Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 31 May, 08:36

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 14:00

Group M startar marknadsföringspodd hos Dagens MediaI den nya podcasten ”Martin snöar in” nördar Group M:s vd Martin Hugosson ned sig i en marknadsföringsfråga åt gången. Podden distribueras i samarbete med Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Media, Martin, Group, Martin Hugosson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GroupM , startar, marknadsföringspodd, hos, Dagens, Media
Dagensanalys.se - 30 aug 18 kl. 13:23

Annonsörer planerar ökade investeringar på influencer-marknadsföring

Drygt sex av tio globala annonsörer planerar att öka sina investeringar när det kommer till influencer-marknadsföring under de närmaste 12 månaderna, visar en rapport från World Federation of Advertisers, WFA. Influencer-marknadsföring beräknas ha växt med 35 procent 2017, och omsatte i fjol runt 650 miljoner kronor i Sverige. Influencers har blivit en allt naturligare del i marknadsföringsmixen hos många annonsörer och har etablerats som en kanal.

Dagens Media - 09 maj 18 kl. 09:18

Premiär för ny podd hos Dagens Media

Johanna Snickars och Karin Bäcklund startar nu Uppstickarna hos Dagens Media – en podd om det som sticker ut och är på väg uppåt. “Många fokuserar på framgångsrecept – men det är också intressant att se vad personer har gjort vad för att ta sig dit de är nu och vad man hade gjort annorlunda,” säger Johanna Snickars..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Dagensanalys.se - 05 okt 16 kl. 11:30

Marknadsförare med digital kompetens till Viva Media

Viva Media Group fortsätter att växa. Nu söker företaget affärsdrivna marknadsförare med digital spetskompetens till deras kontor i Kalmar! Du kommer att arbeta med att optimera våra kunders marknadsföring inom Adwords och andra digitala kanaler.

Barometern - 23 sep 14 kl. 10:53

Örn och Swartling startar skivbolag Swartling

Han har jobbat med några av Sveriges största artister. Nu startar Stefan Örn skivbolag ihop med Peter Swartling. – Vi vill jobba långsiktigt med våra artister, säger han.

Barometern - 23 sep 14 kl. 10:53

Örn och Swartling startar skivbolag

Han har jobbat med några av Sveriges största artister. Nu startar Stefan Örn skivbolag ihop med Peter Swartling. – Vi vill jobba långsiktigt med våra artister, säger han.

Dagensanalys.se - 30 aug 16 kl. 09:09

5 tips hur du optimerar din digitala marknadsföring med CTA

All digital marknadsföring måste ha någon form av CTA, annars är den inte värd namnet digital marknadsföring. Om man arbetar med digital marknadsföring och inte vet vad CTA är, då är det hög tid att lära sig annars kommer någon annan att ta ditt jobb. Vad är då CTA, jo det är Call To Action – OK nu vet ni om vad det är och känner att ert jobb är säkrat, eller?

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Dagens Media - 24 maj 18 kl. 10:43

"Hur stor del av din investering i marknadsföring hamnar hos Group M?"

DEBATT. Millstone Groups grundare Stefan Mahlstein riktar hård kritik mot Group M och ifrågasätter byråns transparens..

Dagensanalys.se - 19 dec 17 kl. 01:57

Trendspaning: Detta kan marknadsförare vänta sig under 2018

Digital marknadsföring står inför stora förändringar under nästa år. De kommer att förändra allt för vissa företag, medan det kommer innebära slutet för andra. I den här krönikan spår Magnus Johansson som är Nordenchef på Sizmek nästa års trender.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 15:53

Här är alla vinnare i Guldägget 2020

Hela listan – spana in alla vinnare i Guldägget 2020..

Dagens Media - Igår: 12:07

UPPDATERAD. Tv-husen om fotbollstarten: ”Situationen vi befunnit oss i liknar ingenting”

UPPDATERAD. Discovery pustar ut efter beskedet om att Allsvenskan startar i juni, och Nent gläds åt att Premier League sätter igång: ”Situationen vi befunnit oss i liknar ingenting”, säger Nent Groups Nicholas Smith..

Dagens Media - Igår: 15:22

Sonja Björk Ebert hoppar av Swedish content agencies

Sonja Björk Ebert norpas av Birdh. Därmed lämnar hon rollen som vd på Swedish Content Agencies..

Dagens Media - Igår: 14:43

Veckans viktigaste branschnyheter

Contentbyråerna varslar, Allsvenskan drar igång och kulturministern lägger ett förslag som gläder branschen. Dagens Media samlar de viktigaste nyheter från veckan som gått..

Dagens Media - Igår: 13:59

Hemmasommar 2020: Här är branscherna som bör växla upp marknadsföringen

Att Corona kommer att göra sommaren annorlunda står klart. Men från ett affärsperspektiv uppstår nya möjligheter för flera segment. Vilka bör investera lite extra i att marknadsföra sig mot hemmastannande svenskar?

Dagens Media - Igår: 13:20

Branschen gläds åt kulturministerns förslag: ”En milstolpe”

Regeringens förslag om att att public service framöver ska prövas av Medieombudsmannen, när det gäller respekt för enskildas privatliv, välkomnas av branschen: ”Det kommer underlätta för alla som anser sig illa behandlade av medierna”, säger Ola Sigvardsson..

Dagens Media - Igår: 12:07

Discovery om Allsvenskan ”Vi är jätteglada”

Discovery pustar ut efter glädjebeskedet om att Allsvenskan startar i juni. Nu återupptas diskussionerna med kommersiella partners, berättar kommunikationsdirektören Jessica Linnman. Även Nent har fått ett positivt besked: Premier League startar om några veckor..

Dagens Media - Igår: 10:35

Rickard Olsson till Rix FM: ”Jag är ju en radiot”

I sommar tar tv- och radio-veteranen Rickard Olsson över som programledare för Rix FM:s eftermiddagssändningar: ”Längtar så jag har växtvärk”, säger han..

Dagens Media - Igår: 09:19

Group M växlar upp inom AI

Efter att på senare tid ha noterat ett accelererande behov, har Group M tillsatt ett särskilt tvärfunktionellt AI-team på sju personer..

Dagens Media - Igår: 08:55

Trumps twitterhämnd – vill göra det möjligt att åtala techbolagen

Efter Twitterbråket: Den amerikanska presidenten försöker ändra lagen som skyddar techbolagen från ansvar för innehåll som sprids på plattformarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.