SR > Nyheter

Tuesday, 26 May, 13:44

SR - 21 maj 20 kl. 11:54

Forskare ska studera behov av rehab efter covid-19På Karolinska universitetssjukhuset i Solna drar nu en forskningsstudie igång om covid-19-patienters behov av rehab. De som varit svårast sjuka och är i behov av rehabilitering ska få det via en uppföljningsmottagning där deras mående samtidigt dokumenteras..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Karolinska, Solna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskareska , studera, behovav , rehabefter , covid-19
Barometern - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Blekinge Läns tidning - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Sydöstran - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Aftonbladet - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

▸ Behovet av rehabilitering för människor som tillfrisknat från coronaviruset ska undersökas i en ny forskningsstudie….

Kristianstadsbladet - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 12:48

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Behovet av rehabilitering för människor som tillfrisknat från coronaviruset ska undersökas i en ny forskningsstudie på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Förhoppningen är att bland annat kunna fastställa om de skador på lungorna som har konstater.

GöteborgsPosten - 21 maj 20 kl. 12:49

Forskare utreder behov av rehab efter corona

Behovet av rehabilitering för människor som tillfrisknat från coronaviruset ska undersökas i en ny forskningsstudie på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Förhoppningen är att bland annat kunna fastställa om de skador på lungorna som har konstaterats på många patienters röntgenbilder kommer att läka bort..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Efter kritiken: Även svenskt avloppsvatten hamnar i havet

35 miljarder liter orenat avloppsvatten har släppts ut av Köpenhamns kommun mellan 2014 och 2018, något som Danska TV2 Lorry kunde avslöja. Men även i Sverige släpps stora mängder orenat avloppsvatten ut vid kraftiga regnfall, enligt Peter Sörngård, miljöexpert på branschföreningen Svenskt Vatten..

SR - 15 minuter sedan

Ineta misshandlades av sin man: ”Vad som helst gör honom arg”

Ryska kvinnor i våldsamma relationer har det mycket svårt, då det är mycket besvärligare än tidigare att kunna lämna sina hem när de blivit slagna..

SR - 30 minuter sedan

Åklagaren presenterar bevis mot pojkvännen

Idag startade rättegången i Uddevalla tingsrätt mot den 23-årige man som är åtalad för mord på en 17-årig flicka som försvann i Uddevalla i höstas. Mannen var hennes pojkvän och fallet har blivit mycket uppmärksammat..

SR - 1 timme sedan

Barn till regimkritiker gripna i Saudiarabien

I Saudiarabien har säkerhetstjänsten gripit, eller kidnappat, sonen och dottern till en känd saudisk regimkritiker, Saad al Jabri, som lever i exil i Kanada. De två vuxna barnen har hållits isolerade från omvärlden sedan de greps. Deras pappa, Saad al Jabri, var tidigare en högt uppsatt säkerhetsrådgivare i Saudiarabien..

SR - 2 timmar sedan

Varningen: Omställningsstödet kan utnyttjas av brottslingar

Flera remissinstanser oroas över att stödet till företag som drabbats av coronakrisen kan missbrukas. Ekobrottsmyndigheten efterlyser fler kontroller..

SR - 2 timmar sedan

Polisens fynd: 60 kilo amfetamin

I Sollentuna, norr om Stockholm, har polisen hittat runt 60 kilo amfetamin. Fyra personer, tre män och en kvinna, har anhållits för synnerligen grovt narkotikabrott efter fyndet..

SR - 2 timmar sedan

Trots regeringens mål: Antalet tester minskade förra veckan

Antalet tester för covid-19 sjönk förra veckan till knappt 28 800, cirka 4 000 färre jämfört med veckan innan, enligt Folkhälsomyndighetens statistik. Detta samtidigt som Sverige har laboratoriekapacitet att utföra 100 000 tester i veckan..

SR - 3 timmar sedan

Anmälningarna till ARN har fördubblats under krisen

Inställda resor och evenemang på grund av coronaläget har lett till att antalet ärenden om hos Allmänna reklamationsnämnden, ARN, ökat med runt 140 procent under våren, jämfört med samma period förra året..

SR - 3 timmar sedan

Costa Rica legaliserar samkönade äktenskap

Costa Rica legaliserar nu samkönade äktenskap, och blir därmed det första landet i Centralamerika att tillåta sådana..

SR - 4 timmar sedan

Spänningarna växer efter att Bolsonaro förolämpat Kina

I Brasilien växer oron för att den videoinspelning av ett ministermöte som släpptes i fredags kommer skada relationen till Kina. I den två timmar långa videon ska president Jair Bolsonaro och hans ministrar ha förolämpat Kinas president och kommunistparti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.