IDG > IT

Thursday, 04 June, 21:39

IDG - 21 maj 20 kl. 09:16

Twitter testar funktion för att begränsa vem som kan svara
Istället för att tillåta svar från vem som helst kan ett fåtal Twitter-användare nu testa en ny funktion som begränsar det till bara följare och nämnda..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, testar, funktionför att , begränsavem som kan , svara
Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 13:52

SD-politiker kallar asylsökande för "terroryngel"Ville begränsa muslimers barnafödande ? uteslöts

FALKÖPING. "Asylsökande från muslimska länder är inte asylsökande, de är terroryngel". Så skriver Sverigedemokraternas Arild Svensgam, ledamot i Falköpings kommunfullmäktige, på sin Facebooksida.

Sydsvenskan - 18 nov 14 kl. 17:28

Begränsa inte företagarna genom att dra in reklamen

I en motion skriven av Mats Olsson (V) argumenterar han för att en begränsning av reklam i Lund ska bli en verklighet och för att Lunds kommun därför bör utarbeta en plan för att begränsa reklamens inverkan i det offentliga. Argument som lyfts fram är att Lund blir förfulat av reklam, att medborgare får budskap upptryckta i ansiktet och nedkörda i halsen och att medborgarna tvingas ta till sig information som de egentligen inte frågat efter. Kommunstyrelsen biföll motionen.

Cornucopia - 17 okt 18 kl. 13:33

IPCC: Omöjligt stoppa - enormt svårt begränsa - klimatförändringarna till år 2100

IPCC publicerade för nio dagar sedan en rapport som visar på att det är omöjligt att stoppa klimatförändringarna och enormt svårt att begränsa dessa. För att begränsa klimatförändringarna till år 2100 måste utsläppen av CO2 minskas med 45% till år 2030 och noll år 2050, vilket bedöms vara vetenskapligt möjligt, men samhällsmässigt omöjligt.
Före detta inlandsis på Grönland, numera rullsten.

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:57

Kommunen vill begränsa antalet placeringar

Lessebo kommun vill begränsa mottagningen på det planerade asylboendet i Bergdala till tio personer för att kunna bedöma vad avloppsreningsverket klarar.
Men det är juridiskt oprövad mark. – Det är inte helt enkelriktat, säger juristen Rita Lord som specialiserat sig på lagstiftningen som rör vatten- och avlopp.

YLE - 26 jul 12 kl. 06:10

HS: Jordbruksministern vill begränsa allemansrätten

Jord- och skogsbruksministern Jari Koskinen vill begränsa allemansrätten så att den inte skulle omfatta utbredd bärplockning i kommersiellt syfte, skriver Helsingin Sanomat. Enligt Koskinen borde man komma överens med markägaren om man systematiskt vill plocka bär i ett område. I nuvarande läge får man enligt allemansrätten plocka bär och svamp utan markägarens tillstånd också i kommersiellt syfte.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 14:38

Ministern manar äldre: Begränsa era kontakter!

Inrikes Socialminister Lena Hallengren (S) riktar ett skarpt budskap till landets äldre under coronakrisen: Vi förstår att ni vill leva som vanligt, men just nu går inte det.Ministerns uppmaning till äldre Begränsa nära kontakter med andra. Undvik platser med många människor.

YLE - 11 nov 15 kl. 17:47

”Migrationsverket vill egentligen begränsa antalet asylsökande”

Migris främsta syfte är att begränsa hur många asylsökande som stannar i Finland. Det anser Jussi Förbom, som upplever att Migri för en politisk agenda när det gäller omvärdering av säkerhetsläget i olika länder. Finland står inför ett akut problem med flyktingströmmen, anser Inrikesministeriet, som har uttryckt sin oro över hur vi ska hitta inkvartering för alla flyktingar.

YLE - 28 sep 12 kl. 15:04

Vänstern vill inte begränsa dagvårdsrätten

Vänsterförbundet motsätter sig tanken om att begränsa den subjektiva rätten till dagvård. Centerordförande Juha Sipiläs förslag om inskränkningar i rätten skulle innebära ett steg bakåt till det förflutna, anser förbundet. - Dagvården måste utvecklas men inte så som Sipilä föreslår.

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 12:43

Reinfeldt och Lööf är rasister - vill begränsa invandringen

Fredrik Reinfeldt (m) och Annie Lööf (c) är uppenbarligen rasister, då de vill se begränsad invandring och flyktingmottagande till Sverige. Annie Lööfs tidigare uttalanden om på sin höjd 40 miljoner invånare, varav 31 miljoner invandrare är en begränsning, och nu verkar också Fredrik Reinfeldt tycka att det finns begränsningar och att Norden kan bli fullt, även om det inte är det än. Kort sagt är de rasister.

YLE - 23 mar 15 kl. 06:07

Vanda vill inte begränsa nattflygen

Vanda stad vill inte begränsa flygtrafiken vid Helsingfors-Vanda flygplats nattetid, framkommer det i ett svar från staden till Finavias ansökning om mer begränsade nattflyg. Vandaborna upplever ändå flygtrafiken problematisk. Finavia har ansökt om ett beslut från Trafiksäkerhetsverket angående mer täckande begränsningar i fraktflygtrafiken nattetid.

Fler nyheter från IDG

IDG - 2 timmar sedan

Nya betaversioner av TV OS och Watch OS


Fokus ligger uteslutande på bugg- och säkerhetsfixar den här gången..

IDG - 2 timmar sedan

Call of Dutys utvecklare lovar att vara hårdare mot rasister


Bland annat ska ett nytt innehållsfilter hindra spelare från att använda rasistiska termer i sitt användarnamn..

IDG - 5 timmar sedan

Klassisk musik-appen Concertino släpps på App Store


Concertino är en webbapp – och numera IOS-app – som försöker lösa problemet med klassisk musik på Apple Music..

IDG - 5 timmar sedan

Smarta städer lockar – ska ge operatörerna ny trafik


Annalkande 5g-nät och olika användningsområden för IoT gör att operatörerna tittar allt mer på projekt inom smarta städer. Nu drar Telia och Telenor igång varsitt projekt..

IDG - 5 timmar sedan

Fitbit-ventilator får godkänt av amerikanska FDA


Den kostnadseffektiva Fitbit Flow är tänkt att användas i nödfall under coronapandemin när traditionella ventilatorer inte finns tillgängliga..

IDG - 6 timmar sedan

Apple satsar på sport - värvar höjdare från Amazon


James DeLorenzo som varit ansvarig för Amazons sportsändningar sedan 2016 ska nu få ett liknande uppdrag för Apple TV Plus..

IDG - 6 timmar sedan

Meddelandeappen Signal får ny funktion: Sudda ut ansikten


Signals medgrundare skriver att de vill hjälpa till att stödja demonstrationerna mot rasism och polisvåld..

IDG - 7 timmar sedan

Uppgifter: Paketpriser på gång för Apples tjänster


Relativt snart kan du få tillgång till flera av Apples tjänster i ett prisvärt paket..

IDG - 8 timmar sedan

Alliance vidare: Vände och vann mot Europaettan – Dota 2


Svensklaget står med ena benet i finalen efter en rafflande drabbning mot Team Secret..

IDG - 8 timmar sedan

Har ni anställda i Kina eller Indien? Se upp för landsspecifika hack mot Android


Operativsystemet Android skiljer sig åt mellan olika versioner från olika mobiltillverkare och modeller. Nu visar it-säkerhetsbolaget F-Secure att sårbarheten i Androidmobiler skiljer sig kraftigt åt mellan olika länder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.