Expressen > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:01

Expressen - 21 maj 20 kl. 09:05

Uppgifter: Ung man sköts med tiotal skottMannen i 20-årsåldern sköts till döds på bostadsområdets parkeringsplats i något som liknas vid en ren avrättning.Vittnen hörde flera skottsalvor och när polisen kom till platsen låg offret utanför en sönderskjuten bil. – Skotten kom i omgångar. Först sex. Sedan ytterligare ett par.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Robin Jönsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Ungman , skötsmed , tiotal, skott
YLE - 02 okt 15 kl. 16:20

Polisen: Nya uppgifter om KKK-mannen

Händelseförloppet under protesten mot asylförläggningen i Hennala i Lahtis förra veckan är ännu delvis oklart för polisen. Polisen uppger att man först nu fått tillgång till en del av bild- och videomaterialet från platsen. I förundersökningen har det ändå framkommit att mannen som var klädd i en Ku Klux Klan -dräkt troligtvis inte var klädd i kåpan då bussen med den första gruppen asylsökande anlände till Hennala.

Cornucopia - 08 feb 19 kl. 09:14

Ung och dum? - psykologin bakom låst ränta

I gårdagens inlägg nämnde jag 8% i bunden ränta 2004. Var jag ung och dum, eller fanns det en psykologiskt rationell logik i att binda räntan på den tiden? Det finns en lärdom att ta till sig utifrån dagens situation.

Kristianstadsbladet - 16 jan 13 kl. 11:27

Tiotal fordon i ny masskrock


En trafikolycka med ett tiotal fordon ska ha inträffat på E 4 mellan Iggesund och Hudiksvall på förmiddagen i dag. Enligt uppgifter till Sveriges Radio Gävleborg är fem långtradare och fem personbilar inblandade i olyckan. En kvinna ska ha förts till sjukhus, enligt uppgifter från räddningstjänsten.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 11 kl. 23:56

Ung man knivskuren i Lund

En ung man blev vid elvatiden på måndagskvällen knivskuren i ryggen vid ett större bråk på Stora Södergatan i Lund. Polisen söker ett tiotal misstänkta för inblandning i dådet, det är både pojkar och flickor i de övre tonåren. Den knivskurne har förts till sjukhus.

Dagen - 27 jan 12 kl. 03:00

Pingst Ung: De "unga vuxna" behöver bli nådda

Glappet mellan tonårsarbetet och vuxenverksamheten måste tätas till, de "Unga vuxna" behöver bli nådda. Det säger Pingst ung som under två dagar samtalat för att få till en förändring.

Ett tiotal pastorer med någon sorts ungdomsansvar möttes onsdag-torsdag i Pingsthuset Flemingsberg för att vända och vrida på vad Edward Sköllerfalk, Pingst ungs ordförande, beskrev som "en ödesfråga för de etablerade församlingarna".

Skånskan - 20 jan 20 kl. 11:25

47-åring åtalas – ska ha samlat in militära uppgifter

Skåne Mannen ska systematiskt ha samlat in uppgifter om totalt 36 militära anläggningar i Sverige.
Nu åtalas den 47-årige skåningen vid Helsingborgs tingsrätt. Mannen misstänks ha inhämtat och kartlagt information  som rör förhållanden som har stor betydelse för Sveriges säkerhet.

SN - 14 dec 12 kl. 19:54

Tiotal olyckor i snöyran

Ett tiotal singelolyckor inträffade under ett par timmar på fredagens eftermiddag i Nyköping med omnejd. De kraftiga snöbyarna som kom vid 16-tiden gav kraftigt försämrad sikt i mörkret, på vägbanor som redan var hala. Enligt polisen finns inga uppgifter om personskador..

UNT - 16 jan 13 kl. 11:27

Tiotal fordon i ny masskrock

En trafikolycka med ett tiotal fordon ska ha inträffat på E 4 mellan Iggesund och Hudiksvall på förmiddagen i dag. Enligt uppgifter till Sveriges Radio Gävleborg är fem långtradare och fem personbilar inblandade i olyckan.(TT).

Kristianstadsbladet - 16 jan 13 kl. 12:04

Tiotal fordon i ny seriekrock


En trafikolycka med ett tiotal fordon ska ha inträffat på E 4 mellan Iggesund och Hudiksvall på förmiddagen i dag. Enligt uppgifter till Sveriges Radio Gävleborg är fem långtradare och fem personbilar inblandade i olyckan.Två kvinnor ska ha förts till sjukhus, uppger polisen.

BT - 05 jul 14 kl. 14:13

Passagerarbåt körde in i kaj ? ett tiotal personer skadade

Ett räddningspådrag pågår i Göteborg sedan Älvsnabben kört in i kajen. Ett tiotal personer skadade sig, uppger Västra Götalandspolisen. – Det handlar om handledsfrakturer och skrapmärken, säger Christer Fuxborg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Misstanke: Cyniska samlare dödar skalbaggar

Vem placerar ut insektsfällor med dödligt gift på Alvaret? Nu har ett stort antal dolda fällor hittats – och Länsstyrelsen vädjar om hjälp.Misstanken?

Expressen - 1 timme sedan

Ytterligare två dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare två personer har dött i covid-19 i Västra Götaland.Totalt har nu 602 personer i länet avlidit i sviterna av coronaviruset..

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka – stor räddningsinsats på plats

En trafikolycka med två personbilar inblandade inträffade vid 13-tiden vid Skurup.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Tegnells råd: Träffa inte nya människor

Nästan 43 000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige. Den verkliga siffran är förmodligen mångdubbelt högre.Men var någonstans smittas folk egentligen?

Expressen - 1 timme sedan

Heidis förvåning – över synen på egna filmerna

Heidi Sjøvold och maken har ett stort intresse för djur och natur och monterade en viltkamera på sommarstugan.Mest har de fått se rådjur och räv som rört sig på tomten.I veckan hände något extra spännande.

Expressen - 1 timme sedan

Experternas dom om nya sommarbeslutet

Regeringen häver reserestriktionerna i sommar. Ett beslut som sänder helt fel signaler, hävdar experten Stefan Hanson. – Jag bor i Stockholm och jag ser att folk har slappnat av, det är inga två meter, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

Cirkuselefanternas lycka – här släpps de äntligen ut

Nu har Danmarks sista cirkuselefanter äntligen fått springa ut i sitt nya paradis. Och som de trivs i den 140 000 kvadratmeter stora safariparken!– Det är så härligt att se dem här nu, efter att de stått på ett ben i ett cirkustält så länge, säger Christoffer Knuth som är vd för parken.

Expressen - 2 timmar sedan

Större polisinsats efter villainbrott

En större polisinsats har under lördagsförmiddagen pågått i stadsdelen Östra Torn i Lund efter misstänkta inbrottstjuvar.Anledningen var att en granne observerat hur saker bars ut från en villlafastighet – troligen av inbrottstjuvar..

Expressen - 3 timmar sedan

Fem svenskar: Så firar vi nationaldagen trots corona

Den 6 juni innebär att Sveriges nationaldag firas – men i år blir det annorlunda.Runtom i landet gör folk det bästa av situationen – och nog blir det bra det också:– Med familjen, god mat och med lite extra flaggor omkring mig, säger Mia Almkvist, 46, om hur hon firar..

Expressen - 3 timmar sedan

Victorias visning – på Sveriges nationaldag

Nationaldagen brukar innebära mängder med besökare till Kungliga slottet. Men på grund av världsläget håller slottet stängt. Då passar kronprinsessan att bjuda in till en digital rundvandring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.