DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 02:35

DI - 20 maj 20 kl. 18:56

Nya LO-basen: Krisen en möjlighet lyfta lönernaKrisen visar betydelsen av det arbete som LO:s medlemmar utför och ger därför en möjlighet att kräva att de får den lön de förtjänar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
LO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya LO-basen, Krisenen , möjlighet, lyfta, lönerna
PrivataAffärer - 22 apr 20 kl. 08:35

Regeringen planerar stort ”rivstartspaket” efter krisen

Enligt finansministern ska det finnas pengar till ett rejält återstartspaket när Sverige har lättat på sina restriktioner. Det säger hon i en intervju i Aftonbladet. Fram till den 15 april i år, när vårbudgeten presenterades, hade åtgärder kopplade till coronakrisen på 107 miljarder kr lagts fram.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

Sydsvenskan - 10 mar 11 kl. 08:43

TFF-basen för bolagisering

Foto: Claes Nyberg
Steg ett är ett arenabolag, men ordföranden Per-Anders Abrahamsson kan redan se ett "TFF Fotboll AB" vid horisonten. - Ja, det kan jag. Det har blivit dags att lämna 1900-talet och Folkets Park-andan.

Trelleborgs Allehanda - 04 maj 12 kl. 13:25

TFF-basen: "Favorittryck en nagel i ögat på oss"

Arkivfoto: Claes Nyberg
TFF har varit illa ute förr. Men Per-Anders Abrahamsson blickar oroligt tillbaka mot den tunga våren 2002. ?

GT - 15 timmar sedan

Förre IFK-basen bakom Blåvitts supervärvningar

Han var ordförande för IFK Göteborg under den uppmärksammade skattehärvan.Nu är Bengt Halse, 77, en av männen bakom Blåvitts två profilvärvningar Jakob Johansson, 29, och Alexander Farnerud, 36.Den förre IFK-basen ingår i den nyemission i Blåvitts externa investeringsbolag som möjliggjorde förstärkningarna till truppen.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 16:58

Skånska röster om krisen i Svenska Akademien

Krisen i Svenska Akademien fördjupas och förändras hela tiden. Vi har ställt frågan ”Vad tror du om Svenska Akademiens framtid efter att Sara Danius lämnade som ständig sekreterare?” till elva skånska författare, förläggare, kritiker och litteraturvetaren.

Supermiljöbloggen - 20 nov 18 kl. 13:01

Extinction Rebellion tar till civil olydnad för att stoppa den ekologiska krisen

Under lördagen gjorde det nystartade nätverket Extinction Rebellion direktaktioner i flera länder. Nätverket vill få folk att vakna och sätta stopp för naturförstörelsen, klimatkrisen och utrotningen av arter. I London blockerades flera broar av cirka 6000 personer med Extinction Rebellions banderoller.

YLE - 07 sep 12 kl. 08:32

Vartiainen: ECB kan lösa krisen

Juhana Vartiainen säger att det endast är Europeiska centralbanken som förfogar över tillräckliga medel för att övertyga finansmarknaden att krisländernas finansiering inte kommer att vara ett problem. Om krisländernas ledare binder sig till tillräckliga politiska reformer kan ECB faktiskt lösa den här krisen, anser Vartiainen. Enligt Vartiainen verkar också Eurons framtid vara tryggad.

Kristianstadsbladet - 04 jan 14 kl. 10:00

De lagar det mesta från basen

Foto: Tommy Svensson
Plommonjärpar är husmanskost som de äldre gillar.I köket på Lindgården doftar det fantastiskt gott, där lagas den mesta maten från grunden.
Pulversås, pulvermos och frusna biffar, glöm det.

DI - 08 mar 12 kl. 14:45

Kvinnotricket som kan ta Europa ur krisen

Kvinnorna skulle kunna lyfta Europa ur krisen, anser finansminister Anders Borg. Enbart i Sverige skulle BNP kunna öka med 15 procent om kvinnorna lönearbetade lika mycket som männen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Revisorer sågar regeringens tuffa krav för omställningsstöd

Regeringens krav på revision och revisorsyttrande när bolag ansöker om omställningsstöd är alldeles för tidskrävande och kostsamt, enligt….

DI - 4 timmar sedan

Space X och Nasa skjuter på rymduppskjutningen

Uppskjutningen av en Falcon-raket från företaget Space X med två amerikanska astronauter ombord stoppades i sista stund, på grund av vädret….

DI - 4 timmar sedan

Högre resultat än väntat från HP

HP redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:51 dollar för det andra kvartalet 2020 (0:53)..

DI - 4 timmar sedan

Stark avslutning Wall Street som stängde på dagshögsta

Efter en svängig öppning rörde sig USA-börserna stadigt uppåt och stängde på dagshögsta..

DI - 4 timmar sedan

Italien är faktiskt också nettobetalare till EU

Det ligger inte i någon medlemsstats intresse att försvaga det europeiska projektet och utlösa en ny systemkris som i sin tur skulle kunna….

DI - 4 timmar sedan

Mitt i krisen öppnar Mälardalens nya superhamn

Klockan tjugo i tolv, natten till onsdagen, ankom det allra första containerfartyget till den nya hamnen i Nynäshamn.  ”Norvik kommer att….

DI - 5 timmar sedan

24sevenoffice emission genomförd – tillförs 110 miljoner

Affärssystemsbolaget 24sevenoffice, listat på Spotlight, har under onsdagskvällen genomfört en riktad emission om 5 miljoner aktier..

DI - 5 timmar sedan

Prisfest för elkunderna – kraftjätten spår rekordrea

Maj bjöd de lägsta elpriserna på 20 år och en kraftig vårflod väntas nu utlösa en rekordrea för Sveriges miljontals elkonsumenter i sommar..

DI - 5 timmar sedan

Bill Ackmans Pershing Square har sålt allt i Berkshire Hathaway

Hedgefondprofilen Bill Ackmans Pershing Square har sålt hela sitt innehav i Warren Buffetts investeringsbolag Berkshire Hathaway..

DI - 5 timmar sedan

Onlinebutiken vinnare när fysiska handeln tappar: ”Fantastisk utveckling”

Ur kris föds möjligheter. Det var ett genomgående budskap när Di Gasell arrangerade en tredje digital träff under onsdagen, för att stötta….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.