BT > Nyheter

Monday, 25 May, 00:18

BT - 21 maj 20 kl. 10:42

”Fungerar inte logistiken faller allt annat också”Logistikdesignerutbildningen är ny i Borås, men har lyckats locka ett hundratal sökande när den nu drar igång för första gången..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fungerarinte , logistiken, fallerallt annat också
Länstidningen i Södertälje - 21 jan 20 kl. 07:16

Insändare: Hur fungerar logistiken vid kommunhusflytten?

Eftersom det nu blev så att kommunhusets personal flyttar till nybyggda lokaler nära avfarten....

SVT Debatt - 30 aug 13 kl. 05:53

Syrien visar att våldsamma revolter inte fungerar

REVOLUTION I Syrien har en fredlig rörelse förvandlats till ett inbördeskrig med hundratusentals dödsoffer. Enligt statistiken är enbart en av fyra våldsamma revolter framgångsrik, medan tre av fyra ickevåldskampanjer når sina ursprungliga mål. Revolution är en romantisk idé ?

Cornucopia - 18 okt 18 kl. 09:00

SEB utpekad i med/utan-bedrägerier - ingen kan förklara hur det fungerar

Svenska SEB har nu pekats ut som en av bankerna som deltog i de omfattande med/utan-bedrägerier som skedde framför allt i Tyskland efter finanskrisen. Ingen i media lyckas dock förklara exakt hur med/utan-bedrägerier fungerar (cum-ex).SEB-kontor på den passande namngivna Tjuvholmen i Oslo.

Expressen - 24 okt 13 kl. 18:04

Katy Perry: Jag och han fungerar bra ihop

På och av. Av och på. Katy Perry och pojkvännen John Mayer har haft svårt att bestämma sig för hur de egentligen vill ha det.

YLE - 04 feb 14 kl. 15:41

Här faller mobilskuggan - våra läsare listar tio problemområden

Yle Nyheters enkät visar på att mobilskugga är ett problem över hela Svenskfinland. Tack vare över 350 tips från våra läsare har vi nu identifierat tio problemområden. Kolla hur läget ser ut nära dig!

Sydsvenskan - 05 feb 15 kl. 04:00

Hur många äldre som tvingas hem från vården faller i hemmen?

En äldre kvinna som är 84 år har tvingats hem till sin lägenhet i ensamhet och otrygghet. Hon bor nu i sitt hem med ett mottagningsteam som ska stötta upp ett par veckor och därefter ska möte återigen ske med handläggare för utvärdering av behov.Vid vistelse på en korttidsenhet var den äldre kvinnan mycket piggare och gladare.

YLE - 24 maj 17 kl. 14:32

Algsörjan blev kristallklart vatten - så här fungerar kemisk rening

Som genom ett trollslag blev det grumliga, illaluktande vattnet i Littois träsk i S:t Karins kristallklart efter att man i maj 2017 behandlade sjön med 200 ton polyaluminiumklorid. Metoden att rena en hel sjö med kemikalier låter smått osannolik, nästan för bra för att vara sann, men metoden är ingalunda ny. Diplomingenjör Gösta Wahlroos var i många år ansvarig för vattenreningen vid Åbo stad och han vet precis vad som händer då man häller polyaluminiumklorid i grumligt vatten.

DI - 13 dec 17 kl. 12:55

Gasflöden återställda efter explosion – priset faller

Gasanläggningen i österrikiska Baumgarten fungerar åter efter tisdagens explosion. Gaspriset faller något efter tisdagens rusning..

Cornucopia - 19 feb 18 kl. 10:52

Ryska diktaturen hårdnade 2017 - faller ytterligare i demokratiindex

Den ryska diktaturen hårdnade ytterligare under 2017 och i ansedda The Economists demokratiindex föll Ryssland ytterligare och hamnar i nivå med Zimbabwe, Ruanda eller Qatar.
Diktaturens kreatur inrikestrupperna Omon på ett torg i S:t Petersburg, redo med en fånglastbil om någon gnäller. Från bloggens bildarkiv.

Dagensanalys.se - 17 aug 18 kl. 08:21

Infograf om UX och alla dessa teorier om vad som fungerar bäst

Att skapa användarvänliga och effektiva onlinetjänster faller inom ett område som heter UX, eller User Experience. Här är en infograf som går igenom olika teorier som används idag inom UX. Onlinetjänster ska inte bara vara snygga, de ska också vara effektiva ur ett användarperspektiv.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

Bildspecial: Studenterna fick en bal på slottet

Lite småkyligt var det, och duggregnade. Men vad gjorde det? Det blev ju ändå en alldeles, alldeles underbar bal på slottet för studenterna på Kunskapskällan.

BT - 2 timmar sedan

Michael Björklund vann "Robinson"

Michael Björklund är årets vinnare av realityserien "Robinson". Den åländske kocken navigerade sig genom programmet med snällhet som främsta vapen, offrade framtänderna, och fick nya perspektiv på sitt vardagsyrke..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.