DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 05:21

DI - 20 maj 20 kl. 17:11

Oscar Properties-projekt inte klart – föreningen tvingas låna 50 MkrOscar Properties-projektet Innovationen i Stockholm är inte riktigt färdigställt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Mkr, Innovationen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties-projektinte klart , föreningen, tvingas, låna50 , Mkr
Cornucopia - 30 okt 18 kl. 10:24

Oscar Properties-projekt stämda för olagligt avtal och försenat tillträde

Bloggen kan nu berätta mer om stämningsansökan mot Oscar Properties bostadsrättförening marknadsförd som 79 & Park, formellt benämnd Brf Stettin 7. Det handlar dels om att köpeavtalet är olagligt, och i andra hand om försenad upplåtelse och tillträde.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - 19 sep 18 kl. 10:01

Nitton procent osålda lägenheter i färdigt Oscar Properties-projekt

Hur står det egentligen till med den börsnoterade "bostadsutvecklaren" Oscar Properties färdigställda projekt och antalet osålda lägenheter? Ett av projekten visar sig ha drygt 19% osålda lägenheter, och är dessutom en tredimensionell fastighet ovanpå en annan av företagets föreningar som påverkas av detta.Nacka StrandOscar Properties har nu dumpat priserna i fem färdigställda bostadsrättsföreningar, där företaget har ställt ut garantier att betala avgifterna för osålda lägenheter i två år och därefter köpa (=fortsätta betala avgifterna) osålda lägenheter.

Cornucopia - 12 apr 19 kl. 09:29

Oscar Properties revisor varnar officiellt för konkurs

Oscar Properties revisor varnar i bolagets årsberättelse för att verksamheten inte kan fortsätta (konkurs) om bolaget misslyckas med att nå styrelsens mål för finansiering framgår av gårdagens pressmeddelande från bolaget. En konkurs kan vara lite trist för de som köpt lägenheter, i synnerhet de som ännu inte flyttat in. Aktien nådde igår nya bottnar.

Cornucopia - 29 okt 18 kl. 16:45

Oscar Properties 79 & Park stämda

Oscar Properties projekt under namnet 79 & Park har nu blivit stämda för ogiltlighet och hävning av avtal. Veckochart Oscar Properties.En första stämningsansökan har alltså kommit in mot Oscar Properties 79 & Park, även känd som bostadsrättsföreningen Stettin 7.

Cornucopia - 11 dec 19 kl. 08:59

Byggfel hos Oscar Properties Nybrogatan 19

Bostadsrättsföreningen Riddaren 5, även känd som Oscar Properties Nybrogatan 19, har drabbats av byggfel. Tre lägenheter har bristande ljudisolering vilket behöver åtgärdas.
Östermalms saluhall på Nybrogatan.

Cornucopia - Igår: 09:23

Oscar Properties lyckades inte publicera färdig årsredovisning

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties lyckades under gårdagen återigen inte publicera någon årsredovisning och skyller på Covid-19. Man publicerade dock en preliminär årsredovisning, men frågan är varför bolaget alls existerar och varför någon fortfarande vill investera i bolaget?Norra Tornen Innovationen.

Sydsvenskan - 18 sep 18 kl. 11:22

Oscar Properties rear ut bostäder

Bostadsbyggaren Oscar Properties känner av de allt tuffare vindarna inom bostadsbranschen och tvingas nu rea ut flera av sina bostadsprojekt. På sin hemsida skriver Oscar Properties att man sänker priset med tio procent i tre olika projekt i Stockholm o.

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 18 kl. 11:22

Oscar Properties rear ut bostäder

Bostadsbyggaren Oscar Properties känner av de allt tuffare vindarna inom bostadsbranschen och tvingas nu rea ut flera av sina bostadsprojekt. På sin hemsida skriver Oscar Properties att man sänker priset med tio procent i tre olika projekt i Stockholm o.

Expressen - 18 sep 18 kl. 12:14

Oscar Properties tvingas rea ut sina bostadsrätter

Bostadsutvecklaren Oscar Properties sänker priset med 10 procent på bostäder i fyra projekt.Bolaget ersätter samtidigt köparen för månadsavgifterna under de två första åren..

Cornucopia - 30 mar 18 kl. 13:41

Ohållbar ekonomisk plan i samtliga nya BRF:er i Stockholm - allra värst hos Tobin

Nya bostadsrättsföreningars ekonomiska planer bygger på att pressa ner medlemsavgifterna för att kunna trycka upp priset och maximera exploatörens vinster. En genomgång en läsare gjort av nya bostadsrättsföreningar i Stockholm visar att ingen förening har en ekonomisk plan som håller. Allra värst är det hos Tobin Properties och Oscar Properties projekt, där avgifterna i värst fall kan behöva höjas med 162% redan vid dagens ränteläge.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Hongkongoro sänker börserna i Asien

Oro för situationen i Hongkong och nya spänningar mellan Kina och USA fick de asiatiska börserna att sjunka vid fredagens öppning..

DI - 15 minuter sedan

Nu ska årets bästa ordförande utses: ”Lyfta fram goda exempel”

Samtidigt som det är dags att nominera årets bästa ordförande har Styrelseakademien, som instiftat priset, fått en ny vd.  ”Jag brinner för….

DI - 15 minuter sedan

Detta händer fredag 29 maj

På fredagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror från både Elekta och Mekonomen. .

DI - 6 timmar sedan

Omsättningsras för Oscar Properties – sålde en bostad

Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties rapporterar kraftigt minskad omsättning för det första kvartalet 2020..

DI - 6 timmar sedan

Fritidsbranscherna vinnare på viruset: ”Det blev helt galet”

Intresset för utomhusaktiviteter har fullständigt exploderat under våren. Det har gjort återförsäljare av båtar och cyklar till vinnare i….

DI - 6 timmar sedan

Pool-boom inför ”hemestern”: ”All time high varje månad”

Det råder pool-boom i Sverige. Under våren har försäljningen av pooler ökat med omkring 50 procent. ”Vi är ödmjukt tacksamma för att folk….

DI - 6 timmar sedan

Klart med nytt datum för globala klimatmötet

Det internationella klimattoppmötet ställdes in i år på grund av coronakrisen. Nu är ett nytt datum bestämt – i november 2021 arrangeras….

DI - 6 timmar sedan

Nedlagda flygplatsen slår mot börsbolag: ”Blir mycket svårare”

Beskedet om att byggbolaget Peab lägger ner driften av Ängelholms flygplats var ett tungt slag för börsnoterade ventilationsbolaget Lindab..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Trump skriver under presidentorder om sociala medier

Donald Trump kommer att skriva under en presidentorder om sociala medier under torsdagen, enligt företrädare för Vita huset..

DI - 7 timmar sedan

Ny Hongkong-lag väcker internationell oro

Storbritannien uttrycker stor oro över Kinas förslag på säkerhetslag för Hongkong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.