Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 06 June, 09:53

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 07:00

Sandro Scocco anser att invandrares låglönejobb skapar vinster för svenskföddaSandro Scocco lyckas inte förklara nationalismens återkomst, skriver Andreas Bergh..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Scocco, Andreas Bergh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandro, Scocco, anseratt , invandrares, låglönejobb, skapar, vinsterför , svenskfödda
Sydsvenskan - 21 maj 20 kl. 07:00

Sandro Scocco anser att invandrares låglönejobb skapar vinster för svenskfödda

Sandro Scocco lyckas inte förklara nationalismens återkomst, skriver Andreas Bergh..

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson Wij

Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år.

Uppsalanyheter.se - 21 jul 19 kl. 02:50

Recension: Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco fyllde Parksnäckan

Recension: Trots att de två artisterna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde med samma koncept i Parksnäckan för två år sedan fyllde de två populära herrarna Parksnäckan igen. En entusiastisk publik välkomnade dem i den mycket fina sommarkvällen. Trots att de två artisterna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde med samma koncept i Parksnäckan för två år sedan fyllde de två populära herrarna Parksnäckan igen.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 06:30

Scocco på jakt efter gåshuden

Foto: Dan Hansson
Med "Musik för nyskilda" gör Mauro Scocco albumcomeback ­ efter fyra år.
Mauro Scoccos medverkan i Plura Jonssons matprogram i tv förra året, och hans ivriga och uppskattade twittrande, har gjort något med bilden av den låtskrivande känslosamme buttergöken som längtar efter Sarah utanför en närbutik med generösa öppettider. Han är nu också den matintresserade, den existentiellt medvetne, och den ganska nyblivne fadern.

NT - 08 okt 12 kl. 16:25

Mauro Scocco släpper julskiva

En av årets julskivor är signerad Mauro Scocco. "Årets julklapp" är ett album som Scocco har skrivit stora delar av materialet till och som bland andra Sarah Dawn Finer, Plura och Tomas Andersson Wij medverkar på. Den sistnämnde och Scocco framför tillsammans balladen "Första snön är alltid vitast" som Andersson Wij har skrivit.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 12 kl. 10:30

Mauro Scocco gör skiva med Sarah

Sarah Dawn Finer jobbar just nu för fullt med att färdigställa sitt fjärde album som ska ges ut till hösten. Den här gången blir det helt och hållet på svenska, och mer än hälften av låtarna har sångerskan skrivit tillsammans med Mauro Scocco. Enligt ett pressmeddelande har arbetet gått till så att Sarah Dawn Finer i nattliga mejl berättat om sitt liv för Scocco, som gjort musik av berättelserna..

Expressen - 08 okt 12 kl. 16:47

Mauro Scocco ska släppa en julskiva

En av årets julskivor är signerad Mauro Scocco. "Årets julklapp" är ett album som Scocco har skrivit stora delar av materialet till och som bland andra Sarah Dawn Finer, Plura och Tomas Andersson Wij medverkar på..

YLE - 14 feb 14 kl. 14:31

Dags för en uppdatering, Sandro?

Då en idrottare vinner en stor titel brukar hennes eller hans popularitet på de sociala medierna öka med raketfart. Sandro Vilettas OS-guld i den alpina superkombinationen lär vara en fullgod orsak att uppdatera schweizarens webbplats efter en paus på tre år. I störtloppet hade inte många förväntat sig att Matthias Mayer tar hem Österrikes första guld i grenen efter en paus på tolv och knappast hade någon satsat alltför många slantar på att Sandro Viletta skulle vinna Schweiz första OS-guld i superkombinationen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Över 40 miljoner tweets om #blacklivesmatter

Efter det dödliga polisvåldet mot George Floyd i USA har sociala medier exploderat. I syfte att visa solidaritet och ta ställning mot rasism har folk världen över delat bilder på svarta rutor, protester och hashtagen #blacklivesmatter. Enligt analysföre.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stopp för räder mot kåkstäder i coronatid

Efter kritik mot polisens tillslag i storstaden Rio de Janeiros kåkstäder, så kallade favelas, under pandemin har en domstol i Brasilien nu beslutat att det får vara nog. Räderna förbjuds tillfälligt under tiden som pandemin pågår och om polisen i undan.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lundqvist håller dörren öppen för Frölunda

Målvakten Henrik Lundqvists framtid i NHL är fortfarande osäker. Det är oklart om säsongen alls kommer i gång i sommar och det är oklart hur mycket speltid han får i sitt New York Rangers. Så Lundqvist fortsätter att hålla dörren öppen för spel i Frölun.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Expert: Därför lägger Trump skulden på Antifa

USA:s president Donald Trump beskyller Antifa för att vara drivande i de våldsamma kravallerna i USA och vill terrorstämpla rörelsen. Men vandalismen kan inte bara tillskrivas vänsterextrema antifascister, enligt experter. Protesterna mot polisens rasis.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Trump ombeds sluta spela Village People

Village People-sångaren Victor Willis skriver på Facebook att han vill att Trump ska sluta spela gruppens hits "Macho man" och "YMCA". Tidigare har den gamla discogruppen varit ok med presidentens användande av de klassiska hitsen till olika framträdand.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tonåringar allvarligt skadade i bilolycka

Två pojkar och två flickor, alla under 18 år, har förts till sjukhus efter en singelolycka i Västervik under fredagsnatten. De två tonårsflickorna ska vara allvarligt skadade och inlagda på Västerviks sjukhus, medan de båda pojkarna, ska ha klarat sig m.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svar om vem som mördade Palme – eller?

På onsdag kommer åklagaren Krister Petersson med sitt beslut i Palmeutredningen. Redan i februari antydde Petersson att ett avslut var nära men om det innebär att fallet är löst vet vi först om ett par dagar. De senaste åren har utredningen av mordet på.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En anhållen efter misstäkt mordförsök i Eksjö

Den man i 20-årsåldern som greps misstänkt för försök till mord i Eksjö under fredagskvällen har anhållits av åklagare, enligt polisen. Den anhållne mannen misstänks ha skadat en man i 50-årsåldern i en bostad och den äldre mannen fördes till sjukhus me.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Slutet på den oändliga historien

Om slutet på den oändliga historien..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svenskar riskerar tysk karantän

Svenskar som tänkt sig att åka till Tyskland riskerar att få stanna längre än vad de tänkt sig. Förbundsregeringen rekommenderar karantän för medborgare från EU-länder med ett högt antal nya coronainfektioner, fler än 50 per 100 000 invånare de senaste.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.