Barometern > Nyheter

Friday, 29 May, 09:02

Barometern - 21 maj 20 kl. 06:00

Advokatbyrå växer i regionen - öppnar fler kontorVisioner Advokatbyrå i Nybro är en av de största byråerna i regionen nu fortsätter de att expandera med två nya kontor i maj. Samtidigt har pandemin inneburit ett mindre uppsving när allt fler vill ha hjälp med testamenten..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Advokatbyrå, Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokatbyrå, växeri , regionenöppnar , fler, kontor
Barometern - 15 maj 19 kl. 06:00

Advokatbyrå växer och nyanställer: ”Roligt komma tillbaka till hembygden”

Visioner Advokatbyrå fortsätter att utvecklas i regionen med huvudkontoret i Nybro. Nyligen anställdes två yngre jurister i bolaget..

Skånskan - 15 maj 17 kl. 06:00

Armaturens läge lockar allt fler hyresgäster

LUND En del besökare som kommer till Armaturen, den gamla fabriken precis invid Trollebergsviadukten, känner dofterna från forna tider.
Faktum är att mycket av det gamla finns kvar i byggnaden, samtidigt som det ypperliga läget precis invid Lunds C gör kontorslokalerna allt mer attraktiva. ERWP.

Realtid - 30 maj 17 kl. 07:00

Order uppifrån: "Fler kinesiska investeringar i Norden"

Den första kinesiska advokatbyrån i Norden har etablerat sig i Stockholm. "Vi ser att det kommer fler större kinesiska investerare till Östersjöregionen, vilket innebär fler M&A transaktioner" säger Carl-Fredrik Hedenström, partner på Magnusson, till Realtid. Om utvecklingen fortsätter i samma takt så dröjer det inte lång tid innan Kina har gått om både Norge och Storbritannien i fråga om direktinvesteringar i Sverige..

Realtid - 14 jan 20 kl. 14:55

Fastighetsinriktade AG Advokat växer snabbt

Det är ett tid i tecken att Advokatbyrån AG Advokat tog två prestigefulla utmärkelser vid Årets advokatbyrå. Det finns en stor efterfrågan på juridisk expertis inom AG:s specialstområde – fastighetsrätt och entreprenadrätt – och nu utökar byrån arbetsstyrkan..

Realtid - 15 dec 17 kl. 07:00

Advokatbyråernas prismodeller förändras

Allt fler advokatbyråer börjar ta betalt utifrån ärendets komplexitet, klientens betalningsförmåga och tidsperspektivet. Anledningen är det allt större utbudet av olika juristtjänster i kombination med ett större utbud av digitala tjänster inom affärsjuridiken som ökar pressen på advokatbyråerna..

Realtid - 11 okt 19 kl. 11:38

Fler avhopp från Hamilton

Fler väljer att lämna advokatbyrån Hamilton när byrån går ihop med den norska advokatbyrån Schjödt..

SR - 24 nov 14 kl. 22:20

Få kvinnor når toppen hos svenska advokatbyråer

Trots att fler kvinnor än män utbildar sig till jurister är det flest män som når advokatbyråernas toppositioner. Det visar en ny rapport som stiftelsen Allbright presenterade i dag. Amanda Lundeteg är VD på Allbright..

Realtid - 15 aug 16 kl. 13:16

Brexit-oro tung smäll mot brittiska advokatbyråer

Fler än 80 procent av advokatbyråernas delägare i Storbritannien förväntar sig uppsägningar och färre rekryteringar i kölvattnet av Brexit..

DI - 29 apr 18 kl. 17:35

Männen dominerar: Advokatbyråerna är usla på jämställdhet

Männen dominerar fortfarande bland delägarna på de största advokatbyråerna, trots att det länge utexaminerats fler kvinnliga jurister än manliga. ”Många kvinnor väljer att lämna branschen bara efter några år”, säger Sofia Hylander på fackförbundet Jusek..

SmålandsPosten - 28 sep 17 kl. 16:28

Regionen vägrar betala skadestånd

Förre SD-politikern Håkan Engdahl hävdar att han blev uppsagd av Region Kronoberg på felaktig grund och kräver 300 000 kronor i skadestånd. Men Region Kronoberg bestrider nu Engdahls krav i ett svar till hans advokatbyrå..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Finland i recession

Barometern - 5 minuter sedan

Geely Automobile gör miljardemission

Barometern - 5 minuter sedan

Lasse Hansson: Premiär i juni är som läkande balsam

Spelet kan börja. Om två veckor sparkar allsvenskan och Kalmar FF i gång. Men publiken får stanna hemma och inget kommer att vara sig likt..

Barometern - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Klartecken för idrotten

Tävlingsidrotten får klartecken att starta, uppger regeringen på en presskonferens..

Barometern - 30 minuter sedan

Mindre fall för tysk detaljhandel än väntat

Barometern - 30 minuter sedan

Sandra Beijers roman blir serie i SVT

Barometern - 15 minuter sedan

JUST NU: Svensk fotboll kan starta i juni

Tävlingsidrotten får starta igen från och med den 14 juni. Det bekräftar idrottsminister Amanda Lind (MP) på en presskonferens. – Men det ska inte ses som att vi snabbt rullar tillbaka alla restriktioner, säger Lind..

Barometern - 15 minuter sedan

Ny plan för stor förändring i hamnområdet

Det planeras för stora förändringar av delar av hamnområdet i Mönsterås. Nu är det dags att komma med synpunkter på den plan som bland annat gör det möjligt att ersätta silon med ett högt lägenhetshus..

Barometern - 45 minuter sedan

Renault planerar att säga upp 15 000

Barometern - 45 minuter sedan

De får pris av Svenska Akademien

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.