GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 May, 15:14

GöteborgsPosten - 20 maj 20 kl. 17:07

Netanyahu måste infinna sig till rättegångEn domstol i Israel har slagit fast att premiärminister Benjamin Netanyahu på söndag personligen måste infinna sig till första dagen av korruptionsrättegången mot honom. Netanyahu har begärt att få utebli, men de tre domarna i rätten i Jerusalem klargör att rättsprincipen om att på plats höra anklagelserna måste följas..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Israel, Benjamin Netanyahu, Jerusalem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netanyahumåste , infinnasig till , rättegång
GöteborgsPosten - 24 maj 20 kl. 19:03

Netanyahu kallade rättegången politisk kupp

"Korruptionsrättegången blir en episk fight som kan ta många år".

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 20 kl. 17:05

Netanyahu måste infinna sig till rättegång

En domstol i Israel har slagit fast att premiärminister Benjamin Netanyahu på söndag personligen måste infinna sig till första dagen av korruptionsrättegången mot honom. Netanyahu har begärt att få utebli, men de tre domarna i rätten i Jerusalem klargör.

Aftonbladet - 20 maj 20 kl. 17:06

Netanyahu måste infinna sig till rättegång

▸ En domstol i Israel har slagit fast att premiärminister Benjamin Netanyahu på söndag personligen måste infinna sig till….

Sydsvenskan - 15 mar 20 kl. 09:12

Korruptionsrättegång mot Netanyahu skjuts upp

Korruptionsrättegången mot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu skjuts upp på grund av coronaviruset. Samtidigt öppnar Netanyahu för en enhetsregering med rivalen Benny Gantz för att möta krisen. Korruptionsrättegången mot Israels premiärminister.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 20 kl. 15:10

Först val – sedan rättegång för Netanyahu

Rättegången mot den korruptionsåklagade israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu inleds den 17 mars. Det innebär att landet först hinner hålla det tredje valet på bara ett år innan "Bibi" måste inställa sig i rätten. Netanyahu måste vara närvarand.

Världen Idag - 25 maj 20 kl. 12:24

Rättegång mot Netanyahu inledd

Det var en stridslysten Benjamin Netanyahu som dök upp när korruptionsrättegången mot honom inleddes i Jerusalem. Han är nu den förste som styr Israel och samtidigt försvarar sig i domstol. Enligt en Israelkännare är det sannolikt att Netanyahu i slutändan hamnar i fängelse..

BT - 08 jan 14 kl. 10:44

Väder sinkar Mursirättegång

Egyptens avsatte president Muhammad Mursi ska i dag infinna sig i rätten i Kairo för fortsatt rättegång mot honom. Men dåligt väder har försenat expresidentens ankomst till Kairo, uppger Reuters. Mursi kommer att flygas till Kairo om vädret blir bättre, säger en högre polischef i Alexandria till AFP.

SVT - 07 okt 18 kl. 17:13

Rättegång inledd mot Netanyahus fru

I dag inleddes en rättegång i Jerusalem mot Sara Netanyahu, fru till Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Åtalspunkterna är bedrägeri och trolöshet. Det rapporterar nyhetsbyrån AP..

Aftonbladet - 18 feb 20 kl. 15:10

Först val – sedan rättegång för Netanyahu

▸ Rättegången mot den korruptionsåklagade israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu inleds den 17 mars..

UNT - 18 feb 20 kl. 15:10

Först val – sedan rättegång för Netanyahu

Rättegången mot den korruptionsåklagade israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu inleds den 17 mars..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Över 12 000 får lämna Boeing

Flygplanstillverkaren Boeing drar åt svångremmen. Över 12 000 anställda får lämna företaget, som nu åter börjar tillverka den olycksdrabbade modellen 737 Max..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Världsledare pratar utveckling och covid-19

Hur ska FN:s hållbara utvecklingsmål kunna uppnås när världen härjas av coronapandemin? Frågan diskuteras under torsdagen vid ett virtuellt högnivåmöte som FN:s generalsekreterare António Guterres, Kanadas premiärminister Justin Trudeau och Jamaicas premiärminister Andrew Holness tagit initiativ till..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sef-basen optimistisk inför ödesbeskedet

På fredag kommer beskedet från Folkhälsomyndigheten. Grönt ljus för elitidrott utan publik eller fortsatt rött ännu en tid?.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Flera brister i pandemiberedskapen

Regeringen beskrev i slutet av februari Sveriges beredskap inför coronapandemin som god, men i själva verket fanns det flera brister i förberedelserna, rapporterar.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Tiotals miljoner barn kan hamna i fattigdom

86 miljoner barn. Så många riskerar att hamna i fattigdom under resten av 2020 på grund av coronaviruspandemin, enligt Unicef och Rädda Barnen. Den största ökningen befaras ske i bland annat Europa..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Nya spårvagnssatsningen på Hisingen försenas – igen

Trafikkontoret: "Ett trångt område med mycket exploatering"..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Beskedet: Ingen Bokmässa på Svenska Mässan i år

"Bildningshubb" och digital litteraturfestival ersätter..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Bokmässan: "Vi kommer sakna den fysiska mässan"

Det blir digital mässa i år - bokmässans chefer skriver om det känslosamma beslutet..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Småsparare ratar Ryssland och räntefonder

Småspararna tror fortsatt på en positiv utveckling för aktiemarknaden. Under maj månad valde man att köpa aktiefonder och sälja av räntefonder enligt statistik från Nordnet. Globalfonder återfinns i toppen medan vinsthemtagning skett bland annat mot fonder inriktade mot Östeuropa och Ryssland..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Studie ska ge svar på viruspåverkan på foster

En ny svensk studie ska undersöka hur graviditet och fosterutveckling påverkas av covid-19. Forskare vid Göteborgs universitet ska bland annat undersöka kvinnans hälsa, graviditetens och fostrets utveckling, men också barnets hälsa efter förlossningen. Forskarna tittar också på möjlig smittöverföring till barnet under exempelvis förlossning och amning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.