Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 31 May, 09:40

Blekinge Läns tidning - 21 maj 20 kl. 11:00

Knutsson: ”Hur ska vi hinna spela då?”Blir det elitseriebaseboll på Deer Creek Park den här sommaren? Kalle Knutsson i Sölvesborg Firehawks är osäker efter förbundets uppdatering sent på onsdagskvällen..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Deer Creek Park, Knutsson, Sölvesborg Firehawks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KnutssonHur ska vi , hinna, spela,
Sydöstran - 21 maj 20 kl. 11:00

Knutsson: ”Hur ska vi hinna spela då?”

Blir det elitseriebaseboll på Deer Creek Park den här sommaren? Kalle Knutsson i Sölvesborg Firehawks är osäker efter förbundets uppdatering sent på onsdagskvällen..

Hela Gotland - 14 maj 11 kl. 04:00

"Jag ska försöka hinna spela lite mer golf"

Det blev många handslag och fotograferingar för Christer Sandström när Brinken-eran nådde sitt slut i går. - Självklart känns det vemodigt..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 11 kl. 23:48

Pubklikfavoriten hoppas hinna spela en match

28 maj 2010 var senast Nicklas Nielsen spelade match. Nu är han tillbaka i träning. "Jag hoppas på minst en match i år", säger publikfavoriten..

Aftonbladet - 06 feb 13 kl. 16:00

Skar ner arbetstiden ? för att hinna spela mer

Sean ?Day9? Plott är en ikon i e-sportvärlden.

SvD - 15 apr 17 kl. 11:00

Hammarby hoppas hinna spela på Kanalplan

Hammarby siktar på stor­publik i hemmapremiären mot Linköping – en match som ­spelas på Tele2 arena. Därefter spelar laget på ­Zinkensdamm, i väntan på att Kanalplan ska bli klar..

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 07:00

Knutsson sluter cirkeln

Foto: Sune Johannesson
I morgon står Henrik "Baggis" Knutsson på scen i sin gamla hemstad Kristianstad. Han gör det med den egna pjäsen "Tommynator", om att våga gå sin egen väg. Ett ämne han själv har tvingats närstudera, på ont och gott.

Skånskan - 19 dec 16 kl. 22:48

Krävs semester för att hinna med jubileumsprogrammet

Lund Med kanonsalut och fyrverkerier invigdes universitetets 350-årsjubileum på måndagskvällen. Jubileumsprogrammet är så stort att det inte får plats i tryck. Begär tjänstledigt eller ta semester för att hinna med.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 10:00

Knutsson siktar mot riksdagen

Foto: Lasse Ottosson
Elisabet Knutsson placerar sig på andra plats på Miljöpartiets riksdagslista i nordöstra Skåne som valberedningen tagit fram. Därmed har hon chans på en plats i riksdagen efter valet.
Valberedningens förslag till riksdagslista har presenterats och på regionmötet den 1 mars ska lokalföreningarnas ombud i nordöstra Skåne rösta.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 07:30

Knutsson får riksdagsplats

Foto: Annica Jönsson
Bromölla får sin tredje riksdagsledamot. Elisabet Knutsson (MP) tar plats i riksdagen i och med att Gustav Fridolin blir minister. Hon tar dessutom plats som ersättare i utbildningsutskottet och näringsutskottet.

BT - 24 jan 11 kl. 17:42

Dalsjöfors får spela på Ramnavallen trots allt

Dalsjöfors kommer att spela allsvenskt på Ramnavallen. Ända sedan Dalsjöfors sensationellt gick upp i allsvenskan har klubben önskat att få vara kvar på Ramnavallen.
Men för två månader sade Borås stad nej till det med hänvisning till att det skulle bli för dyrt att göra de förbättringar som fotbollsförbundet kräver för allsvenskt spel.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Larm om brand i container

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Svenskar välkomna i Grekland – men inte alla

Sverige var inte med på listan över länder som får grönt ljus av Grekland vid gränsöppningen i juni. Men landet lättar nu på reglerna. Enligt nya riktlinjer är svenskar välkomna – men de som flyger från Stockholm måste sättas i karantän vid ankomst till Grekland..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Pengar: Lägre löner för kommunanställda i Blekinge

Kommunanställda i Blekinge har sämre betalt än i övriga landet. Allra minst tjänar kommunanställda i Olofström..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

al-Aqsa öppnar igen efter coronastängning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Antikroppstester riskerar bli en besvikelse

Antikroppstester i stor skala beskrivs som ett mycket viktigt redskap för att få en bild av hur covid-19 har spridits i samhället – och på så vis kunna planera det fortsatta smittskyddsarbetet. Men allt mer tyder på att bilden blir missvisande..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fallen ökar – men Indien vill rädda ekonomin

En blödande ekonomi ställs mot liv och hälsa när världens mest omfattande nedstängning går mot sitt slut. Ett orosmoln är att antalet nya virusfall ökar i Indien..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

WHO planerar för coronavaccin före årets slut

Arbetet med att få fram ett vaccin mot covid-19 går framåt i snabbare takt än vad man tidigare trott. Nu hoppas Världshälsoorganisationen (WHO) att vaccinet ska vara klart före årsskiftet, skriver .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Risk för skogsbränder – stor spridningsrisk

Försommar, sol – och bränder. Det varma och torra vädret medför just nu en risk för gräs- och skogsbränder i stora delar av Sverige..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dinoasteroid med dödligast möjliga vinkel

Jätteasteroidens nedslag för omkring 66 miljoner år sedan hade kanske inte behövt bli fullt så förödande. Men den slog ner med "dödligast möjliga" vinkel, nämligen 60 grader, har forskare nu slagit fast..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Mordanklagad ex-ledare lämnade Lesotho

Den långdragna mordhärvan runt Lesothos förre premiärminister Thomas Thabane och hans hustru Maesaiah Thabane har nu tagit en ny vänding sedan de uppges ha lämnat landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.