Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:06

Jönköpingsnytt - 21 maj 20 kl. 10:00

Han ska leda Jönköpings-Posten och Jnytt framåt – ”Jag är supertaggad”När Hall Media blev en del av Bonnier News Local innebar det bland annat en satsning på mer lokal journalistik.
Ett led i detta är att tillsätta fem nya chefredaktörer och ansvariga utgivare på tidningstitlarna i länet och nu är det klart vilka som får de rollerna.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköpings-Posten, Jnytt, Hall Media, Bonnier News Local

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska leda, Jönköpings-Postenoch , Jnytt, framåtJag är , supertaggad
Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 09:31

Nu kan du vara med och påverka morgondagens journalistik

I en värld där medier beskylls för att vara ”Fake news” och där människors medievanor förändras vill nyhetsbyråer få bättre insikt i hur människor faktiskt konsumerar nyheter. Därför görs just nu ett stort undersökningsprojekt där data om hur människor använder mobil och dator för att ta till sig nyheter ska kartläggas. Att förstå konsumenters beteenden är aldrig så viktigt som när deras beteenden ändras.

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 09:31

Så här studerar branschen morgondagens journalistik

I en värld där medier beskylls för att vara ”Fake news” och där människors medievanor förändras vill nyhetsbyråer få bättre insikt i hur människor faktiskt konsumerar nyheter. Därför görs just nu ett stort undersökningsprojekt där data om hur människor använder mobil och dator för att ta till sig nyheter ska kartläggas. Att förstå konsumenters beteenden är aldrig så viktigt som när deras beteenden ändras.

TA - 26 jul 13 kl. 11:20

Regnet översvämmar sjukhus

Det kraftiga regnandet i Jönköping orsakar översvämningar. Både akutmottagningen och flera operationssalar på länssjukhuset Ryhov har problem och intensivvårdsavdelningen meddelar att den inte kan ta emot fler patienter.
Även kvinnokliniken är drabbade av läckor i taket, skriver Jönköpings-Posten.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 08:09

Tipspengar ska avslöja djurplågare


Ett ponnyföl i Jönköping som misshandlades så illa att det fick avlivas i måndags engagerar. På kort tid har en privatperson lyckats samla ihop tipspengar på 25 000 kronor till den som kan avslöja gärningsmannen, skriver flera medier.Men polisen är kritisk till upplägget och påpekar att obduktionen inte är klar och det inte är säkert att en människa ligger bakom fölets död.

BT - 28 maj 14 kl. 08:09

Tipspengar ska avslöja djurplågare

Ett ponnyföl i Jönköping som misshandlades så illa att det fick avlivas i måndags engagerar. På kort tid har en privatperson lyckats samla ihop tipspengar på 25 000 kronor till den som kan avslöja gärningsmannen, skriver flera medier. Men polisen är kritisk till upplägget och påpekar att obduktionen inte är klar och det inte är säkert att en människa ligger bakom fölets död.

Världen Idag - 18 jun 15 kl. 00:00

KD-kritik mot FP i Jönköping

- För att kunna leda en kommun så är ett lagarbete A och O och jag tycker inte att Folkpartiet var goda lagspelare i dag, säger Andreas Sturesson till Jönköpings-Posten. I just Jönköping är frågan om vårdnadsbidrag lite extra känslig eftersom föräldrar till ungefär 175 barn har vårdnadsbidrag i kommunen. Man har också gjort en uträkning som visar att slopat vårdnadsbidraget leder till ökat tryck på barnomsorgen, bland annat väntas nya förskolor behövas.

Magazin24 - 16 sep 14 kl. 18:54

Tränartrio i IBK Köping

Det blir Mikael Nyrhinen, Martin Nilsson och Pablo Benavidez som kommer att leda IBK Köpings herrar säsongen 2014/2015. – Det är tanken att det är vi tre som ska huvudansvaret men vi kommer även att ta hjälp av Peter Hofer. Själva fördelningen är ännu inte riktigt klar, säger Mikael Nyrhinen.

BT - 26 okt 14 kl. 08:08

Miljarder som inte får gå upp i rök

Snart ska Borås stad fatta beslutet som inte får gå fel: flytten av gamla Ryaverket till Sobacken. Miljarder ligger i potten. Precis som i Linköping och Örnsköldsvik.

Magazin24 - 25 nov 13 kl. 13:41

Derbykänslorna smyger sig på – inga ”hardfeelings” mellan tränarna

På söndag är det dags för årets derby i KAK-innebandyn. IBK Köpings damer mot IFK Arboga IBK. Magazin24 kollade läget med tränarna på måndagen.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Superettans tre första omgångar – då inleds matcherna för J-Södra

Datum och tid för de inledande omgångarna är fastställda. Tisdag 16 juni kl 19 inleder Jönköpings Södra borta mot GAIS. Tisdagen den 23 juni kan J-Södra spela hemmapremiär – utan publik.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

En till sjukhus efter krock med mopedbil

Ett larm om en trafikolycka mellan en personbil och en mopedbil skedde vid 17.30-tiden på tisdagseftermiddagen.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Semesterkonceptet som ska lyfta Jönköping: ”Känns helt fantastiskt”

Många svenskar planerar nu för en semester på hemmaplan, en så kallad "hemester". Nu lanserar TUI och Elite Hotell ett samarbete för att försöka förgylla semesterperioden.
– Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda det här konceptet till våra gäster, säger Gustav Kalogirou, hotelldirektör på Elite Stora Hotellet.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Larm om bilbrand i Göteborgsbacken

Strax före klockan 17 kom larm om rökutveckling från en personbil på riksväg 40.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Regionen får ny ekonomidirektör – ”Ett stort förtroende”

Regionstyrelsen utsåg på tisdagen Maria Berghem från Lundsbrunn till ny ekonomidirektör i Region Jönköpings län. Hon kommer närmast från tjänsten som ekonomichef för Unicare Sverige AB.
– Detta är ett stort förtroende och väldigt spännande och roligt, säger Maria Berghem
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Nya plattformen – lättare hitta stöd i Jönköping

En ny webbplattform ska hjälpa privatpersoner och handläggare i Jönköping att hitta rätt stöd – till exempel för att ta sig ut på arbetsmarknaden, börja plugga, få boendestöd eller få skuldrådgivning.
– Det finns ett virrvarr av olika insatser och en handläggare kan inte veta allt, så detta är väldigt välkommet, säger Maria Alfredsson, processutvecklare.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Skicka in din bästa badbild!

Nu är det hög tid att fånga den varma årstiden i bilder. Så plocka fram kameran eller mobilen och dela med dig av dina bästa badbilder till Jnytts läsare. Glöm inte att skriva var och när bilden är tagen!

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Man förd till sjukhus – sågade sig själv i handen

En man fick föras till sjukhus efter att ha sågat sig själv i handen. Nu har en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka upprättats.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Tilldelas miljonbidrag– nu kan drömmen bli sann

Nu står det klart att Ungdomens nykterhetsförbund i Jönköping kommer tilldelas sammanlagt 7,6 miljoner kronor för renovering och ombyggnation av Rosa villan vid Vätterstranden. Bidraget kommer från Boverket och Jönköpings kommun.
– Nu kommer vi kunna förverkliga vår dröm, säger Henrik Yxing, ordförande för UNF i Jönköpings län.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Ny fräck stöldvåg i Jönköping – här är polisens uppmaning

En ny stöldvåg har drabbat Jönköping. Under helgen har polisen tagit emot flera anmälningar om stölder ur bilar som har stått parkerade vid rastplatser och utflyktsmål längs med E4 i Jönköping och Östergötland.
– Tjuvarna har tagit vad man har kommit över från fordonen, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.