Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:25

Världen Idag - 21 maj 20 kl. 11:30

Entreprenör med guld i blickenJosefin Cummings är en av Sveriges yngsta guldsmedsmästare. Sedan flera år tillbaka driver hon ett eget guldsmedsföretag som bär hennes namn. Och kunderna finns i hela Sverige, men också en hel del utomlands. – Jag upplever att min gudstro både är min källa till styrka och varifrån all min kreativitet kommer..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Cummings, Sveriges, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenörmed , guldi , blicken
Entreprenör24 - 30 aug 13 kl. 12:27

Ny krönikör: Entreprenören och äventyraren Johan Ernst Nilson

?  Har du någonsin jobbat med någon du inte gillar? Tänk att det längsta avståndet ni har till varandra är tjugo centimeter.

YA - 27 sep 14 kl. 04:05

Känner du entreprenören?

Foto: Robin Nordlund / TT /
Kan du på rak arm räkna upp tio svenska entreprenörer av internationellt snitt?
Ingvar Kamprad? H&M-familjen Persson?

Kristianstadsbladet - 29 apr 14 kl. 09:16

En sandens entreprenör

Foto: Tommy Svensson
Han var elitseriedomare i fem år, han var med och bildade Åhus Handboll men framför allt är han mannen bakom Åhus Beachhandboll Festival. I dag fyller Mats G Jönsson 50 år. “Jag har varken tid eller lust att fira.

Skånskan - 14 maj 19 kl. 19:43

Runt 40 entreprenörer deltar under Matrundan

sydost Runt 40 olika matföretagare på Österlen deltar i årets Matrundan, som ordnas för tolfte gången under Kristihimmelfärdshelgen den 30 maj–2 juni.
Och i år väljer man också att lyfta fram biets betydelse för växter och miljö.Ölkorv från Ingelsta kalkon, en blomkålsbakelse från Tastecelebration Residence, sillinläggningar från Buhres fisk, surdegsbröd från Olof Victors, smör från Vitaby kyrkby mejeri, äppelcider från Kivik musteri och spettekaka från Kiviks bageri.

DI - 19 nov 14 kl. 21:49

Entreprenören fiskar efter guld i Florida

Entreprenören Johan Attbys app Fishbrain växer i raketfart. Nu har hittat sin kärnmarknad: Florida i USA..

Nya Wermlands Tidningen - 16 maj 13 kl. 13:18

Thomas är årets Guld-Ess

Företagaren och entreprenören Thomas Pettersson har tilldelats Säffles Guld-Ess 2013..

YA - 28 sep 19 kl. 14:47

Pris: Fruktpionjär fick Guldäpplet postumt

Han beskrivs som en fruktpionjär och framsynt entreprenör. På Äppelmarknaden delades priset Guldäpplet ut postumt till fruktodlaren Sten Olsson, Vik..

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:12

Entreprenörer tror inte på lyckad konkurrens

Tingsryds pastorat vill lösa sin dåliga ekonomi och spånar fram nya inkomstkällor. Kanske en begravningsbyrå?
– De kan köpa min, säger begravningsentreprenör Carl-Åke Johansson.

DI - 07 dec 16 kl. 15:29

Entreprenören tjänar miljoner på skidstjärnan

Serieentreprenören och Luleåbon Jon Inge Gullikstad täljer guld på den norska skidstjärnan Therese Johaug. Rättigheterna till klädmärket Johaug såldes i fjol för ett mångmiljonbelopp, skriver E24.no med hänvisning till Finansavisen..

GöteborgsPosten - 28 apr 17 kl. 06:01

Entreprenören Klas pekar ut en ny riktning

Klas Erixon har inget emot att jobba i blåställ. Det var så det hela på sätt och vis började med Klas farfar Erik, som korsade Atlanten för att gräva guld och kom hem med – ja, jeans..

DI - 04 dec 18 kl. 19:12

Supergasell gräver guld

Det var fest och glam när årets Gasellturné avslutades på tisdagskvällen. Entreprenörer delade med sig av sina erfarenheter från scenen. ”Man måste älska det man håller på med, för det är en berg och dalbana”, sa Carl Pei, medgrundare av mobiltillverkaren Oneplus..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 30 minuter sedan

Svenska bibelskolelektioner ska nå underjordiska kyrkan i Iran

Den här veckan börjar Livets ord för första gången sända sin bibelskola via satellit-tv in i Iran. Församlingen vill rusta de troende i landets underjordiska kyrka, som är en av de snabbast växande i världen. – Det är väldigt roligt att kunna nå in i ett så slutet land som Iran, säger församlingens missionsdirektor Christian Åkerhielm..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Trump höll upp Bibeln vid vandaliserad kyrka

Bland sina supportrar hyllas president Donald Trump för att han lät sig fotograferas vid en kyrka hållandes en bibel. Men för att bereda väg för Trump satte polis in tårgas mot demonstranter, något som får många amerikaner att rasa mot presidenten..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Protesterna i USA urartar – nu kan militären kallas in

President Donald Trump säger att han kallar in militären för att möta våldsamma protester i städer i USA. – Jag samlar alla tillgängliga federala resurser, både civila och militära, för att stoppa upploppen och plundringarna, säger Trump..

Världen Idag - 7 timmar sedan

Jesusmötet trotsade hans ateistiska tro

Mattias Bjurenholt var en övertygad ateist med tilltro endast till sin egen styrka. Men arbetet som personlig assistent banade väg för ett möte med Jesus som inte ens Mattias förnuft kunde förneka. I dag deltar han i ”Gå för Sverige” och bär korset med start i Haparanda..

Världen Idag - 8 timmar sedan

Kristen Jönköpingstjej vann delfinal i P4 Nästa

Två år i rad har en artist med en kristen tro vunnit Jönköpingsfinalen av P4 Nästa. Henna Lacabanne tog över vinnartiteln från förra årets segrare Faith Kakembo. – Min kristna tro betyder jättemycket för mig, säger hon till Världen idag..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Facebook: Vi ska inte granska som Twitter

Facebook ska inte vara en domare över vad som är sant och falskt i det som människor skriver. Det säger nätjättens vd Mark Zuckerberg apropå att Twitter lagt in faktagranskning vid inlägg som de menar är osanna. USA:s president Donald Trump menar att plattformar som sållar bland inläggen beter sig som medier med ansvarig utgivare och därför bör fråntas sin ansvarsfrihet..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Ge oss öppna ögon, Herre!

Pingsthelgen är över och många böneinitiativ har gått i mål. Bönen att Anden ska beröra vårt land ännu en gång har varit intensiv. Längtan efter ett uppvaknande – en väckelsetid i Sverige och världen – är stor.

Världen Idag - 19 timmar sedan

Vi behöver lära oss att ta emot och bruka auktoritet i kärlek.

Tänkte beröra det fantastiska ämnet auktoritet i dag. För mig är det hjälpsamt att förstå begreppets innebörd genom kopplingen man ser i engelskan mellan orden author och authority. Author betyder författare, men också upphovsman.

Världen Idag - 19 timmar sedan

Hög tid att EU klassar hela Hizbollah som terrororganisation

Det är hög tid att EU ansluter sig till en växande internationell konsensus och för upp Hizbollah i helhet på unionens terrorlista. Det skriver Europa-parlamentariker Charlie Weimers (SD), och framhåller att Hizbollah står bakom terror, brottslighet och utgör ett signifikant säkerhetshot..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Vad finns det att omvända sig ifrån?

Är coronakrisen ett tillfälle för omvändelse? Ett antal röster från svensk och internationell kristenhet har hävdat detta. Men kan man vara säker?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.