SR > Nyheter

Saturday, 06 June, 06:46

SR - 21 maj 20 kl. 10:54

Viktigt meddelande till allmänheten i Borlänge och Borlänge kommun, i Dalarnas län.Det brinner i en avfallsanläggning och rök driver in över centrala Borlänge. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Borlänge, Dalarnas, Sveriges Radio P4 Dalarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Borlängeoch , Borlänge, kommun, i Dalarnas län
SR - 08 jun 17 kl. 11:09

Viktigt meddelande till allmänheten i Ånge kommun

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Ånge kommun, i Västernorrlands län..

Länstidningen i Jämtland - 17 okt 17 kl. 13:39

Allmänheten i Ånge varnas: Brand med kraftig rökutveckling på Akzo Nobel i Alby

Vid 13.30 på tisdagen larmades räddningstjänsten till Akzo Nobel i Alby där det brinner med kraftig rökutveckling som sprider sig.
Allmänheten uppmanas gå inomhus samt stänga fönster, dörrar och ventilation..

ÖstersundsPosten - 17 okt 17 kl. 13:39

Allmänheten i Ånge varnas: Brand med kraftig rökutveckling på Akzo Nobel i Alby

Vid 13.30 på tisdagen larmades räddningstjänsten till Akzo Nobel i Alby där det brinner med kraftig rökutveckling som sprider sig.
Allmänheten uppmanas gå inomhus samt stänga fönster, dörrar och ventilation..

DalaDemokraten - 08 jan 14 kl. 05:50

5 miljoner kronor satsas på Borlänge – Möjligheternas stad

allmänt/BORLÄNGE Hur skall vi få fler ungdomar att komma in i föreningslivet – och hur skall vi göra för att integrera.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 11:09

Allmänheten varnas för brandrök i Borlänge

En brand har brutit ut i en avfallsanläggning i Borlänge och rök driver in över centrala orten, rapporterar Sveriges Radios P4 Dalarna. Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har sänts ut, där räddningsledare uppmanar alla i området att gå inomhu.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 20 kl. 17:02

Kraftig skolbrand i Borlänge

Kraftig rök syns över Borlänge där taket på en skola brinner, rapporterar lokala medier. Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har sänts ut, där räddningstjänsten uppmanar boende i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilatio.

SR - 07 maj 16 kl. 07:12

Viktigt meddelande till allmänheten på Gotland

Sändningsledningen vid Sveriges Radio har ett viktigt meddelande till allmänheten i Vänge/hägvalds; Gotlands kommun, i Gotlands län samt hela Gotlands län.Det brinner i skog och mark med kraftig rökutveckling som följd.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Dalarnas tidningar - 22 maj 20 kl. 02:10

VMA-meddelande om storbrand i Borlänge

Under natten mot fredag varnades allmänheten för röken i samband med en skolbrand i Borlänge..

DalaDemokraten - 22 maj 20 kl. 02:10

VMA-meddelande om storbrand i Borlänge

Under natten mot fredag varnades allmänheten för röken i samband med en skolbrand i Borlänge..

Dalarnas tidningar - 31 jul 16 kl. 11:09

Efter helgens bränder i Borlänge – Polisen vädjar om uppgifter från allmänheten

Under natten mellan fredagen och lördagen fick Räddningstjänsten rycka ut på fllertalet bränder i Borlänge. Och de första larmen kom alla inom loppet av en halvtimme. Nu går Polisen ut med en uppmaning till allmänheten att komma in med vittnesuppgifte..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Vilhelmina, Västerbottens län

Villabrand med kraftig rökutveckling och röken sprider sig över Vilhelmina tätort. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten..

SR - 4 timmar sedan

Joe Biden kritiserar Trumps tal

Donald Trump kritiseras för att ha använt George Floyds namn i ett tal där han pratar om USAs goda ekonomi. Demokraten Joe Biden kallar det det hela "avskyvärt"..

SR - 8 timmar sedan

Efter Floyds död – polisen förbjuds använda strypgrepp

Polisen i Minneapolis förbjuds från att använda strypgrepp och poliserna blir också skyldiga att rapportera och ingripa om en kollega använder sig av otillåtet våld. Det säger guvernören i Minnesota Tim Walz, enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 12 timmar sedan

WHO ändrar sig angående munskydd

Världshälsoorganisationen WHO uppdaterade på fredagen sina riktlinjer angående bärandet av munskydd under den pågående coronapandemin..

SR - 12 timmar sedan

Oron i Bergamo: Fortfarande för få coronatester

I Italien har gränskontrollerna tagits bort och det är återigen möjligt att resa i landet. Men i Bergamo, som är coronautbrottets centrum i Italien, är oron fortfarande stor. Gianfranco Scarpellini är barägare och säger att han inte vet vad han ska tro längre..

SR - 13 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: Immunitet är inte svart eller vitt

Att antikroppar för coronaviruset ger immunitet har statsepidemiolog Anders Tegnell slagit fast. Slutsatsen baseras på två saker, säger Sara Byfors som är enhetschef på Folkhälsomyndigheten..

SR - 13 timmar sedan

Blandade känslor inför sommarresorna: ”Finns en oro”

Turistföretagen jublar, men det finns också en oro för ökad smittspridning efter beskedet att resor tillåts i landet igen från nästa helg..

SR - 13 timmar sedan

Åklagaren: Hon har agerat i strid med svensk utrikespolitik

Idag inleddes rättegången mot Anna Lindstedt, Sveriges tidigare Kina-ambassadör. Hon misstänks för att ha överträtt sina befogenheter i samband med ett möte i Stockholm, under vilket fallet med den Kinafängslade Svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai diskuterades..

SR - 14 timmar sedan

”Vi kan inte fortsätta så här i all evighet”

Denna vecka har det varit nya förhandlingar mellan EU och Storbritannien om ett samarbetsavtal efter brexit. Men det görs inga framsteg och deadline för att eventuellt förlänga förhandlingarna är bara veckor bort..

SR - 15 timmar sedan

Mamman ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning

Tingsrätten i Norrköping har nu fattat beslut om att den mamma som misstänks ligga bakom sin treåriga dotters död ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökinng..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.