BT > Nyheter

Thursday, 28 May, 18:24

BT - 21 maj 20 kl. 10:34

Högtid för insekterna på förskola: ”Kan göra skillnad tillsammans”På Tallbackens förskola har den internationella dagen för biologisk mångfald förberetts i flera dygn. Här är naturen i särskilt fokus. – Vi blir många som kan göra skillnad tillsammans, som ringar i vattnet, säger förskollärare Anneli Rasmussen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Tallbackens, Anneli Rasmussen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtidför , insekterna, förskolaKan , göra, skillnad, tillsammans
Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Del 1 : Det är dags att bryta tillväxtberoendet

Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Hannes Anagrius: Dags att bryta tillväxtberoendet

KRÖNIKA DEL 1 AV 2: Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Omfattande smittspårning inleds i England

Med hjälp av 25 000 smittspårare, 20 000 provtagare och 7 000 kliniker, påbörjar England arbetet med att kontakta samtliga som testats positiva för att få reda på vilka de varit i nära kontakt med..

BT - 45 minuter sedan

Så firas nationaldagen i SVT

BT - 45 minuter sedan

Klart: Andersson stannar till 2024

Svenska fotbollförbundet förlänger kontraktet med Janne Andersson. Förbundskaptenens nya avtal sträcker sig över EM i Tyskland 2024..

BT - 1 timme sedan

Tufft budgetläge – mindre pengar till alla nämnder utreds

Ekonomichefen i Marks kommun beskriver det ekonomiska läget inför nästa år som ”bekymmersamt”. Nu får alla nämnder i uppdrag att titta på vad nedskärningar får för konsekvenser..

BT - 1 timme sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Idag fick svensk fotboll klartecken från Fifa för ett extra transferfönster. Det nya fönstret, som förväntas klubbas formellt ikväll, gäller mellan 31 maj och 13 juni..

BT - 1 timme sedan

Spänningsbefriad redogörelse över Danmarks förbannade år

Verklighetsbaserat drama om en dansk familj som delas av konflikter i världskrigets skugga. ”De förbannade åren” är välspelad men alltför stel och spänningsbefriad..

BT - 1 timme sedan

Boråsspelet har nått en miljon

I början av mars släpptes mobil- och datorspelet ”Bombergrounds: Battle Royal”. Nu har över en miljon spelat Boråsföretagets spel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.