Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 14:55

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 15:47

Branschveteraner startar mediebyråNya mediebyrån Captivate vill öka transparensen inom medieköp. ”Vi kan skapa mer värde för slutkunden än vad som görs i dag”, säger medgrundaren Daniel Nellhard, till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Captivate, Daniel Nellhard, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branschveteraner, startar, mediebyrå
Resume - 13 jun 14 kl. 09:18

TV4-chef startar mediebyrå - i Norrland

Bizkit och förre TV4-chefen Peter Westman startar mediebyrån Context Media i Umeå med fokus på Norrland..

Dagens Media - 18 okt 19 kl. 09:20

VK Media startar mediebyrå

VK Media rullar ut en ny mediebyrå: ”Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan”, säger byråledare Mattias Johansson, som startar upp VK Media Partner med tre kollegor..

Dagensanalys.se - 20 dec 17 kl. 13:55

Staffan Slörner på Sveriges Mediebyråer svarar på problemet med uppblåst räckvidd

Staffan Slörner som representerar Sveriges Mediebyråer instämmer i problemet med uppblåst räckvidd på Ocast. Han säger även att Ocast bara är en teknikplattform där man kan publicera sin information, det är ingen verifierad 3:e partsmätning av räckvidd vilket många tycks tro. Det som Sveriges Mediebyråer vill göra med MIP som är ett samarbete med Ocast är att skapa access till mediernas prislistor och annonsformat, att revidera siffror skall andra 3:e partsföretag som MRC och KIA-index göra.

Dagens Media - 20 sep 19 kl. 15:55

Lämnar mediebyrån – startar konsultfirma för programmatiska medieköp

De tidigare Tre Kronor-medarbetarna lämnar mediebyrån – och startar konsultbolag med fokus på inhousing av programmatisk annonsering. ”Det finns fördelar både vad gäller kontroll och sparade pengar”, säger grundaren Nima Ghamari..

Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 08:11

HowCom startar data-driven designbyrå

Patrik Kvant, Zlatko Corluka & Ashley Stephenson startar upp Jungle, data-driven designbyrå tillsammans med HowCom HowCom som är en hybrid av affärsstrategibyrå och mediebyrå har under flera år byggt upp ett erbjudande inom insikter, strategier och affärs-utveckling. Nu tar de nästa steg och startar Jungle, en data-driven designbyrå. Jungle kommer att innebära ytterligare möjligheter att hjälpa våra kunder att tjäna mer pengar och skapa bättre kundupplevelser.

Dagensanalys.se - 10 maj 17 kl. 13:45

Sveriges Mediebyråer lanserar medieinformationsplattform – väljer Ocast som partner

Sveriges Mediebyråer väljer Ocast som partner för att bygga en gemensam plattform för medieinformation – Media Information Platform (MIP). En plattform som konkurrerar med KIA-index från Sveriges Annnsörer. Sveriges Mediebyråer och Ocast tecknar avtal för att leverera en exklusiv medieinformationsplattform för medlemmar i Sveriges Mediebyråer.

Dagensanalys.se - 31 aug 17 kl. 15:45

Sveriges Mediebyråer lanserar medieinformationsplattform för att öka transparensen

Sveriges Mediebyråer väljer Ocast som partner för att bygga en gemensam plattform för medieinformation – Media Information Platform (MIP). Sveriges Mediebyråer och Ocast tecknar avtal för att leverera en exklusiv medieinformationsplattform för medlemmar i Sveriges Mediebyråer. Syftet med plattformen är att effektivisera arbetet och processen för mediebyråerna genom tillgång till sökbar och korrekt information från publicister vad gäller priser, erbjudanden, format, kontaktpersoner med mera.

Dagens Media - 18 sep 13 kl. 13:28

Vem är årets mediebyråchef?

Dagens Media och tidningen Chef startar den nya utmärkelsen Årets mediebyråchef..

Dagens Media - 13 jun 14 kl. 08:47

Bizkit startar ny mediebyrå i Norrland

Den nya mediebyrån Context Media ska fokusera på Norrland. Bakom satsningen står Bizkit och den tidigare TV4-chefen Peter Westman..

Resume - 01 jun 15 kl. 15:11

Scream startar nordiskt mediebyrånätverk

Scream bildar ett nordiskt mediebyrånätverk tillsammans med de danska byråerna Red Media Consulting och Orchestra. Tillsammans har de 200 anställda och två miljarder i omsättning. .

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

SVT:s nya Mellokrav: Minst en kvinnlig låtskrivare

I samband med att tävlingsreglerna för Melodifestivalen skrivs om vill SVT införa ett krav på minst en kvinnlig låtskrivare i de fall det är flera upphovspersoner bakom ett bidrag..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Så blir du en bra ledare under oroliga tider

Vad krävs av en ledare på en osäker marknad som präglas av ett unikt förändringstryck? Per Sjögren, grundare av Good Example, söker svaren i ett samtal med doktor Johanna Pregmark. En sak är säker: Den datorspelande tonåringen har framtiden för sig..

Dagens Media - 3 timmar sedan

KO går emot GRN – slår fast att trisskrapet är reklam

Trisskrapet i TV4:s Nyhetsmorgon är spelreklam och ska därför, enligt marknadsföringslagen, märkas – vilket inte sker i dag. Det slår KO fast i ett beslut som Svenska Spel överklagat till Patent- och Marknadsdomstolen..

Dagens Media - 6 timmar sedan

I just want to be cool startar podd

Humorgruppen I just want to be cool drar igång en podd hos Bauer Media..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Kommunal räknar inte upp budgeten – då tvingas LO Mediehus varsla

LO Mediehus växer och gick med vinst 2019. Men Kommunal vill minska sin kostnad för tidningen. ”Vi måste ställa in organisationen efter våra kunder och tvingas varsla fem journalister”, förklarar vd Robert Jonsson..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Robinsonfinal lockade miljonpublik

Över miljonen såg kändiskocken Michael Björklund vinna årets final av Expedition Robinsson..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Hon är ny chefredaktör för Svensk Bokhandel

Carina Jönsson utses till chefredaktör för Svensk Bokhandel efter PeKå Englund..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Spoon varslar personal

10 anställda varslas från byrån i Stockholm och ytterligare varsel i Göteborg är att vänta, kan Dagens Media avslöja. ”Vi försöker att anpassa kostymen och ställa om inför 2021”, säger vd Johan Andersson, som bekräftar uppsägningarna..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Martin Gelin: ”Hur mycket av coronakrisen hade undvikits om Kina haft pressfrihet?”

ANALYS. Pandemin skulle inte ha blivit så här förödande om Kina haft pressfrihet. Det skriver Martin Gelin, som också ser en oroande utveckling för den fria journalistiken i USA och andra demokratier..

Dagens Media - Igår: 13:33

Granskningsnämnden fäller rasistiskt uttalande i P1

Programledare tog inte tillräckligt avstånd från kränkande uttalande om invandrare, menar Granskningsnämnden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.