SR > Nyheter

Monday, 25 May, 01:33

SR - 21 maj 20 kl. 10:38

E4 avstängd söder om SödertäljeKlockan tio på förmiddagen inträffade en olycka på E4 söder om Järna. Vägen avstängd mot Nyköping mellan Järna och Hölö. Mot Södertälje är enbart ett körfält öppet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Södertälje, E4, Järna, Nyköping, Hölö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E4 avstängd, söderom , Södertälje
DN - 27 maj 18 kl. 17:55

E4 avstängd efter trafikolycka nära Järna

En trafikolycka ledde till att E4 tidigt på söndagskvällen stängdes av i nordlig riktning vid trafikplats Järna, strax söder om Södertälje. Flera fordon uppges ha varit inblandade i olyckan på motorvägen..

BT - 30 maj 14 kl. 12:20

Fortsatt kaos i Tågsverige

Även i dag blir det störningar i tågtrafiken för resande till och från Stockholm till följd av branden norr om Märsta på onsdagen. Men eländet slutar inte här - söder om Stockholm pågår ett banarbete och på måndag kan det bli tågstrejk i Skåne.Stoppet i tågtrafiken på en del av sträckan Stockholm-Uppsala innebär buss en bit för alla resenärer på sträckan Linköping-Gävle, Stockholm-Östersund/Sundsvall och Stockholm-Uppsala.

SVT - 20 nov 14 kl. 07:29

Stopp på E4 efter brand

Trafiken på i E4 vid Vagnhärad söder om Södertälje var tidvis helt avstängd i norrgående riktning under natten till torsdagen..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 07:29

Stopp på E4 efter brand

Trafiken på i E4 vid Vagnhärad söder om Södertälje var tidvis helt avstängd i norrgående riktning under natten till torsdagen sedan ett lastbilssläp fattat eld. Trafiken släpptes på igen under torsdagsmorgonen..

BT - 20 nov 14 kl. 07:25

Stopp på E4 efter brand

Trafiken på i E4 vid Vagnhärad söder om Södertälje var tidvis helt avstängd i norrgående riktning under natten till torsdagen sedan ett lastbilssläp fattat eld. Trafiken släpptes på igen under torsdagsmorgonen..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Gatuprotester väntas mot lönesänkning

I Ecuador väntas imorgon stora gatudemonstrationer mot nedskärningar - coronarestriktioner till trots. Det är protester mot president Lenín Morenos ekonomiska åtstramningar i samband med coronakrisen..

SR - 7 timmar sedan

Ungern förbjuder transpersoner att byta juridiskt kön

I Ungern har parlamentet röstat för att förbjuda transpersoner att ändra sin könstillhörighet i id-handlingar och andra dokument..

SR - 7 timmar sedan

Boris Johnson håller pressträff

Kraven på Dominic Cummings, den brittiske premiärministern Boris Johnsons närmaste rådgivare, avgång duggar tätt efter anklagelser om att han brutit mot landets coronarestriktioner..

SR - 8 timmar sedan

Miljontals barn riskerar att gå miste om vaccin

Över hundra miljoner barn världen över riskerar att gå miste om vaccin mot allvarliga sjukdomar som mässling och polio i år..

SR - 8 timmar sedan

Regionrådet: "Siffrorna är tagna ur luften"

Förra veckan testades drygt 32 000 för coronaviruset, vilket är en tredjedel av mot vad man väntade sig – och socialminister Lena Hallengren lägger stort ansvar på regionerna för den bristande testningen..

SR - 8 timmar sedan

Gatuprotester i Hongkong: ”Slutet för vårt självstyre”

Gatuprotester blossade upp i Hongkong idag, för första gången sedan coronaviruset bröt ut. Men kravallpolis slog snabbt till och skingrade demonstranterna med tårgas..

SR - 8 timmar sedan

Nära 100 000 döda i USA

I USA närmar sig nu dödssiffran 100 000 människor i coronapandemin. Landets största tidning New York Times hedrar de döda genom att fylla sin första sida med namn och korta beskrivningar av människorna bakom siffrorna..

SR - 8 timmar sedan

Tuffare tider för inkassoföretagen när färre kan betala

De svenska inkassoföretagen räknar med en markant ökning av ärenden under hösten, men paradoxalt nog inte en större lönsamhet..

SR - 11 timmar sedan

3 998 inrapporterade dödsfall i Sverige

Nya siffror från Folkhälsomyndigheten visar att 3 998 dödsfall till följd av covid-19 nu har registrerats i Sverige. Det är en ökning med 6 fall sedan i går..

SR - 12 timmar sedan

Historiskt när Netanyahu ställs inför domstol

Korruptionsanklagade Benjamin Netanyahu ska nu både styra Israel som premiärminister och samtidigt bli den förste på posten att försvara sig i domstol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.