Dagens Media > Ekonomi

Friday, 05 June, 18:52

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 09:26

Här är målgrupperna som ökar i linjär-tv under coronakrisenTittandet på linjär-tv har ökat kraftigt under coronapandemin. Men ökningen sker inte i samtliga målgrupper – och vissa målgrupper fortsätter att lämna linjär-tv. ”Som annonsör behöver man vara medveten om var räckvidden ligger”, säger Amplifis Peter Nilsson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Amplifis Peter Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är målgruppernasom , ökari , linjär-tvunder , coronakrisen
Dagens Media - 07 maj 20 kl. 11:46

Massiv tittarökning under coronakrisen – men digital kräftgång för Nent och Discovery

Tv-tittandet skjuter i höjden i spåren av coronapandemin. Tittandet ökar linjärt, men framför allt digitalt. ✓TV4:s digitala omställning får en skjuts ✓Så påverkas PUT:en ✓Nent och Discovery tappar digitalt.

Aftonbladet - 25 maj 20 kl. 12:40

Risken för spelmissbruk ökar på grund av coronakrisen

▸ Coronapandemin bakom återfall ✓ ”Svek mot nära och kära”.

Dagens Media - 05 maj 20 kl. 10:17

Coronakrisen ger skjuts åt tittandet

Både det linjära och digitala tittande ökar rejält på grund av coronakrisen..

Dagens Media - 23 mar 20 kl. 13:44

Så står sig radio och linjär-tv

Radion tappar lyssnartid i spåren av coronakrisen. Samtidigt snabbar krisen på förflyttningen från linjär-tv till digital tv-konsumtion. Det visar en analys från Amplifi..

SR - 12 timmar sedan

Coronakrisen slår hårt mot ölbranschen

Kraftig minskade restaurangbesök och inställda festivaler har slagit mot bryggerinäringen. Vinnarna är de som lyckats styra om sin försäljning till Systembolaget – där försäljningen istället ökar..

Sydsvenskan - 23 apr 20 kl. 07:35

Stödet för S ökar kraftigt under coronakrisen

Socialdemokraterna ökar rejält i SVT/Novus senaste mätning. 30,4 procent av svenskarna stödjer partiet, en ökning med 4,8 procentenheter jämfört med mars. Stödet för S ökar för andra månaden i rad.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 20 kl. 07:35

Stödet för S ökar kraftigt under coronakrisen

Socialdemokraterna ökar rejält i SVT/Novus senaste mätning. 30,4 procent av svenskarna stödjer partiet, en ökning med 4,8 procentenheter jämfört med mars. Stödet för S ökar för andra månaden i rad.

SVT - 25 mar 20 kl. 06:16

Stödet ökar för Socialdemokraterna under coronakrisen

Stödet ökar för Socialdemokraterna under coronakrisen. I SVT/Novus nya väljarbarometer har stödet gått upp med 2,4 procentenheter till 25,6 procent i jämförelse med mätningen för en månad sedan. Samtidigt sjunker stödet för Sverigedemokraterna (-1,9) och Vänsterpartiet (-1,1)..

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 11:43

LO öppnar för fler samtal i coronakrisen

Fackförbundet LO utökar sin tjänst Fackets hjälptelefon under coronakrisen. Fler handläggare och längre öppettider ska bidra till att hjälpa fler när antalet varsel ökar kraftigt på en pressad arbetsmarknad. Enligt fackförbundet drabbas många anställda.

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 11:43

LO öppnar för fler samtal i coronakrisen

Fackförbundet LO utökar sin tjänst Fackets hjälptelefon under coronakrisen. Fler handläggare och längre öppettider ska bidra till att hjälpa fler när antalet varsel ökar kraftigt på en pressad arbetsmarknad. Enligt fackförbundet drabbas många anställda.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Sydsvenskans ledarskribent omplaceras efter kritiserad tweet

Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkärs kritiserade agerande på Twitter gör att han nu omplaceras..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Veckans viktigaste branschnyheter

Expressens USA-korrespondent skjuten av polis, streamingjättar tar ställning i #blacklivesmatter och coronaviruset tvingar Expedition Robinson till Sverige. Här samlar vi veckans viktigaste artiklar..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Omni Ekonomi blir premiumtjänst: ”Vi vidgar vår affärsmodell mot användarintäkter”

Inom kort börjar Omni Ekonomi återpublicera fördjupande ekonomiinnehåll från flera stora affärsmedier. Samtidigt görs tjänsten om till en betalprodukt. Chefredaktören Markus Gustafsson räknar med omgörningen ska leda till betydande intäkter..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Discovery vill få Allsvenskan billigare

Värdet på de allsvenska matcherna har gått ned i och med att de kommer att spelas utan publik, rapporterar Dagens Nyheter. Mot den bakgrunden förhandlar tv-bolaget Discovery nu med Svensk elitfotboll om priset..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Cilla Benkö: Journalistattackerna i USA visar att ord kan vara livsfarliga

Samtidigt som demonstrationerna mot polisvåld och rasism sveper över USA kommer oroväckande rapporter om att journalister utsätts för våldsamma angrepp från både polis och demonstranter. Grogrund är en upphettad retorik där medier gång på gång pekas ut som fiender..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Branschen skriver till kulturministern om stöd

Ge de 500 miljonerna i mediestöd direkt till journalistiken. Det kräver de stora medieföretagen i en skrivelse till kulturministern. Däremot säger de nej till stöd för annonsbortfall..

Dagens Media - 8 timmar sedan

De blir nya chefredaktörer för Mittmedias Hälsingetitlar

Söderhamns-Kuriren och Ljusnan får nya chefredaktörer i Mattias Guander och Tomas Froms. De två tillträder snarast möjligt..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Isabella Löwengrips mamma anmäler Sveriges Radio

Isabella Löwengrips mamma anmäler SR till Granskningsnämnden efter Söndagsintervjun i P1..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Facebook inför märkning för statskontrollerade medier

Nu rullas en särskild märkning ut på Facebook, som tydliggör om innehållet kommer från en publicist som är statskontrollerad..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Sveriges Annonsörer: ”Vi jobbar med effektfrågan på ett felaktigt sätt i dag”

Effektfrågan är den viktigaste och mest utmanande frågan för Sveriges Annonsörers medlemmar, enligt vd:n Hanna Riberdahl: ”Det kommer att krävas att vi jobbar på bred front”. Därför lanseras nu ”Effektinitiativet”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.