PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 29 May, 11:50

PrivataAffärer - 20 maj 20 kl. 14:41

Utredningen mot Batljan läggs ned– Jag är lättad, men inte förvånad över åklagarens beslut. Nu gäller det för mig att fortsätta med full kraft som VD för SBB – och tillsammans med vårt starka team fortsätta leverera resultat. Vårt fokus är som alltid att vara en pålitlig och långsiktig samhällsaktör som på ett hållbart sätt levererar aktieägarvärde, god lönsamhet och starka resultat, säger Ilija Batljan..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Batljan, VD, SBB, Ilija Batljan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningenmot , Batljan, läggs, ned
SVT - 20 maj 20 kl. 15:05

Utredningen mot Ilija Batljan läggs ned

Ekobrottsmyndigheter lägger ned förundersökningen mot SBB:s vd Ilija Batljan, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Batljan har varit misstänkt för insiderbrott och brott mot marknadsmissbrukslagen..

SR - 20 maj 20 kl. 14:56

Förundersökningen mot Ilja Batljan läggs ner

Ekobrottsmyndighetens förundesökning mot fastighetsdirektören Ilja Batljan läggs ned. Det säger hans försvarare till Dagens Nyheter..

DN - 20 maj 20 kl. 14:42

Förundersökning mot Ilija Batljan läggs ned

Ekobrottsmyndigheten lägger ner förundersökningen mot Ilija Batljan, uppger hans försvarare Filip Rydin..

Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 23:16

Utredningen om falkarna läggs ned

Brottsutredningen kring de fyra pilgrimsfalkarna som hittades döda i Kristianstad i somras läggs ned i brist på bevis.
En analys gjord i USA visade att pilgrimsfalkarna hade förgiftats och brottsrubriceringen gällde grovt jaktbrott eftersom det handlade om en plågsam död och ett sällsynt vilt. Kammaråklagaren Lars Magnusson har dock beslutat att lägga ned utredningen.

BT - 22 nov 13 kl. 12:00

Utredning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen. Reklambyrån hävdade i juli 2012 att de flugit från Litauen in över Vitryssland och släppt ned 800 nallebjörnar med budskap om mänskliga rättigheter.

BT - 12 dec 14 kl. 16:14

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. - Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

BT - 12 dec 14 kl. 16:42

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. – Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

NSD - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned

Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned


Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:47

Israel bordade fartyg – utredningen läggs ned

Brottsutredningen om Israels bordning av fartyg som skulle till Gaza läggs ned. Utredningen gällde den israeliska militärens bordning 2010 och 2012 av fartyg som ingick i kampanjen Ship to Gaza. Fartygen beslagtogs..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Hernhag: Sex svenska tech-favoriter

Jacob: Hej Marcus, testat igen, Vilket av dessa bolag skulle du i dagsläget gå in i med sikte långt fram och varför? Ambea, Millicom eller Peab?Jag är intresserad av svenska techbolag, finns det några du tycker är intressanta?

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Regeringen vill slopa uppskovsräntan

Den slopade uppskovsränta ska gälla alla, från och med årsskiftet, även just nu befintliga uppskov. – Vi har en stel bostadsmarknad som vi måste göra något åt. Vi har en bostadsmarknad där många inte har det boende som uppfyller deras behov, det vill säga man bor för stort än man skulle önska eller så bor man trångt, säger Nyamko Sabuni till Sveriges Radio.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Spararna fiskade i kurskollapser i maj

Börsen har rusat sedan den senast bottnade den 23 mars. Men den reala samhällsekonomin har gått åt diametralt motsatt håll. Det har lett till ett inte helt tippat beteende bland spararna.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Här är fredagens köprekar

SEB Equities höjer riktkursen för Nent till 315 kr från 250 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Elekta slog förväntningarna

Elekta redovisar ett ebita-resultat på 886 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i sitt brutna räkenskapsår. Enligt Infronts sammanställning väntades ett ebita-resultat på 735 miljoner kronor. Omsättningen uppgick till 4.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Sämre än väntat för Mekonomen

Mekonomen redovisar ett resultat före skatt på -11 miljoner kronor för det första kvartalet 2020. Analytiker hade i genomsnitt räknat med ett resultat före skatt på 36,6 miljoner kronor enligt Infronts sammanställning av fem estimat. Intäkterna uppgick till 2.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Två toppchefer i Balder begärs häktade för insiderbrott

Det misstänkta brottet avser dock inte transaktioner i Balderaktien, påpekar bolaget. Marcus Hansson är även styrelseledamot i nischbanken Collector. Enligt Dagens Industri gäller misstankarna att duon ska ha uppmanat andra att sälja aktier inför Collectors vinstvarning.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Trump slår tillbaka mot Twitter

Trump meddelade även att han kommer att driva på för lagstiftning och tvister mot sociala mediebolag, utöver den exekutiva ordern. Donald Trump meddelade också på torsdagskvällen att han kommer att hålla en presskonferens om Kina på fredagen. Det gavs inga närmare uppgifter om innehållet, men beskedet kom efter Kina tidigare på torsdagen beslutat att införa nationella säkerhetslagar i Hongkong.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Oscar Properties sålde endast en bostad

Oscar Properties redovisar ett resultat efter skatt på -33,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2020 (-66,0). Resultatet per aktie uppgick till -0:18 kronor (-3:10). Nettoomsättningen uppgick till 108,3 miljoner kronor (443,4).

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Förvaltaren: Därför lockar företagsobligationer i krisen

När covid-19-paniken tog ett strypgrepp på de finansiella marknaderna under fyra veckor från och med den 24 februari var nordiska företagsobligationer ett av de tillgångsslag som drabbades absolut hårdast. På den svenska marknaden skapade oron för lågkonjunktur och ökade företagskonkurser en sällan skådad likviditetskris. Investerare tog inom loppet av några veckor ut cirka 23 miljarder kronor från nordiska företagsobligationer, vilket motsvarar nästan 13 procent av de totala tillgångarna i dessa fonder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.