DI > Ekonomi

Tuesday, 02 June, 16:03

DI - 20 maj 20 kl. 19:20

Ilija Batljan efter frikännandet: ”Jag vet att jag varit helt oskyldig”Under onsdagen meddelade Ekobrottsmyndigheten att förundersökningen mot SBB:s vd Ilija Batljan – som misstänktes för insiderbrott – läggs. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Batljan, Ekobrottsmyndigheten, SBB, Ilija Batljan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilija, Batljanefter , frikännandetJag , vetatt jag varit , helt oskyldig
PrivataAffärer - 05 maj 20 kl. 15:00

SBB:s vd Ilija Batljan anhållen av Ekobrottsmyndigheten

”Bolaget har i nuläget ingen ytterligare information att tillgå och vet inte vilket bolag eller värdepapper som avses”, heter det i ett pressmeddelande. Under Ilija Batljans frånvaro kommer SBBs vice vd Krister Karlsson att agera som tillförordnad vd för SBB.  .

Världen Idag - 01 nov 18 kl. 17:07

Motstridiga vittnesmål ledde till frikännandet av Bibi

Anklagelserna mot Asia Bibi var så fulla av motsägelser och oegentligheter att Högsta domstolen inte kunde göra annat än att frikänna henne från hädelse. Det framgår av den 56 sidor långa domen, som också innehåller långa citat ur Koranen. "Den åtalades arbetskamrater bröt mot Guds bud genom att förolämpa den åtalades Gud och religion," skriver en av domarna i en kommentar..

Expressen - 06 feb 20 kl. 18:04

Trump efter frikännandet: ”En hemsk prövning”

Dagen efter Donald Trumps frikännande – då gav sig president åter på demokraterna och riksrättprocessen.Detta under en så kallas National Prayer Breakfast i Washington.– Vårt fantastiska land och er president har tvingats genomlida en hemsk prövning, säger Trump enligt NBC..

SR - 06 feb 20 kl. 18:06

Just nu: Trump uttalar sig efter frikännandet

Den historiska riksrättsprocessen mot Donald Trump slutade som väntat i ett frikännande. ”Seger”, kommenterade USA:s president själv på Twitter. Nu väntas en pressträff med Trump som ska uttala sig efter gårdagens dom..

YA - 25 jun 14 kl. 10:23

Man frikänd från snatteri på grund av demenssjukdom


Ystads tingsrätt har frikänt en man i 55-årsåldern som åtalats för snatteri. Orsaken till frikännandet är mannens demenssjukdom.Mannen åtalades i våras för att ha snattat varor i en livsmedelsbutik i Simrishamn för sammanlagt 158 kronor.

BT - 25 jun 14 kl. 14:18

Dödshjälpsläkare frikänns

En fransk läkare som hjälpt dödssjuka patienter att ta sina liv har frikänts av en domstol i staden Pau. Nicolas Bonnemaison riskerade livstids fängelse för att ha tagit livet av fem kvinnor och två män som varit inlagda på sjukhuset han arbetade på. Frikännandet möttes av applåder i rättssalen.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 14:18

Dödshjälpsläkare frikänns


En fransk läkare som hjälpt dödssjuka patienter att ta sina liv har frikänts av en domstol i staden Pau. Nicolas Bonnemaison riskerade livstids fängelse för att ha tagit livet av fem kvinnor och två män som varit inlagda på sjukhuset han arbetade på.Frikännandet möttes av applåder i rättssalen.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 14 kl. 14:21

Dödshjälpsläkare frikänns

En fransk läkare som hjälpt dödssjuka patienter att ta sina liv har frikänts av en domstol i staden Pau. Nicolas Bonnemaison riskerade livstids fängelse för att ha tagit livet av fem kvinnor och två män som varit inlagda på sjukhuset han arbetade på. Frikännandet möttes av applåder i rättssalen.

Världen Idag - 07 feb 20 kl. 17:40

Trump efter riksrättsfrikännandet: ”Häxjakt”

En treårig häxjakt. Så beskriver Donald Trump sin tid som USA:s president, när han efter frikännandet i riksrättsprocessen talar i Vita huset. – Om det här hade hänt president Obama hade många personer suttit i fängelse, säger Trump..

DN - 20 jul 13 kl. 14:05

Massprotest mot frikännande dom

Över hundra demonstrationer hålls på lördagen runt om i USA i protest mot frikännandet av George Zimmerman, som sköt hjäl 17-årige Trayvon Martin i Florida. Martins föräldrar leder varsin demonstration..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Tokyo varnar invånarna efter ny coronaökning

Det lokala styret i Tokyo har uppmanat invånarna att hålla sig hemma och upprätthålla den sociala distanseringen, sedan 34 nya fall….

DI - 30 minuter sedan

Profilgruppen räknar med förlust i andra kvartalet

Profilgruppens omsättning minskade kraftigt i april och maj till följd av den pågående pandemin..

DI - 45 minuter sedan

Strandade BRA-kunder får flyga med nytt bolag

När flygbolaget Amapola om två veckor börjar flyga från flera svenska flygplatser till Bromma kommer det gå att boka plats och betala med….

DI - 1 timme sedan

Swedbank Robur flaggar ned i Boliden – inte längre största ägare

Swedbank Robur har sålt drygt en halv miljon aktier i Boliden, enligt ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Oroligheter till trots - Wall Street ser ut att öppna på plus

Den positiva börstrenden har fortsatt på tisdagen, med stigande kurser i såväl Asien som Europa..

DI - 1 timme sedan

Problem med Nordeas internetbank – aktieinnehav borta

Nordea har för närvarande problem med sin internetbank vilket gör att kunders depåinnehav inte syns..

DI - 1 timme sedan

Utdelaren Epiroc om varslet: ”Vi tittar väldigt brett”

Gruvutrustningsbolaget Epiroc skär ner organisationen med 425 tjänster i Örebro och Fagersta för att hantera en kraftigt försvagad marknad..

DI - 1 timme sedan

Förvaltaren ser köpläge efter raset – ”ett av Sveriges absolut finaste företag”

”Ett av Sveriges absolut finaste företag” har helt ratats av tunga investerare på Stockholmsbörsen, vilket tryckt ned aktien i källaren..

DI - 1 timme sedan

Beslut om nytt stimulanspaket i Tyskland skjuts upp

Den styrande koalitionen i Tyskland beslutade på tisdagen att skjuta upp ett slutligt beslut om ett nytt massivt stimulanspaket för att….

DI - 1 timme sedan

Amerikanska storbanken donerar miljarder till arbete mot ojämlikheter

Storbanken Bank of America donerar 1 miljard dollar, motsvarande 9, 4 miljarder kronor, under fyra års tid för att hjälpa samhället att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.