Expressen > Nyheter

Thursday, 28 May, 05:17

Expressen - 21 maj 20 kl. 11:54

Friidrottsfesten i Göteborg inställdVärldsungdomsspelen kommer inte kunna arrangeras på Ullevi som planerat i år.Anledningen är, så klart, coronapandemin.”Vi lider med friidrottsungdomen som går miste om sommarens stora friidrottsfest”, skriver Per Crona, projektansvarig, på spelens hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Ullevi, Per Crona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friidrottsfesteni , Göteborg, inställd
GT - 21 maj 20 kl. 11:54

Friidrottsfesten i Göteborg inställd

Världsungdomsspelen kommer inte kunna arrangeras på Ullevi som planerat i år.Anledningen är, så klart, coronapandemin.”Vi lider med friidrottsungdomen som går miste om sommarens stora friidrottsfest”, skriver Per Crona, projektansvarig, på spelens hemsida..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Coronarisken för lungorna – även vid milda symtom

Patienter som tillfrisknat efter allvarlig covid-19 löper risk att drabbas av bestående lungskador.Röntgenbilder avslöjar omfattande förändringar i andningsorganen – så kallade vita lungor.– Förändringar på röntgen har man sett även hos de med ganska milda besvär, säger Leif Bjermer, professor i lungmedicin..

Expressen - 45 minuter sedan

Beredskapen var osäker – ändå kallade regeringen den för god

Det fanns konstaterade risker om tillgången till skyddsutrustning redan innan coronapandemin drabbade Sverige. Trots att det saknades kunskap om beredskapen på flera områden beskrev regeringen Sveriges beredskap som god.Det visar Sveriges Radio Ekots granskning.

Expressen - 1 timme sedan

De stred för prinsessans frihet – blev ärkefiender

De kämpade tillsammans för att prinsessan Latifa av Dubai, som uppges sitta i husarrest i landet, skulle bli fri.Men nu har Radha Stirling och David Haigh, som drev lobbyorganisationen Detained in Dubai ihop, börjat bekämpa varandra istället.Haigh stämmer Stirling bland annat för förtal, skriver The Times..

Expressen - 2 timmar sedan

Ivanka Trump hyllade 15-årig flicka – får kritik

Ivanka Trump hyllar en 15-årig flicka som cyklat flera mil med sin sjuka pappa på pakethållaren.Men hyllningen väcker kritik, rapporterar Daily Mail.”Hennes fattigdom och desperation glorifieras”, skriver Omar Abdullah, tidigare premiärminister i delstaten Jammu och Kashmir i Indien..

Expressen - 3 timmar sedan

Han får hatmejl från hela världen efter privata frågan till Ardern

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern, hyllad världen över för sitt sätt att hantera coronakrisen, blev helt ställd när en tv-intervju avslutades med att hon fick frågan om hon håller på att bli gråhårig.Hon samlade sig dock snabbt och poängterade att det ”inte är en artig fråga att ställa till någon” enligt Stuff.Nu säger programledaren Ryan Bridge att han får hatmejl från hela världen av Arderns beundrare, rapporterar Business Insider..

Expressen - 5 timmar sedan

De berättar om den nya slummen: ”Fattigsverige”

Det handlar om en femåring som blir sjuk av svartmögel.En familj vars vardagsrum saknar golv.En man från Syrien som skickas till ett område kallat ”Paradiset” – där lägenheten saknar spis och kylskåp.

Expressen - 6 timmar sedan

USA: Hongkong är inte längre självständigt

Kina har föreslagit en ny säkerhetslag för Hongkong.Något som USA varnat för.Nu meddelar utrikesministern Mike Pompeo att de inte längre anser Hongkong som självständigt från Kina, enligt Fox News..

Expressen - 6 timmar sedan

Emma Frans: Därför borde vi coronatesta fler i Sverige

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har fått kritik för att för få människor har testats för corona i Sverige.Även medicinska forskaren Emma Frans anser att långt fler tester borde genomföras.– Jag undrade ganska tidigt varför man inte testade mer, säger hon i podcasten ”Värvet”.

Expressen - 7 timmar sedan

Italienska attacken efter Anders Tegnells uttalande

Anders Tegnell har väckt den italienska Sverigeambassadörens vrede.Det handlar om ett uttalande av Tegnell som kan tolkas som kritik av Italiens sjukvårdssystem.”Alla utanför Italien borde uttrycka endast beröm och solidaritet gentemot vårt land och vår befolkning”, skriver han i ett pressmeddelande..

Expressen - 7 timmar sedan

Jihadistrekryterare i Sverige död i covid-19

BEIRUT. Han ansågs vara ”spindeln i nätet” i jihadistiska kretsar i Norden och figurerade i flera uppmärksammade utredningar om terrorism i Sverige och internationellt. De senaste åren har han levt i skymundan – registrerad som ”försvunnen” hos Skatteverket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.