DN > Inrikes

Sunday, 07 June, 02:09

DN - 21 maj 20 kl. 10:06

Klarar sig Italien utan turistströmmarna?Covid-19 har varit förödande för den italienska industrin som nu försöker starta på nytt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klararsig , Italienutan , turistströmmarna
YLE - 14 aug 12 kl. 06:16

Cittaslow har fördubblat turistströmmarna till Kristinestad

Redan förra sommaren väcktes en nyfikenhet på Kristinestad, som just före turistsäsongen blev Finlands första Cittaslowstad. I år mer än dubblades antalet besökare i staden under juli tack vare Cittaslow. Jan Ojanen och Pia Bergman från Västerås besöker Kristinestad varje år.

Cornucopia - 09 mar 15 kl. 08:27

Skolan klarar inte av flyktingströmmen

Public Service/SVT:s Västnytt rapporterar att skolorna i de invandrartäta områdena inte klarar av flyktingströmmarna. Det finns helt enkelt inte plats för fler elever och saknas specialresurser för kommunerna.

Situationen förväntas förvärras än mer, och barn riskerar att inte få lagstadgad undervisning då särskilt stöd i form av lärare, specialpedagoger och studiehandledning eller språkutveckling helt enkelt saknas.

Kristianstadsbladet - 28 mar 19 kl. 05:00

Han gillar udda resmål: "Jag vill helst resa innan de stora turistströmmarna hittar dit”

Vinslöv - världen. Flera gånger om året. Gärna till ställen turismen inte fått fäste.

DN - 01 jul 16 kl. 20:03

Italien – en tysk mardröm


Åter Italien. Tyskland bävar inför kvartsfinalen mot laget som aldrig låtit sig besegras av tyskarna när det verkligen gällt. Så sent som för fyra år släckte Italien drömmarna om ett EM-guld – frågan är om det ska ske igen eller om Tyskland i ett femte försök ska kunna betvinga Gli Azzurri..

YLE - 27 maj 17 kl. 08:29

Fortfarande få kvinnliga vakter vid häkten i Finland - "kvinnor klarar sig bättre än män"

Ännu för drygt tiotal år sedan var Ulpu Keränen tvungen att bevisa att hon klarar av att vara vakt vid polishäktet. Efter 14 års erfarenhet vågar Ulpu säga att en kvinna klarar sig till och med bättre än en man - speciellt med de manliga klienterna. Väktare Ulpu Keränen drar arbetsrocken på sig.

Cornucopia - 19 sep 15 kl. 19:45

Asylströmmarna: Polislagen 24 på Stockholms Central

Enligt en mycket tillförlitlig källa tillämpar just nu polisen Polislagen §24 på minst två plattformar på Stockholms Centralstation, för att hålla ordning och hindra att de som inte har biljetter sätter sig på tåget till Norge. I praktiken håller alltså svensk polis kvar asylsökande i Stockholm, om dessa inte köpt tågbiljett. En sorts omvänd variant av spelet "skicka vidare de asylsökande till något annat land"  som övriga Europa just nu leker.

SR - 06 jul 17 kl. 05:00

EU-möte om ökade flyktingströmmar till Italien

I dag möts EU:s migrationsministrar i Estlands huvudstad Tallinn för att diskutera de ökade flyktingströmmarna till Italien. Italien har vädjat till EU om akut hjälp..

BT - 19 nov 13 kl. 11:01

Många döda efter skyfall i Italien

Minst 17 personer har dött i översvämningar på Sardinien. Italien utfärdar undantagstillstånd med anledning av de plötsliga översvämningarna. Skyfall svepte bort bilar, översvämmade bostäder och förstörde vägar.

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 18 kl. 16:24

Italien krossade svenska drömmar

Det var laddat för basketfest i Borås i lördags men det blev ingen fest vare sig för det svenska landslaget eller Paula Juhlin.Italien krossade drömmarna för rekordpubliken, 2 142 personer, och vann EM-kvalmatchen med 69-47..

Testfakta - 26 okt 12 kl. 15:07

Symaskinen synas i sömmarna

Sytrenden är stekhet! Men vilken maskin klarar både jeans och viskos bäst? Testfakta har jämfört fem modeller i olika prisklasser..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Inga smittade vid senaste Premier League-tester

1 195 tester – och ingen smittad av coronaviruset. Det blev utfallet av den sjätte rundans testning av spelare och annan personal i de 20….

DN - 3 timmar sedan

Bedragarna: ”Din son ligger för döden”

Formgivaren Gunila Axén utsattes för en ny form av bedrägeri och lurades på 30.000..

DN - 6 timmar sedan

Omfattande protester över USA också i dag

För nionde dagen i rad samlades tiotusentals demonstranter i Washington DC för att demonstrera mot polisvåld och rasism. .

DN - 6 timmar sedan

Det ska du tänka på under semestern

Experternas råd om stugan, stranden, shopping, sjukvård och sex..

DN - 7 timmar sedan

Elva gripna för sexuella övergrepp mot barn i Tyskland

Elva personer har frihetsberövats i Tyskland misstänkta för att ligga bakom en rad sexuella övergrepp på barn, övergrepp som de misstänkta….

DN - 8 timmar sedan

Bayern München visade sympati och klass

Först gav klubben sitt stöd till kampanjen Black Lives Matter genom att värma upp i tröjor prydda med budskapet..

DN - 8 timmar sedan

Hällde kokande vatten på sovande medfånge

En fånge på Saltviksfängelset i Härnösand utsatte sin cellkamrat för en attack som slutade med att denne fick svåra brännskador..

DN - 8 timmar sedan

Israelisk polis sköt ihjäl obeväpnad 31-åring – paralleller dras till George Floyd

Fem dagar efter George Floyds död i Minneapolis inträffade en dödsskjutning i Jerusalem som chockat omgivningen lika djupt, om än inte lika….

DN - 9 timmar sedan

Golfpublik tillåts på USA-tourerna i juli

I slutet av juli väntas publiken vara tillbaka på både herrarnas PGA-tour och damernas LPGA-tour..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.