DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 14:58

DI - 20 maj 20 kl. 08:39

Tempest Security stärker resultatet – omsättningen upp med 38 procentSäkerhetsbolaget Tempest Security, som är listat på First North, redovisar en omsättning på 79,4 miljoner kronor (57,4) för det första. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Security, Tempest Security, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tempest, Security, stärker, resultatet, omsättningenupp med 38 procent
DI - 23 maj 19 kl. 13:09

Tempest Security ökar intäkterna med 24 procent

Säkerhetsbolaget Tempest Securitys intäkter ökade under årets första kvartal med 24 procent till 57,6 miljoner kronor. Resultatet efter skatt var dock fortfarande negativt och uppgick till -8,2 miljoner kronor (-5,6)..

DI - 23 aug 18 kl. 08:24

Tempest Securitys omsättning upp 33 procent

Säkerhetsbolaget Tempest Security, listat på First North sedan slutet av 2017, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2018 på minus 9,4 miljoner kronor (1,0). Ebitda-resultatet var minus 6,6 miljoner kronor (1,8)..

E24 - 17 nov 11 kl. 08:48

Panaxia 3 kv: resultatet efter skatt blev -15,5 mkr

Säkerhetsföretaget Panaxia Security redovisar ett resultat efter skatt på -15,5 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (-23,9). Resultatet per aktie uppgick till -1:46 kronor (-6:91)..

Affärsvärlden - 20 jan 16 kl. 13:55

Goldman Sachs klår förväntningarna

Amerikanska Goldman Sachs redovisar en justerad vinst per aktie om 4,68 dollar (4,38) för det fjärde kvartalet 2015, där uppgörelser kring residential mortgage-backed security (RMBS), tyngde resultatet med 3,41 dollar per aktie..

BT - 30 maj 14 kl. 08:29

Författare som älskar naturen

I Sverige med allemansrätt och så lite folk och så stor natur har vi väl gott om författare som skriver bra om natur? Som låter oss uppleva med dem, men som också visar oss in på de djupa existentiella frågorna om oss själva och vår plats i naturen. Namn kommer för mig.

Uppsalanyheter.se - 10 aug 15 kl. 01:41

Siriusseger ger allsvensk "känning"

Elitettan: Med nio omgångar kvar av elitettan är fem lag inblandade i striden om den andra allsvenska platsen efter Kvarnsveden, Sirius damer är ett av dem efter söndagens resultat.Med nio omgångar kvar av elitettan är fem lag inblandade i striden om den andra allsvenska platsen efter Kvarnseden, Sirius damer är ett av dem efter söndagens resultat.   Samtidigt som Djurgården på andra plats och Limhamn Bunkeflo på tredje plats spelade oavgjort och fick en poäng vardera tog Sirius damer tre poäng genom att besegra Sunnanå med 1-3 på bortaplan.

Dagensanalys.se - 24 aug 17 kl. 15:01

Få svenska beslutsfattare tror att de påverkas av GDPR

Färre än hälften av de svenska beslutsfattarna tror att de påverkas av den nya dataskyddsförordningen, GDPR och bara en tredjedel tror att all deras data sparas säkert. Det visar en ny studie från säkerhetsföretaget NTT Security. En ny global undersökning från NTT Security visar att var sjätte svensk beslutsfattare inte vet vilka regler och förordningar som deras företag kommer att påverkas av framöver.

Ekonomistas - 25 jan 14 kl. 04:14

Förtydliganden om självständig sjukförsäkring

Nedanstående är ett förtydligande av några förslag i SNS Konjunkturrådsrapport 2014 som presenterades i förra veckan. Inlägget är skrivet av rapportförfattarna, Torben Andersen, Annika Sundén och Jesper Roine. I förra veckan presenterade vi SNS Konjunkturrådsrapport 2014.

Nyan - 21 sep 17 kl. 15:18

Viking nominerat till säkerhetspris

Viking Line har nominerats till säkerhetsbranschens pris Security Award 2017 för sitt arbete för minskad brottslighet ombord. Security Awards utnämner sedan 2010 företag, organisationer och individer som på olika sätt har utmärkt sig i arbetat för ökad säkerhet i samhället. Viking Line är en av tre nominerade i kategorin Årets kommersiella satsning.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska privatkonsumtionen föll mer än väntat i april

De privata inkomsterna i USA steg 10,5 procent i april, jämfört med föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Balders finanschef häktad

Balders finanschef Marcus Hansson har häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt insiderbrott, meddelar åklagaren Pontus Hamilton för….

DI - 45 minuter sedan

Forskningsbolaget rusar på börsen efter ny data från fas 1-studie

Forskningsbolaget Alligator Bioscience presenterar ytterligare data från den pågående kliniska fas 1-studien med ATOR-1015 som utvecklas….

DI - 1 timme sedan

Danmark och Norge tillåter resor mellan länderna – oklart med Sverige

Danmark och Norge har gjort upp om att tillåta fritidsresor mellan länderna, erfar norska TV2 och NTB. .

DI - 1 timme sedan

AIK: ”Gör vi inget överlever vi inte”

Fredagens besked från idrottsminister Amanda Lind om att tävlingsidrott återigen får starta från och med den 14 juni betyder att både herr-.

DI - 1 timme sedan

14.00 – Följ Anders Tegnells presskonferens

Myndigheterna uppdaterar om coronaviruset i Sverige.  Medverkar gör bland annat statsepidemiolog Anders Tegnell..

DI - 1 timme sedan

Mekonomen har vänt till plus efter tung rapport – SSAB och SAS faller

Stockholmsbörsen ser ut att avsluta veckans handel i moll och vid 13.30-tiden är OMXSPI ned 0,5 procent medan OMXS30 backar 1,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Vestager slår tillbaka mot Lufthansas kritik – ”handlar om konkurrens”

EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager slår tillbaka mot kritiken att EU:s villkor för att det tyska statstödet till Lufthansa ska….

DI - 1 timme sedan

Billerud Korsnäs förlänger avtal med finskt bolag

Billerud Korsnäs och UPM har ingått en överenskommelse som innebär att leveransavtalet för pappersmassa, ånga och el till produktionen vid….

DI - 2 timmar sedan

USA: Trump väntas utvisa kinesiska studenter, forskare

USA:s president Donald Trump kommer vid fredagens aviserade presskonferens att ge besked om att dra tillbaka visum för kinesiska studenter,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.