Sydöstran > Nyheter

Sunday, 31 May, 13:43

Sydöstran - 21 maj 20 kl. 07:42

Larmades på nytt till eldhärjad radhuslängaTidigt på torsdagsmorgonen fick räddningstjänsten återvända till brandresterna vid en radhuslänga i Listerby. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Listerby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmades, nytttill , eldhärjad, radhuslänga
Blekinge Läns tidning - 21 maj 20 kl. 07:42

Larmades på nytt till eldhärjad radhuslänga

Tidigt på torsdagsmorgonen fick räddningstjänsten återvända till brandresterna vid en radhuslänga i Listerby. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stora skador efter brand i radhuslänga

Tre lägenheter av fyra i den radhuslänga som eldhärjades på Ekerö väster om Stockholm har totalskadats, uppger Södertörns brandförsvar. Och en kvinna har förts till sjukhus för kontroll efter att hon andats in rök.Branden på Gustavavägen startade strax före fyra på tisdagsmorgonen.

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 12 kl. 10:00

Misstänkt mordbrand intill radhuslänga

Ett förråd till en radhuslänga i Filipstad eldhärjades natten mot lördagen..

Kristianstadsbladet - 15 jan 14 kl. 03:03

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro


Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats.De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs.

UNT - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades i natt. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats, men radhusen väntas totalförstöras.(TT).

SvD - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades i natt..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 14 kl. 03:09

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats. De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs..

NT - 15 jan 14 kl. 03:07

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats..

BT - 15 jan 14 kl. 03:08

Radhuslänga i lågor i Upplands Bro

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natten till onsdagen. Men det finns inga uppgifter om att någon person skadats. De boende fick övernatta i en skola i närheten, och det mesta talar för att deras hem totalförstörs.

UNT - 15 jan 14 kl. 05:27

Radhuslänga totalförstörd i brand

Flera familjer evakuerades när en radhuslänga i Kungsängen i Upplands Bro kommun nordväst om Stockholm eldhärjades natt. Ingen människa skadades i branden, men de åtta radhusen totalförstördes.(TT).

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Taj Mahal skadat efter dödligt åskväder

Sydöstran - 45 minuter sedan

Borgerlig medvind i Tyskland

Sydöstran - 1 timme sedan

Larm om två bränder samtidigt

Räddningstjänsten i västra Blekinge larmades vid lunchtid på söndagen till två bränder – samtidigt. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Nya coronafall i Blekinge

Ytterligare sex personer har konstaterats vara smittade av coronaviruset, enligt Region Blekinge. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensktoppen: Miss Li tar över förstaplatsen

Miss Li seglar upp i topp och har dessutom kvar långkörarlåten ”Lev nu dö sen” på listans niondeplats. Det blir hennes andra soloetta och tredje förstaplats om man även räknar in duetten ”Om du lämnade mig nu” med Lars Winnerbäck..

Sydöstran - 1 timme sedan

Klinten rustat för smittade

Kommunen är nu rustad för att ta hand om eventuella covid 19-patienter. – Vi har specialutbildat både personal och lokalvårdare, säger socialnämndens ordförande Miroslav Milurovic (S).

Sydöstran - 1 timme sedan

Därför är det flest coronasmittade i Karlskrona

Fyra av fem som är coronasmittade i Blekinge är folkbokförda i Karlskrona. Enligt smittskyddsläkaren Bengt Wittesjö beror det främst på att många smittade vårdanställda bor i Karlskrona..

Sydöstran - 1 timme sedan

Musiktävling framförs digitalt

Musik i Blekinge arrangerar just nu Imagine Sweden. En musiktävling som på grund av rådande omständigheter i år sker digitalt. Bidragen går att lyssna på via Scenkanalen Blekinge.

Sydöstran - 1 timme sedan

Nu kommer utredningen som ingen vill veta av

Irrelevant. Släng den i papperskorgen. Sällan har en politisk utredning varit så gemensamt bespottad innan den ens har lagts fram.

Sydöstran - 1 timme sedan

Alla dessa tester – vad ska vi ha dem till?

Tester, tester, tester! Den senaste tiden har olika typer av tester för covid-19 varit i fokus. Men vad är det som testas, hur tillförlitliga är de och vad ger de för svar?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.