DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 21:15

DI - 20 maj 20 kl. 09:00

Samhällsfastigheter och hyresbostäder vinnare på fastighetsmarknad med oklara förutsättningarI senaste numret av Svensk Fastighetsmarknad, covid-19 special, visar Svefa att det trots rådande pandemi finns vinnare och ljuspunkter på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Svensk Fastighetsmarknad, Svefa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samhällsfastigheteroch , hyresbostäder, vinnare, fastighetsmarknadmed , oklara, förutsättningar
HBL - 14 nov 13 kl. 17:02

Förslag: Slutrökt i kommunala hyresbostäder

En arbetsgrupp för ett rökfritt Finland vill förbjuda tobaksrökning i statligt och kommunal finansierade hyresbostäder. Gruppen föreslår rökförbud också i lekparker, på badstränder, på täckta busshållplatser och på ungdomsläger. Enligt gruppen borde alla smakförbättrande tillsatser i tobaksprodukter förbjudas.

YLE - 08 okt 16 kl. 11:16

FPA:s generalsekreterare: Samhället klarar inte av alla stöd

Det finländska samhället klarar inte av de nuvarande samhällsstöden, säger Liisa Hyssälä som snart avgår från posten som generaldirektör vid Folkpensionsanstalten. - De gamla systemen fungerar inte längre, de är skapta för en annan tid, sade Hyssälä i Morgonettan på lördagen. Hyssälä är av åsikten att en basinkomst borde ersätta stöddjungeln.

YLE - 08 okt 16 kl. 11:16

FPA:s generaldirektör: Samhället klarar inte av alla stöd

Det finländska samhället klarar inte av de nuvarande samhällsstöden, säger Liisa Hyssälä som snart avgår från posten som generaldirektör vid Folkpensionsanstalten. - De gamla systemen fungerar inte längre, de är skapta för en annan tid, sade Hyssälä i Morgonettan på lördagen. Hyssälä är av åsikten att en basinkomst borde ersätta stöddjungeln.

Cornucopia - 25 jun 19 kl. 12:17

Årets Almedalsvecka - framträder hos SOS Alarm och Fastighetsvärlden på tisdag

På söndag drar årets Almedalsvecka igång på Gotland. Själv framträder jag med ett specialskrivet krisscenario för en panel hos SOS Alarm på tisdagen 10:00 och kör en kort föreläsning om prepping på Fastighetsvärldens mingel 16:00. Bägge är i mån om plats öppna för allmänheten.

Barometern - 18 maj 18 kl. 08:49

Medborgarförslag om nya bostäder i Alsterbro

Om inte nya hyresbostäder snabbt byggs i Alsterbro kommer samhället snart att att tappa befolkning. Den farhågan framförs i ett medborgarförslag..

PrivataAffärer - 06 dec 18 kl. 13:13

Aggressiva tillväxtmål i Batljans SBB

Fastighetssektorn har varit en av börsens stora sektorvinnare detta börsår till följd av minusränta och högkonjunktur. Och Samhällsbyggnadsbolaget tillhör en av de stora vinnarna med en uppgång på över 60 procent under året. Uppenbarligen var marknaden inte riktigt övertygad för ett år sedan om vd Ilija Batljans höga ambitioner för det mycket unga bolaget som startade för mindre än tre år sedan.

Skånskan - 01 mar 18 kl. 13:00

Brinova vill bygga radhus och punkthus

ESLÖV Fastighetsbolaget Brinova vill bygga nytt i kvarteren Dannemannen 36 och 37. Det handlar om 68 nya hyresbostäder i västra Eslöv – två punkthus med totalt 48 lägenheter samt 20 radhus. ERWP.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 08:30

Politisk skiljelinje om bolagets uppgift

STAFFANSTORP Christian Sonesson (M) stack inte under stol med att ägardirektiven för Staffanstorps Centrum AB speglar M- och SD-majoritetens ideologi.
Samtidigt gjorde Pierre Sjöström (S) det tydligt att Socialdemokraterna vill något annat med bolaget.Pierre Sjöström och S vill att kommunen ska agera för att kunna erbjuda invånarna hyresbostäder.

PrivataAffärer - 24 feb 20 kl. 06:22

“Ett fantastiskt år för fastighetssektorn”

Fakta: Länsförsäkringar Fastighet Europa är en aktiefond som investerar i börsnoterade fastighetsbolag på Europas börser. Svenska bolag står för ca tio procent och dominerande länder är Storbritannien, Spanien och Tyskland. Under 2019 steg fonden ca 38 procent och spås fortsatt generera positiv avkastning under 2020.

HBL - 25 okt 12 kl. 15:15

Hbl frågar: Vilka är de viktigaste valfrågorna?

Maktpartiernas kandidater i huvudstadsregionen uttalar sig om vilka frågor som är de mest centrala inför söndagens val. Helsingfors Tatu Rauhamäki (Saml): 1. Ett bättre fungerande Helsingfors.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Eurocine Vaccines fördjupar samarbetet med Spixia Biotechnology genom ett mer omfattande Term Sheet

Eurocine Vaccines AB (”Eurocine Vaccines”) har idag ingått en mer omfattande avsiktsförklaring med Spixia Biotechnology AB (”Spixia….

DI - 30 minuter sedan

Nent-vd:n om rättighetskriget: ”Det är vi som är jätten – inte Telia”

Trots utebliven sport har Nent sett ett ökat tittande och fler abonnenter under coronakrisen..

DI - 45 minuter sedan

Aktiespararna jublar: ”I praktiken nekad ansvarsfrihet”

Swedbanks förre ordförande Lars Idermark kan komma att hållas ansvarig av ägarna..

DI - 1 timme sedan

Två ledningspersoner på Balder häktade för misstänkt insiderbrott

Två ledningspersoner på fastighetsbolaget Balder har begärts häktade för misstänkta för grovt insiderbrott..

DI - 1 timme sedan

Boris Johnson lättar på restriktionerna – testprogram inleds

Grupper på upp till sex personer får nu tillåtelse att träffas så länge de gör detta utomhus, och vistas på lämpligt avstånd från varandra..

DI - 1 timme sedan

Även elektrifiering går bäst utan socialism

Europa har sensationellt gått om Kina när det gäller investeringar i eldrivna fordon och batterier..

DI - 1 timme sedan

Glädjebesked för Nent: Premier League återupptas

Den engelska högstaligan Premier League kommer återstarta säsongen den 17 juni. Beskedet lär glädja Nordic Entertainment Group, Nent, som….

DI - 2 timmar sedan

Göran Persson sågar Riksgäldens villkor – varnar för ny krisvåg

Swedbanks ordförande Göran Persson kritiserar Riksgäldens företagsakut, där staten erbjuder lånegarantier för att hjälpa krisdrabbade….

DI - 2 timmar sedan

SEB föreslår ingen utdelning för 2019

Som en konsekvens av coronaviruspandemin har SEB:s styrelse beslutat sig för att föreslå att ingen utdelning ska lämnas för räkenskapsåret….

DI - 2 timmar sedan

Hallengren om testningsbråket: ”Missförstånd”

Statsminister Stefan Löfven (S) är frustrerad över att inte fler svenskar testas för covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.