Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 06 June, 15:43

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 12:00

Så ska Tele2:s nya tjänst Penny nå ut i streamingbrusetMed ny tjänst och nytt varumärke ska Tele2-tjänsten Penny – mitt under rådande coronakris – slå sig in på en extremt konkurrentutsatt marknad. ”Vi är den enda aktören på marknaden som erbjuder det här”, säger Karin Bonde..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tele2, Penny, Karin Bonde

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Tele2:snya , tjänst, Penny, ut i , streamingbruset
Dagensanalys.se - 03 feb 20 kl. 11:02

Tele2 vill komma åt marknaden med Penny i en app

Penny erbjuder mobiltelefoni, bredband och snart även underhållning, allt i en app. Som kund aktiverar, ändrar och uppdaterar du dina tjänster när det passar dig. Abonnemanget uppges vara fritt från både bindningstid och uppsägningstid.

Cornucopia - 12 dec 19 kl. 14:29

TV4, Telia, Tele2/Comhem och linjärteves sista strid

Sedan Telia nyligen förvärvade TV4 har i veckan har Tele2-ägda ComHem slutat vidaresända linjärtevekanalen efter att man blivit sura på Telia. Detta inkluderar tydligen även den marksända digitaltjänsten Boxer, som ägs av Comhem. Dock ska TV4 fortfarande gå att ta emot som marksänd fri teve med enbart en digital-tevemottagare.

Mobil - 03 feb 20 kl. 09:47

Enkelt och billigt - slagorden för nya abonnemanget Penny

Tele2 lanserar nu ett nytt abonnemangsvarumärke där fokus ligger på att det ska vara enkelt, överskådligt och billigt..

Mobil - 07 feb 20 kl. 08:48

Tele2 startar anmälningstjänst för sms-bedrägerier

Via en ny tjänst där användare kan anmäla sms-bedrägerier vill Tele2 förhindra riskerna att bli utsatt för smishing..

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 11:40

Superviruset slog ut Telia och Tele2


Det virus som skulle drabba hundratusentals datorer på måndagen verkar ha drabbat två stora telekomföretag. INTERNET. Både Telia och Tele2:s intranät och kundtjänster är ur funktion sedan "superviruset", som Nyheter24 rapporterade om på söndagen, slagit till.

DI - 02 dec 14 kl. 11:52

MTG sluter avtal med Tele2

Mediebolaget MTGs streamingtjänst Viaplay och Tele2 har ingått partnerskap som innebär att Tele2 kommer kunna erbjuda tillgång till streamingtjänsten till sina 3,7 miljoner svenska mobil- och mobilt bredbandsabonnenter..

GöteborgsPosten - 18 okt 16 kl. 18:20

220 personer får gå från Tele2

Omkring 220 personer tvingas lämna telekombolaget Tele2. Enligt bolaget sparkas inga personer - men de anställda har samtidigt ingen möjlighet att stanna kvar. – Vi ger dem ett avtal som är ett bra erbjudande, andra vägen är att vänta på en annan tjänst, men det finns inte så många andra tjänster att få då vi har anställningstopp, säger Tele2:s presschef Malin Selander..

GöteborgsPosten - 18 okt 16 kl. 18:32

220 personer får gå från Tele2

Omkring 220 personer tvingas lämna telekombolaget Tele2. Enligt bolaget sparkas inga personer - men de anställda har samtidigt ingen möjlighet att stanna kvar. – Vi ger dem ett avtal som är ett bra erbjudande, andra vägen är att vänta på en annan tjänst, men det finns inte så många andra tjänster att få då vi har anställningstopp, säger Tele2:s presschef Malin Selander..

Blekinge Läns tidning - 09 okt 18 kl. 08:59

Tele2-chef går till TDC

Avgående Tele2-chefen Allison Kirkby blir ny vd för danska telekommunikationsbolaget TDC. Skotten Kirkby tillträder sin nya tjänst i december, enligt ett pressmeddelande. Kirkby meddelade redan i vintras att hon skulle sluta på Tele2 i samband med samgåendet med Comhem.

Sydsvenskan - 09 okt 18 kl. 08:59

Tele2-chef går till TDC

Avgående Tele2-chefen Allison Kirkby blir ny vd för danska telekommunikationsbolaget TDC. Skotten Kirkby tillträder sin nya tjänst i december, enligt ett pressmeddelande. Kirkby meddelade redan i vintras att hon skulle sluta på Tele2 i samband med samgå.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 22 timmar sedan

Sydsvenskans ledarskribent omplaceras efter kritiserad tweet

Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkärs kritiserade agerande på Twitter gör att han nu omplaceras..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Veckans viktigaste branschnyheter

Expressens USA-korrespondent skjuten av polis, streamingjättar tar ställning i #blacklivesmatter och coronaviruset tvingar Expedition Robinson till Sverige. Här samlar vi veckans viktigaste artiklar..

Dagens Media - Igår: 14:51

Omni Ekonomi blir premiumtjänst: ”Vi vidgar vår affärsmodell mot användarintäkter”

Inom kort börjar Omni Ekonomi återpublicera fördjupande ekonomiinnehåll från flera stora affärsmedier. Samtidigt görs tjänsten om till en betalprodukt. Chefredaktören Markus Gustafsson räknar med omgörningen ska leda till betydande intäkter..

Dagens Media - Igår: 13:36

Discovery vill få Allsvenskan billigare

Värdet på de allsvenska matcherna har gått ned i och med att de kommer att spelas utan publik, rapporterar Dagens Nyheter. Mot den bakgrunden förhandlar tv-bolaget Discovery nu med Svensk elitfotboll om priset..

Dagens Media - Igår: 11:43

Cilla Benkö: Journalistattackerna i USA visar att ord kan vara livsfarliga

Samtidigt som demonstrationerna mot polisvåld och rasism sveper över USA kommer oroväckande rapporter om att journalister utsätts för våldsamma angrepp från både polis och demonstranter. Grogrund är en upphettad retorik där medier gång på gång pekas ut som fiender..

Dagens Media - Igår: 11:17

Branschen skriver till kulturministern om stöd

Ge de 500 miljonerna i mediestöd direkt till journalistiken. Det kräver de stora medieföretagen i en skrivelse till kulturministern. Däremot säger de nej till stöd för annonsbortfall..

Dagens Media - Igår: 10:41

De blir nya chefredaktörer för Mittmedias Hälsingetitlar

Söderhamns-Kuriren och Ljusnan får nya chefredaktörer i Mattias Guander och Tomas Froms. De två tillträder snarast möjligt..

Dagens Media - Igår: 09:24

Isabella Löwengrips mamma anmäler Sveriges Radio

Isabella Löwengrips mamma anmäler SR till Granskningsnämnden efter Söndagsintervjun i P1..

Dagens Media - Igår: 08:32

Facebook inför märkning för statskontrollerade medier

Nu rullas en särskild märkning ut på Facebook, som tydliggör om innehållet kommer från en publicist som är statskontrollerad..

Dagens Media - Igår: 07:39

Sveriges Annonsörer: ”Vi jobbar med effektfrågan på ett felaktigt sätt i dag”

Effektfrågan är den viktigaste och mest utmanande frågan för Sveriges Annonsörers medlemmar, enligt vd:n Hanna Riberdahl: ”Det kommer att krävas att vi jobbar på bred front”. Därför lanseras nu ”Effektinitiativet”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.