DI > Ekonomi

Friday, 05 June, 11:31

DI - 20 maj 20 kl. 09:44

”Kursen kan dubbleras igen” – aktierna förvaltaren köper nuCoronakrisen har fått förvaltaren Jon Hyltner att stuva om i portföljen. För Di berättar han vilka nya innehav som har tagit plats i Enter. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jon Hyltner, Di, Enter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kursenkan , dubbleras, igen, aktierna, förvaltaren, köpernu
PrivataAffärer - 26 apr 19 kl. 11:11

Hernhag: Aktierna du ska ha i portföljen resten av året

V: Hej! Tre aktier att ha i portföljen under resten av 2019?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 05 okt 18 kl. 06:25

Hernhag: Bästa strategierna för de mest blankade aktierna

Teknikbolaget Mycronic toppar listan över Stockholmsbörsens mest blankade aktier med 12,5 procent. Det innebär att 12,5 procent av aktierna är utlånade till aktörer som sannolikt sålt aktierna i förhoppning om att kunna köpa tillbaka dem billigare. Räntan på att låna aktier är ibland hög och blankningsaffärer innebär en finansiell hävstång.

PrivataAffärer - 06 aug 18 kl. 13:00

Aktierna som gett mest de senaste 40 åren

Privata Affärer fyller 40 år: Vi firar genom att gräva djupt i arkiven, jämföra då och nu och se in i kristallkulan. Och vi har hittat flera guldkorn. Bland annat de aktier som gått bäst under vår livstid.

PrivataAffärer - 02 okt 18 kl. 13:00

Experten: Småbolagen drar ifrån börsen igen

Börsens småbolagsindex har fortsatt att dra ifrån de större bolagen och har så här långt i år avkastat 20 procent inklusive utdelningar sedan årsskiftet. Det mer än dubbelt så bra mot Large Cap och gläder Björn Falkeblad, erfaren kapitalförvaltare och redaktör för analysbrevet Micro, som specialiserat sig på att leta oupptäckta stjärnor på smålistorna. De faktorer som ligger bakom att börsen satte fart på sensommaren tror han dessutom lovar gott för fortsättningen.

Dagens PS - 11 sep 18 kl. 08:02

Teknisk analys: Sälj aktierna direkt

Här är aktietrojkan som döms ut av börsproffsen, det ser ”särskilt dystert ut”. Det är Investtech som anser att Stockholmsbörsen nu börjar visa ”kortsiktiga svaghetstecken”, skriver Di och uppger att Investtech kommit fram till att hela 27 procent av aktierna på Stockholmsbörsen anses ha negativa utsikter. I vart fall på sex månaders horisont, enligt Investtechs Börsbarometer.

Dagens PS - 16 jan 18 kl. 10:50

Förvaltare: ”Aktierna riskerar trög utveckling”

Har dragit ner på exponeringen mot sektorn. Ulric Grönvall, som förvaltar Danske Bank Sverige Fokus, berättar i en intervju med Affärsvärlden att bankaktier inte längre står lika högt i kurs. Tidigare fanns Nordea, SEB och Swedbank i portföljen.

VA - 01 mar 11 kl. 07:00

Hetaste aktierna på NGM

1 mars Förstora Listan toppas av NGS Group, ett investmentbolag som fokuserar på onoterat inom tjänstesektorn men framförallt bemanning och sjukvårdstjänster. Aktien har stigit hela 91 procent sedan årsskiftet. Bolaget har som mål att växa med minst 15 procent per år med en nettomarginal över en konjunkturcykel på 7 procent.

DI - 16 jun 17 kl. 10:34

Lundberg ökar i Handelsbanken igen

Investmentbolaget Lundbergs har köpt ytterligare 500.000 A-aktier i Handelsbanken den 15 juni. Aktierna köptes till kursen 122 kronor, vilket ger ett värde på affären på drygt 61 miljoner kronor.

DI - 24 nov 18 kl. 11:57

Wise Groups ordförande köper aktier igen

Erik Mitteregger har den 23 november köpt 12 982 stycken aktier i Wise Group där han är ordförande och storägare. Aktierna köptes till kursen 47,23 kronor per aktie, till ett totalt pris av 613 140 kronor. .

PrivataAffärer - 14 jan 20 kl. 08:53

Här är aktierna du ska sälja

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Dometic till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 85 från 90 kr. Aktien stängde på 94,40 kr på måndagen och aktien har gått upp med nästan 19 procent de tre senaste månaderna.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Utlandsresa trots avrådan – kolla försäkringen

Det går att resa på solsemester utomlands redan nu även om UD avråder från sådana resor..

DI - 15 minuter sedan

Bricknode förvärvar utlåningsplattformen Lendysoft

Bricknode (www.bricknode.com) kompletterar utbudet av molnbaserade affärssystem för finansbranschen genom att förvärva utlåningsplattformen….

DI - 15 minuter sedan

Juholt lämnar ambassadörsjobbet på Island

Håkan Juholt lämnar sitt jobb som ambassadör i Reykjavik på Island..

DI - 30 minuter sedan

Leadstar Media lanserar LeBonPariSportif.com i Frankrike

Leadstar Media har lanserat sin första hemsida i Frankrike. LeBonPariSportif.com jämför licensierade spelbolag på den reglerade franska….

DI - 30 minuter sedan

94 procent färre passagerare för SAS i maj

Det totala antalet passagerare som flög med flygbolaget SAS rasade med nästan 94 procent i maj på grund av coronaviruspandemin..

DI - 30 minuter sedan

Lyxbilstillverkaren vill säga upp var fjärde anställd

Lyxbilstillverkaren Bentley kan behöva dra ner med 1.000 anställda vilket motsvarar nästan en fjärdedel av bolagets arbetsstyrka..

DI - 30 minuter sedan

Tunga röster vägrar ändringar – fondtorget överlever minst ett år

Fondtorget blir kvar i minst ett år till. Tunga röster i riksdagens pensionsgrupp vägrar att hasta fram nya förändringar..

DI - 30 minuter sedan

SAS återöppnar nya linjer – flera flyg till Medelhavet

SAS har tidigare meddelat att flygbolaget planerar att återuppta trafiken på runt 40 linjer under juni månad..

DI - 45 minuter sedan

Kritisk studie av malariamedicin på coronapatienter dras tillbaka

Den prestigefyllda medicintidskriften The Lancet drar tillbaka en studie om malariamediciners påverkan på coronapatienter..

DI - 1 timme sedan

Statligt jätteprojekt riskerar bli ”bortkastade pengar” efter regeringens vaga besked

På statliga Svenska Kraftnät råder stor oro kring det stora it-projekt som affärsverket på regeringens uppdrag jobbar med sedan fem år och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.