Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 06 June, 07:15

Blekinge Läns tidning - 21 maj 20 kl. 07:42

Larmades på nytt till eldhärjad radhuslängaTidigt på torsdagsmorgonen fick räddningstjänsten återvända till brandresterna vid en radhuslänga i Listerby. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Listerby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmades, nytttill , eldhärjad, radhuslänga
Sydöstran - 21 maj 20 kl. 07:42

Larmades på nytt till eldhärjad radhuslänga

Tidigt på torsdagsmorgonen fick räddningstjänsten återvända till brandresterna vid en radhuslänga i Listerby. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stora skador efter brand i radhuslänga

Tre lägenheter av fyra i den radhuslänga som eldhärjades på Ekerö väster om Stockholm har totalskadats, uppger Södertörns brandförsvar. Och en kvinna har förts till sjukhus för kontroll efter att hon andats in rök.Branden på Gustavavägen startade strax före fyra på tisdagsmorgonen.

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 12 kl. 10:00

Misstänkt mordbrand intill radhuslänga

Ett förråd till en radhuslänga i Filipstad eldhärjades natten mot lördagen..

Kristianstadsbladet - 15 jan 14 kl. 03:03

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro


Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats.De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs.

UNT - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades i natt. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats, men radhusen väntas totalförstöras.(TT).

SvD - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades i natt..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 14 kl. 03:09

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats. De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs..

NT - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats..

BT - 15 jan 14 kl. 03:08

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats. De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs.

UNT - 15 jan 14 kl. 05:27

Radhuslänga totalförstörd i brand

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natt. Ingen människa skadades i branden, men de åtta radhusen totalförstördes.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Avslöjad av sina blodiga knogar

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Århundradets börsflopp firar 20 år

Småsparare lockades med en säker investering som skulle fantastisk avkastning. 20 år senare står facit klart:.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Trudeau knäböjde mot rasism och polisvåld

Tusentals demonstranter som samlats utanför Kanadas parlament för att protestera mot rasism och polisbrutalitet fick under fredagen sällskap av premiärminister Justin Trudeau..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Konstfacksdesign väcks till liv av regnet

Som sitt slutprojekt vid Konstfack skapar studenten Erik Valbo objekt som vaknar till liv när det regnar. Han hoppas att verken "Rainwaves" och "Raindance" ska föra oss närmre naturen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Visst är vi journalister jobbiga typer

Ett kommunalråd som vägrar att gå med på intervjuer som ska hjälpa tidningarna att överleva är högst anmärkningsvärt. Men förvånande? Kanske inte..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vätternrundan blir en home edition i år

Tre vänner ska genomföra en svensk klassiker. Det blir dock lite annorlunda i år – där Vätternrundan blir en home edition. – Vi kollar på hur vi ska gå till väga, säger Mikael Bufelt.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

700 kontor i lilla Karlshamn är inte småpotatis

Sjuhundra kontor skulle göra detta hus till den största arbetsplatsen i kommunen. Vem kan tro på det när inte en enda hyresgäst kan redovisas?.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Ansvarsfullt" målfirande i allsvenskan

Avhållsamt målfirande – ett nödvändigt spel för gallerierna? Det anser lagläkaren Sverker Nilsson – som inte tycker det behövs något förbud mot omfamningar i allsvenskan..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bolsonaro hotar att lämna WHO

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Biden ryter till mot Trump: "Förkastligt"

USA:s president Donald Trump får skarp kritik av Demokraternas tilltänkte presidentkandidat Joe Biden för att ha nämnt George Floyds namn när han talade om landets goda ekonomi, rapporterar amerikanska medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.