormitt i ett , kaosEn månad av , helvete
Sydsvenskan - 03 jul 11 kl. 06:30

Bashar al-Assad kan dra åt helvete

Från Syrien rapporterar pseudonymen Mohammed Ali om vad som nu händer där omvärldens ögon inte kan se.
?Se upp för splittrarna.

YLE - 08 dec 16 kl. 17:30

Den finlandssvenska småstaden – paradis eller helvete?

För ett tag sedan bad vi om era småstadsberättelser och fick in många svar. De gav olika bilder av de små städerna i Svenskfinland och det som händer under ytan i dem. Vi sammanställde delar ur berättelserna här.

BT - 22 okt 14 kl. 13:16

Forskare: Risk för kaos och extraval

Den rödgröna minoriteten i Borås vill inte diskutera vad som händer om de misslyckas med att få igenom sin budget. Men kommunforskaren ?Folke Johansson talar om risk för både kaos och extraval.

BT - 30 nov 14 kl. 09:45

Kaos i lekstugan Sverige

Med Sverigedemokraterna som Sveriges tredje största parti har vi fått en helt ny politisk situation. I Sverige, i Borås. Och det tycks dessvärre vara en situation som inte våra politiker kan hantera.

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 16:05

Piloten: ?Helvete, vi kommer att krascha?


Ny bok avslöjar pilotens sista ord innan Air France planet störtade den 1 juli 2009. FRANKRIKE. Ordväxlingen mellan kaptenen och piloten visar på det kaos som rådde minuterna innan kraschen, som krävde 288 människors liv, inträffade 1 juli 2009: ?

GT - 18 mar 14 kl. 23:30

"Kör för helvete, finns inget att tveka på"

BORÅS. Efter en vinter som kantats av spelare som lämnat har Elfsborg gjort klart med ett nyförvärv. 26-årige anfallaren Viktor Prodell klev i går in på Borås arena som en sista pusselbit i Klas Ingessons lagbygge.

Kristianstadsbladet - 18 feb 11 kl. 10:51

Estetisk oreda skildrar ett inre kaos

Linda Spåmans nya seriealbum känns som om det är målat av ett ursinnigt barn. Och det är någonting väldigt positivt. Formatet påminner om målarböcker från barndomen och den rosa bokryggen förmedlar en naivitet som bryter av med det smärtsamma innehållet.

Nyheter 24 - 18 jul 12 kl. 08:30

Londonborna: "Det kommer att bli kaos under OS"


Särskilda bilfiler, nya arbetstider och missiler på folks hustak. Det är inte lätt att vara Londonbo just nu. "Vägarna gör det till en ren fars att köra i staden" LONDON.

Expressen - 13 jan 18 kl. 20:14

Parneviks hamnade mitt i kaoset: "Går åt helvete"

Familjen Parnevik satt och åt lunch på ett hotell i Hawaii när de fick beskedet att en missill var på väg mot ön.Jesper Parnevik berättar att det utbröt totalt kaos på platsen.– Det blev kaos, ingen visste vad som hände.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Anna-Lena knivdödad – socialtjänsten anmäls

Tre personer har JO-anmält socialtjänsten efter knivdådet mot Anna-Lena Lernhede, 56.En av dem är den tidigare polismannen och lokala profilen Björ Blixer.– Det har brustit någonstans i kedjan och någon måste ställas till svars.

Expressen - 15 minuter sedan

Zuckerbergs stöd till Trump – sågar Twitter

Donald Trump fortsätter att bråka med Twitter – och nu ger sig Mark Zuckerberg in i matchen.Facebookgrundaren säger att Facebook aldrig skulle göra som Twitter.– Generellt, företag ska inte, särskilt sådana plattformar, göra så, säger han enligt Fox News..

Expressen - 30 minuter sedan

Tårgas mot demonstranter – efter dödliga polisvåldet

Polisen använde tårgas mot hundratals demonstranter som samlades i Minneapolis och demonstranter i Los Angeles slog sönder rutorna på polisbilar.Allt på grund av vreden efter polisvåldet som krävde 46-årige George Floyds liv tidigare i veckan.”Det är det här det innebär att vara svart i USA”, skriver skådespelaren Viola Davis på sociala medier..

Expressen - 30 minuter sedan

Man i 25-årsåldern död i mc-olycka

Expressen - 1 timme sedan

Coronarisken för lungorna – även vid milda symtom

Patienter som tillfrisknat efter allvarlig covid-19 löper risk att drabbas av bestående lungskador.Röntgenbilder avslöjar omfattande förändringar i andningsorganen – så kallade vita lungor.– Förändringar på röntgen har man sett även hos de med ganska milda besvär, säger Leif Bjermer, professor i lungmedicin..

Expressen - 1 timme sedan

Beredskapen var osäker – ändå kallade regeringen den för god

Det fanns konstaterade risker om tillgången till skyddsutrustning redan innan coronapandemin drabbade Sverige. Trots att det saknades kunskap om beredskapen på flera områden beskrev regeringen Sveriges beredskap som god.Det visar Sveriges Radio Ekots granskning.

Expressen - 2 timmar sedan

De stred för prinsessans frihet – blev ärkefiender

De kämpade tillsammans för att prinsessan Latifa av Dubai, som uppges sitta i husarrest i landet, skulle bli fri.Men nu har Radha Stirling och David Haigh, som drev lobbyorganisationen Detained in Dubai ihop, börjat bekämpa varandra istället.Haigh stämmer Stirling bland annat för förtal, skriver The Times..

Expressen - 3 timmar sedan

Ivanka Trump hyllade 15-årig flicka – får kritik

Ivanka Trump hyllar en 15-årig flicka som cyklat flera mil med sin sjuka pappa på pakethållaren.Men hyllningen väcker kritik, rapporterar Daily Mail.”Hennes fattigdom och desperation glorifieras”, skriver Omar Abdullah, tidigare premiärminister i delstaten Jammu och Kashmir i Indien..

Expressen - 4 timmar sedan

Han får hatmejl från hela världen efter privata frågan till Ardern

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern, hyllad världen över för sitt sätt att hantera coronakrisen, blev helt ställd när en tv-intervju avslutades med att hon fick frågan om hon håller på att bli gråhårig.Hon samlade sig dock snabbt och poängterade att det ”inte är en artig fråga att ställa till någon” enligt Stuff.Nu säger programledaren Ryan Bridge att han får hatmejl från hela världen av Arderns beundrare, rapporterar Business Insider..

Expressen - 6 timmar sedan

De berättar om den nya slummen: ”Fattigsverige”

Det handlar om en femåring som blir sjuk av svartmögel.En familj vars vardagsrum saknar golv.En man från Syrien som skickas till ett område kallat ”Paradiset” – där lägenheten saknar spis och kylskåp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.