Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 05 June, 08:53

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåtMajoriteten av dem som dött till följd av covid-19 är gamla och många av dem har bott på äldreboenden. Men även personer som insjuknar på boendena tillfrisknar. 96-åriga Ingalill Petersson är en av dem. Äldreboendet Randerslund i Laholms kommun var det.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Ingalill Petersson, Randerslund, Laholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friskförklarad, 96-åring, blickar, framåt
Aftonbladet - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

▸ Majoriteten av dem som dött till följd av covid-19 är gamla och många av dem har bott på äldreboenden..

Sydsvenskan - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

Majoriteten av dem som dött till följd av covid-19 är gamla och många av dem har bott på äldreboenden. Men även personer som insjuknar på boendena tillfrisknar. 96-åriga Ingalill Petersson är en av dem.

Sydöstran - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

Kristianstadsbladet - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

Blekinge Läns tidning - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

Barometern - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 08:45

Friskförklarad 96-åring blickar framåt

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 09:39

Coronaviruset: Friskförklarad 96-åring blickar framåt

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Regeringen skärper straff för vapenbrott

Regeringen vill införa nya åtgärder mot kriminella nätverk, meddelar inrikesminister Mikael Damberg (S). Enligt ett nytt lagförslag ska straffen för innehav och smuggling av illegala vapen och explosiva varor skärpas. Förslagen är en del i regeringens 3.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oväntat litet BNP-fall för norsk ekonomi

Norges ekonomi exklusive oljesektorn krympte med 4,7 procent i april jämfört med månaden före, enligt landets statistikbyrå SSB. Coronakrisen slår därmed inte riktigt lika hårt mot landet som befarat. En bidragande faktor som dämpade BNP-fallet i april.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Clas Ohlsons vd går till Södra

Lotta Lyrå, vd för Clas Ohlson, tar över som vd och koncernchef på Södra. "Jag är mycket stolt över att kunna presentera Lotta Lyrå som ny vd och koncernchef. Hon har helt rätt kompetens och profil för att utveckla Södra inom ramen för den nya koncernst.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Man påkörd av polisbil – allvarligt skadad

En fotgängare har blivit påkörd av en polisbil under en utryckning i Tyresö sydost om Stockholm under natten. – Gångtrafikanten är förd till sjukhus och är allvarligt skadad, säger Per Fahlström, presstalesperson vid polisen i region Stockholm. Olyckan.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Svenskens ekonomi tog mer stryk än danskens

Danmark stängde ned helt, medan Sverige valde en mer öppen väg i coronakrisen. Ändå upplever svenskarna att deras ekonomi påverkats mer negativt, enligt en ny undersökning. – Vi ser att krisen drabbar hushållens ekonomier på bred front, säger Tove Gerdi.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Norwegians passagerarsiffror ner 97 procent

Blott 73 401 passagerare gör att Norwegians passagerarsiffror föll med 97,8 procent i maj jämfört med samma period 2019. Det norska lågprisbolaget har varit hårt ansatt precis som övriga flygbolag av coronapandemin och har i nuläget enbart inrikesresor.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

26 700 flög med Finnair i maj

Finnairs passagerartrafik var fortsatt väldigt påverkad av coronapandemins effekter i maj. Totalt flög 26 700 passagerare med Finnair under maj, 97,9 procent färre än under motsvarande månad 2019. Jämfört med april i år ökade dock antalet passagerare me.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Oprah gör två tv-kvällar om vägen framåt

Tv-stjärnan Oprah Winfrey ska leda diskussioner med profilerade svarta debattörer, aktivister och konstnärer i satsningen "Where do we go from here", som ska sändas simultant på Oprah Winfrey Network och amerikanska Discoverys alla kanaler och plattform.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rekordras i tyska industriorder

Den tyska industrins orderingång rasade till en rekordlåg nivå i april. Orderingången minskade med 25,8 procent i april jämfört med månaden före, enligt officiell statistik. Utfallet var värre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Två spelare skadade i bussattack

Först fick de bara 0–0 mot Tondela i omstarten av den portugisiska fotbollsligan, och lyckades inte dra ifrån i tabelltoppen. På vägen hem stenades Benficas buss. Två spelare, den tyske mittfältaren Julian Weigl och den serbiske yttern Andrija Zivkovic,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.