Realtid > Ekonomi

Thursday, 04 June, 21:55

Realtid - 20 maj 20 kl. 12:53

Securitas koncernledning minskas med två rollerAimé Lyagre, COO och CTO Security Services Europe, har valt att lämna Securitas..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Lyagre, COO, CTO Security Services Europe, Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Securitas, koncernledning, minskasmed , två, roller
Realtid - 19 maj 11 kl. 12:27

Hon är Securitas nya toppjurist

Åsa Thunman till säkerhetsbolagets koncernledning..

SmålandsPosten - 01 nov 13 kl. 06:23

Securitas fick rätt mot kommunen

Kommunen bröt mot Lagen om upphandling. När Safepartner i Osby AB vann den kommunala upphandlingen av bevakning och utryckning menade anbudskonkurrenterna Securitas Sverige AB att det var fel. Företaget anmälde ärendet till Förvaltningsrätten och fick rätt.

DI - 26 okt 15 kl. 11:43

Securitas i amerikansk storaffär

Måndagens bolagsnyhet är att säkerhetsföretaget Securitas köper ut amerikanska Diebolds larmövervakningsenhet för 2,9 miljarder kronor. Diebold är ett större noterat amerikanskt säkerhetsföretag och den verksamhet som Securitas köper är en del med 1100 anställda och har 55000 kundanläggningar under bevakning. Aktiemarknaden gillade affären och Securitas tillhör idag vinnarna bland börsens storbolag med en uppgång på 3 procent.

PrivataAffärer - 01 aug 19 kl. 10:54

Nordea: Klokt köpa Securitas på dipp

”Vi tror att framtida kursrörelser kommer att rimma med historien och således ser vi detta tapp som en ännu bättre möjlighet att köpa en undervärderad defensiv tillväxttillgång”, skriver Nordea. Förvisso ser 2019 ut att bli ett klent år i Europa för Securitas. Men för koncernen ser både intäkts och vinsttillväxtutsikterna solida ut både för 2019 och 2020, tycker Nordea.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 15 kl. 18:55

Securitas köper stort USA-företag

Securitas köper nordamerikanska säkerhetsföretaget Diebold Electronic Sequrity för motsvarande cirka 2,9 miljarder kronor.— Det är det största förvärv vi har gjort på 15 år, säger Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör på Securitas AB, till TT.Försäljningen i den köpta verksamheten mellan den 30 juni i fjol till den 30 juni i år låg på nära 2,8 miljarder kronor, skriver Securitas i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 25 okt 15 kl. 18:55

Securitas köper stort USA-företag

Securitas köper nordamerikanska säkerhetsföretaget Diebold Electronic Sequrity för motsvarande cirka 2,9 miljarder kronor.— Det är det största förvärv vi har gjort på 15 år, säger Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör på Securitas AB, till TT.Försäljningen i den köpta verksamheten mellan den 30 juni i fjol till den 30 juni i år låg på nära 2,8 miljarder kronor, skriver Securitas i ett pressmeddelande.

DI - 16 maj 11 kl. 11:43

Därför vill Securitas köpa Niscayah

Säkerhetsföretaget Securitas lägger bud på branschkollegan Niscayah, tidigare Securitas Systems. På så vis vill Securitas komplettera sitt produktutbud och stärka sin konkurrenskraft. Men Niscayahs tröga utveckling de senaste åren vill Securitas kommunikationschef inte kommentera..

VA - 29 jun 11 kl. 09:05

Securitas förlänger acceptperiod

29 juni Konkurrensgodkännande från EU-kommissionen kan senast komma att erhållas omkring den 4 augusti 2011 och Securitas delårsrapport för andra kvartalet 2011 är planerad att offentliggöras den 5 augusti 2011. Med anledning av detta har Securitas beslutat att förlänga acceptfristen för erbjudandet. Den 16 maj 2011 offentliggjorde Securitas ett erbjudande att förvärva samtliga aktier och teckningsoptioner i Niscayah.

Alliansfritt Sverige - 19 dec 11 kl. 18:00

Utredning föreslår polisanmälan mot Securitas

FUSK. SL bli blåsta av Securitas som sköter biljettkontrollen. Oberoende jurister som granskat ärendet åt Stockholms landsting anser att fusket är så allvarligt att SL borde polisanmäla fusket.

SmålandsPosten - 09 aug 13 kl. 06:19

Parkeringsuppdrag kan gå till Securitas

Securitas kommer med största sannolikhet att ta över parkerings­övervakningen i Växjö kommun.
Allt som återstår är att tekniska nämnden ska säga ja till förvaltningens förslag. ?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Wall Street öppnar nedåt

De ledande börserna i New York inleder torsdagshandeln svagt..

Realtid - 6 timmar sedan

IG breddar portföljen

Bolaget lanserar i dagarna sitt nya varumärke och ska nu erbjuda en bredare produktportfölj..

Realtid - 6 timmar sedan

IG rebrandar och satsar på nya produkter

Bolaget lanserar i dagarna sitt nya varumärke och vill nu erbjuda en bredare produktportfölj..

Realtid - 7 timmar sedan

Utökat ECB-program lyfter börserna

De ledande börs-indexen i Europa vände tydligt uppåt efter beskeden från ECB och då framför allt på beskedet att storleken på QE-programmet Pandemic Emergency Purchase Programme (PEPP) utökas med 600 miljarder euro till 1 350 miljarder euro..

Realtid - 8 timmar sedan

Enfuce godkänd som auktoriserat betalningsinstitut 

Finlands största fintech-start up Enfuce har ackrediterats som ett auktoriserat betalningsinstitut av Finlands motsvarighet till Finansinspektion..

Realtid - 10 timmar sedan

Storbanker uttrycker stöd för säkerhetslagen

HSBC och Standard Chartered ställer sig bakom den kontroversiella säkerhetslagen i Hongkong som stärker Kinas grepp om staden, skriver flera medier..

Realtid - 9 timmar sedan

Euron är i grunden fortfarande en dysfunktionell valuta

EU:s stora räddningspaket på 750 miljarder euro har av många tolkats som ett irreversibelt steg mot Europas Förenta stater och att ett svenskt godkännande gör att vi förr snarare än senare tvingas ansluta oss till euron. Det är en mycket förhastad slutsats..

Realtid - 11 timmar sedan

"Får vi inte pensionerna att dansa för Paris är vi körda"

Riksrevisionen genomför just nu en granskning av AP-fondernas hållbarhetsarbete. Enligt Sasja Beslik, chef för hållbar finansutveckling på J. Safra Sarasin, är det mycket som behöver förbättras..

Realtid - 11 timmar sedan

Serneke vill förlänga lån – höjer räntan med 300 punkter

Coronakrisen och att försäljningen av delar av Karlatornet skjutits upp pressar Serneke. Byggkoncernen ber nu sina långivare om att få förlänga löptiden på en obligation på 700 miljoner kronor..

Realtid - 11 timmar sedan

Riksrevisonen granskar AP-fondernas hållbarhetsarbete

Riksrevisionen genomför just nu en granskning av AP-fondernas hållbarhetsarbete..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.