Barometern > Nyheter

Monday, 25 May, 20:46

Barometern - 21 maj 20 kl. 11:00

Omsorgselever hoppas på höjd status efter krisenEn del hissar flaggan, andra applåderar från balkongen varje kväll. Vård- och omsorgspersonal hyllas som hjältar i coronakrisen. Men frågan är om det leder till statushöjning och högre lön? Barometern träffade två omsorgselever och deras lärare..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omsorgselever, hoppas, höjd, statusefter , krisen
YLE - 01 mar 16 kl. 12:56

Ålands status ofta okänt i civil-militärt samarbete

Finland har ansvaret att hävda Ålands status, och nu är de senaste årens utveckling också ett ämne för forskningsprojektet ”Demilitarisering i en värld av ökad militarisering”. Projektet drivs av Ålands fredsinstitut i samarbetet med Lapplands universitet i Rovaniemi. På måndagen presenterades en del av forskningen vid ett kort lunchseminarium i Mariehamn.

YLE - 01 mar 16 kl. 12:56

Ålands status ofta okänd i civil-militärt samarbete

Finland har ansvaret att hävda Ålands status, och nu är de senaste årens utveckling också ett ämne för forskningsprojektet ”Demilitarisering i en värld av ökad militarisering”. Projektet drivs av Ålands fredsinstitut i samarbete med Lapplands universitet i Rovaniemi. En del av forskningen presenterades i måndags i Mariehamn.

City - 30 maj 11 kl. 10:10

Ge vegomat högre status

?Jag måste inte äta kött. Länge gjorde jag inte det.

Expressen - 19 nov 17 kl. 11:18

Regnér: ”Dessa frågor har inte den status de förtjänar”

Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) hoppas att #metoo ska leda till att jämställdhetsfrågor får högre status.– Det här ger oss legitimitet och kraft i jämställdhetsarbetet. Det är ju faktiskt så att dessa frågor inte har den status de förtjänar, säger hon i Expressen TV..

YLE - 07 apr 16 kl. 10:38

Personalen vid VCS hoppas att vårdreformen ger mera samarbete

I bästa fall kan den stora hälsovårdsreformen leda till mera samarbete. Det hoppas avdelningsskötare Ann-Katrin Brandtberg på akuten vid Vasa centralsjukhus. Mycket på det konkreta planet är ändå fortfarande öppet.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 06:30

Här står slaget om lärarnas status Förlustaffär att utbilda sig till lärare Bara legitimerade ska få sätta betyg Fler vägar att göra karriär Mer undervisningtid varje vecka Kampanj ska få fler att lockas av yrket

Debatten kring lärarna är intensiv just nu. Om man kan kalla det debatt, för sällan har väl så många varit så eniga om att läraryrket behöver en status­höjning. Utbildningen saknar sökande och en undersökning av Lärarnas Nyheter i våras visade att nästan hälften av alla lärare hade funderat på att byta jobb det senaste året.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 12 kl. 09:00

Azinovic hoppas bli förstaval

Foto: Tomas Nyberg
"Vi är tre bra målvakter som alla vill spela".
Mattias Kronvall tror dock inte att affären ska vara skillnad på om TFF når allsvenskt spel 2013 eller ej. ?

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 06:02

Havsresa för att höja havets status


Skepp från medeltiden. Rester från stenåldersmänniskornas liv. Och prover av havsbotten som luktar sura ägg - med adress till landets politiker.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 14 kl. 06:04

Havsresa för att höja havets status

Skepp från medeltiden. Rester från stenåldersmänniskornas liv. Och prover av havsbotten som luktar sura ägg — med adress till landets politiker.

BT - 26 maj 14 kl. 06:02

Havsresa för att höja havets status

Skepp från medeltiden. Rester från stenåldersmänniskornas liv. Och prover av havsbotten som luktar sura ägg - med adress till landets politiker.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 2 minuter sedan

Klart: Parketten byts ut mot sportgolv: ”Något vi drömt om”

Parkettgolvet i Oscarsgymnaiet byts ut mot sportgolv. Något som får Craftstaden att jubla. – Vi är skitglada, säger Johan Forneheim..

Barometern - 10 minuter sedan

Kropp saknas i mordrättegång – "uppförsbacke"

Det kan vara svårt att fastslå hur någon dött, om inte hela kroppen kan undersökas. Rättegången om det misstänkta mordet på en 17-åring i Uddevalla handlar delvis om det..

Barometern - 30 minuter sedan

Betaltjänsten Swish nere – ingen prognos

Barometern - 30 minuter sedan

Allvarligt våldsbrott i Värnamo

Barometern - 30 minuter sedan

Kvinna frias efter torpedattacken i Växjö

Hovrätten frikänner kvinnan som tidigare dömts till ett långt fängelsestraff för att ha lejt en torped från Kalmar som skulle misshandla hennes ex-man på Högstorp. Den friande domen är enhällig..

Barometern - 45 minuter sedan

Utredare vill satsa på dubbla stationer: ”Bygga en hållplats”

Kommunens utredare vill anlägga en ny hållplats vid Brageplan – och samtidigt behålla och bygga ut den nuvarande stationen. Men när eller om det blir verklighet ligger i Trafikverkets händer..

Barometern - 45 minuter sedan

Två av tre korsningar i centrum kan stängas och ersättas

Två av tre plankorsningar i Kalmar stängs för biltrafik och ersätts av tunnlar för cyklister och fotgängare. .

Barometern - 45 minuter sedan

Biden bryter coronaisolering

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.