GT > Nyheter

Tuesday, 02 June, 22:26

GT - 21 maj 20 kl. 11:54

Friidrottsfesten i Göteborg inställdVärldsungdomsspelen kommer inte kunna arrangeras på Ullevi som planerat i år.Anledningen är, så klart, coronapandemin.”Vi lider med friidrottsungdomen som går miste om sommarens stora friidrottsfest”, skriver Per Crona, projektansvarig, på spelens hemsida..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Ullevi, Per Crona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friidrottsfesteni , Göteborg, inställd
Expressen - 21 maj 20 kl. 11:54

Friidrottsfesten i Göteborg inställd

Världsungdomsspelen kommer inte kunna arrangeras på Ullevi som planerat i år.Anledningen är, så klart, coronapandemin.”Vi lider med friidrottsungdomen som går miste om sommarens stora friidrottsfest”, skriver Per Crona, projektansvarig, på spelens hemsida..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Andrea sågade ner buske – hotades med vräkning

Andrea Ricci Perssons två småbarn fick svåra allergiska reaktioner av en ormhasselbuske på tomten.Efter ett tiotal anmälningar till hyresbolaget utan svar sågade hon ner busken själv. – Då ringde de upp mig och sa ”vi kan vräka dig för det här”, säger Andrea.

GT - 2 timmar sedan

Skydda de äldre i Göteborg från våld i nära relationer

På onsdag behandlar kommunstyrelsen vår motion om att bättra på rutinerna inom Göteborgs stads vård och omsorg av äldre. Nu handlar det om Demokraternas ställningstagande, skriver Stina Svensson och Teysir Subhi vid Feministiskt initiativ i Göteborg..

GT - 3 timmar sedan

Mindre flygplan har störtat i Borås

Ett mindre flygplan har störtat i Borås.– Det har gått ner i området Ekås här i Borås, men ska inte ha träffat någon byggnad. Vi har precis kommit till platsen, säger Peder Liljeroth vid räddningstjänsten..

GT - 5 timmar sedan

Misstänkte dubbelmördarens nya kravbrev inifrån häktet

Den misstänkta dubbelmördaren i Hjo har valt att ansöka om att få byta försvarsadvokat ytterligare en gång, vilket framgår i en ansökan som skickats in till tingsrätten.I det handskrivna brevet riktas anklagelser mot advokaten, vilka bland annat handlar om att den misstänkte menar att advokaten ”Visar tydligt hur hon hatar/föraktar mig” .

GT - 5 timmar sedan

Ung flicka påkörd av bil

Vid Töllsjö strax utanför Borås har en ung flicka blivit påkörd av en bil.Skadeläget är oklart men ambulans och polis är larmade..

GT - 7 timmar sedan

EBO-lagen måste rivas upp så snart som möjligt

EBO-lagen bör rivas upp, helst i går, och i väntan på det bör Göteborg få fortsätta undantas, skriver SSU:s Hanna Andersson och Abdirahman Siyad i en replik till CUF:s Jonatan Skagerberg..

GT - 8 timmar sedan

Två nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under tisdagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya statistik rörande coronas framfart i Sverige.I Västra Götalandsregionen har två nya dödsfall rapporterats in det senaste dygnet.Sammanlagt har nu 553 personer avlidit till följd av covid-19  i regionen..

GT - 8 timmar sedan

Misstänkta 12-åringens liv innan mordet på Anna-Lena

När Anna-Lena Lernhede, 56, var på väg hem i Kungälv knivhöggs hon så svårt att hon senare avled.Den misstänkte: En tolvårig pojke.Pojken var på obevakad permission från ett HVB-hem när dådet inträffade – och har flera gånger tidigare avvikit från sitt boende och gripits drogpåverkad och knivbeväpnad.

GT - 10 timmar sedan

Allsvenska kaptenen tvingas till operation

En knäoperation gör att Elfsborgs norske lagkapten Sivert Heltne Nilsen, 28, kommer missa säsongsinledningen av allsvenskan. .

GT - 15 timmar sedan

Flera bilar i brand i Lerum i natt – utreds som mordbrand

Polis och räddningstjänst larmades under natten till en parkering i Lerum, öster om Göteborg, där flera bilar misstänks ha satts i brand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.