Realtid > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 14:26

Realtid - 20 maj 20 kl. 13:13

Förlängt förordnande för ledamöter i SPV:s styrelseRegeringen har i dag, den 20 maj, fattat beslut om att förlänga förordnandet för samtliga ledamöter i SPV:s styrelse fram till den 4 mars 2021..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SPV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förlängt, förordnandeför , ledamöteri , SPV:s, styrelse
YLE - 30 jun 17 kl. 12:19

Efter nya partibyten har regeringen 106 ledamöter bakom sig i riksdagen

Regeringen stärker sitt stöd i riksdagen i och med att den nya riksdagsledamoten Matti Torvinen lämnar Sannfinländarna och går över till Nytt alternativ och Veera Ruoho går över till Samlingspartiet. Matti Torvinen blir ny riksdagsledamot efter Hanna Mäntylä, som blir sakkunnig vid Europarådets sekretariat i Strasbourg. På fredagen blev det också klart att riksdagsledamoten Veera Ruoho går över till Samlingspartiet.

DI - 20 jun 12 kl. 14:52

Långt sommarlov för riksdagens ledamöter

På onsdagen hålls avslutning i riksdagen och nu väntar ett tre månader långt sommaruppehåll. Men det är inte alla som ligger på latsidan..

BT - 23 okt 14 kl. 16:41

Dramatik när SD krävde plats - fick röster från andra ledamöter

Dagens kommunfullmäktigemöte blev långt mer dramatiskt än väntat. Utifrån sin roll som tredje största parti krävde Sverigedemokraterna en kommunalrådsplats i Borås. – Utgången var väntad, men vi tycker inte om det, säger Patric Silfverklinga (SD), nyvald kommunstyrelseledamot, om de omröstningar som hölls på gårdagens kommunfullmäktige.

BT - 02 okt 13 kl. 16:25

Riksdagsledamöter får sämre villkor

Riksdagsledamöter som väljs om 2014 får behålla de generösa fallskärmar som gäller nu, medan nyinvalda får sämre villkor. - Det handlar om riksdagens förtroende, säger en kritisk Anders W Jonsson (C).Med 204 röster för, 79 mot och 18 ledamöter som lade ner sina röster, klubbade majoriteten i riksdagen igenom att de nya, mindre generösa avgångsvillkoren för riksdagsledamöter bara ska gälla de ledamöter som väljs in som nya nästa år, inte de som väljs om och som redan sitter i riksdagen.

YLE - 03 feb 14 kl. 04:35

Tuffa sparkrav delar riksdagsledamöter

Inte heller de österbottniska riksdagsledamöterna ställer sig oreserverat bakom förslaget om strama åt statsekonomin med ytterligare tre miljarder euro. Frågan, som delar regeringen, delar även riksdagsledamöterna invalda från Vasa valkrets, visar en enkät som Yle Nyheter Österbotten gjort. De flesta av dem som svarat anser ändå att någon form av åtgärder är nödvändiga.

YA - 10 okt 12 kl. 06:30

Ingen nerv med långt mellan val

Med två år kvar till nästa val har vi kommit till en slags halvtidsvila. Politiken går på sparlåga vilket märktes i söndagens partiledardebatt i SVT. Nerven och intensiteten i debatten saknades och bara i några frågor hettade det till.

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 00:19

Första vallokalerna har stängt

De första vallokalerna i delar av delstaterna Kentucky och Indiana stängde vid midnatt. Mitt Romney väntas ta hem segern i båda dessa delstater, men i senatsvalet kan Demokraterna ha en chans att plocka en plats då den republikanske kandidaten har uttryckt sig kontroversiellt kring abort.
Barack Obama har tillbringat valdagen på hemmaplan i Chicago medan Mitt Romney gjort ett sista ryck och kampanjat i först Ohio och sedan i Pennsylvania.

YLE - 19 sep 14 kl. 05:10

Helsingfors stad kan ha slängt tiotals miljoner i sjön

Vid Helsingfors stad följer man nu spänt med diskussionen kring tillståndet för en fjärde reaktor i Olkiluoto. Regeringen bordlade en förlängning av Industrins krafts (TVO) tillstånd i går och projektets framtid är osäker. Helsingfors stad beslöt för tre år sedan att delta i projektets planering med 30 miljoner euro och av den summan har en tredjedel redan använts.

DN - 06 mar 17 kl. 05:28

Långt kvar till jämställdhet i svenska aktiebolag

Det går långsamt framåt med kvinnlig representation i svenska aktiebolag. Men än så länge är det långt till 50-50 på styrelsenivå. Kvinnor är ordinarie ledamöter i 37 procent av företagen, visar en rapport från statliga Almi..

DN - 08 jul 19 kl. 18:56

Fidesz-ledamot röstades fram trots att partiet är avstängt

BRYSSEL. Ungerska regeringspartiet Fidesz är avstängt från europeiska partisammanslutningen EPP, där svenska M och KD ingår. Trots det föreslog EPP-gruppen i EU-parlamentet en Fidesz-ledamot som vice talman.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

JM överklagar FI-beslut om redovisningsregler

Byggjätten JM delar inte Finansinspektionens bedömning om IFRS-regler kring bostadsrättsföreningar..

Realtid - 1 timme sedan

Förlikning mellan Protector och Handelshögskolan

Protector har nått en förlikning med Handelshögskolan värd 3,7 miljoner kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

”Rätt tid för Max Matthiessen att ta nästa steg”

Den globala försäkrings- och konsultjätten Willis Towers Watson säljer Max Matthiessen samtidigt som man jobbar på att länka samman sitt nordiska produkt- och tjänsteutbud..

Realtid - 3 timmar sedan

Svenskarnas fondförmögenhet rasade med 709 miljarder kronor

Svenska folkets fondförmögenhet minskade tydligt under det första kvartalet visar färska siffror från SCB..

Realtid - 4 timmar sedan

Funrock och Prey Studios går samman – siktar på snabb börsnotering

Spelbolagen Funrock och Prey Studios går ihop och siktar på att börsnoteras, avslöjar Dagens Industri..

Realtid - 4 timmar sedan

Sex rådgivare i Max Mattissen-affären

I samband med uppköpet av Max Matthiessen har sammanlagt sex rådgivarfirmor deltagit i processen. Realtid har hela listan..

Realtid - 5 timmar sedan

Nina Jönsson ny vd för Plantagen

Nina Jönsson tar över som vd för Ratos-ägda trädgårdskedjan Plantagen. Hon ersätter Olav Thorstad som tillträdde vd-tjänsten i höstas..

Realtid - 5 timmar sedan

Stigande kurser på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsätter att stiga under tisdagen..

Realtid - 5 timmar sedan

Stigande konsumentförtroende i Tyskland

Konsumenternas tro på framtiden i Tyskland ökar tydligt – dock från rekordlåga nivåer..

Realtid - 7 timmar sedan

Tyskland öppnar upp – vill slopa resevarningar till 35 länder

Tyskland slopar reserestriktioner, tuffa tider väntar flygbranschen och stigande börser i Asien. Här är morgonens nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.