DI > Ekonomi

Thursday, 04 June, 10:42

DI - 20 maj 20 kl. 06:01

Byggandet tvärnitar – ”långt under vad som behövs”Byggindustrin bromsar in snabbt och investeringarna faller. Framför allt är det bostadsbyggandet som tar stryk enligt branschens nya. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggandet, tvärnitar, långtunder vad som , behövs

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Alzecure meddelar positiva data – aktien stiger

Alzecure Pharma har fått positiva resultat från den första kliniska studien med ACD856, med fokus på att utröna dess halveringstid i….

DI - 10 minuter sedan

Voi inleder samarbete med BMW:s bildelningstjänst

Svenska el-scooter-bolaget Voi inleder ett samarbete med bildelningstjänsten Free Now, som är en del av BMW och Daimlers samriskföretag som….

DI - 15 minuter sedan

Adidas försäljning i Kina återhämtar sig snabbare än förutspått

Den tyska sportutrustningstillverkaren Adidas meddelade på torsdagen att försäljningen i Kina har återhämtat sig snabbare än vad bolaget….

DI - 15 minuter sedan

Roche får akutgodkännande av FDA för coronatest

Schweiziska läkemedelsjätten Roche har fått ett akutgodkännande av amerikanska läkemedelsmyndigheten, FDA, för sitt covid-19 diagnostest….

DI - 30 minuter sedan

Lyxkonglomeratet LVMH: Vi kommer inte köpa Tiffany's på börsen

LVMH har inga planer på att köpa upp juvelerarfirman Tiffany's via marknaden, vilket vore ett sätt att komma billigare undan från höstens….

DI - 30 minuter sedan

Vätgasbolag börsrusar efter amerikansk order

Vätgasbolaget Nel rusar på en fallande Oslobörs på torsdagsmorgonen, sedan det igår kväll meddelats att Nikola Motors, tillverkare av….

DI - 30 minuter sedan

Biljana Pehrsson har köpt aktier i Swedbank för 0,4 miljoner

Biljana Pehrsson, som den 28 maj valdes in i Swedbanks styrelse, har på torsdagen köpt 3.000 aktier i bolaget till kursen 127 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Lista: Branscherna där cirkulär ekonomi förändrar allt

Från avloppsvatten till nylonstrumpbyxor. Återvinning och kretsloppstänk har blivit centrala delar i många bolags dagliga verksamhet..

DI - 45 minuter sedan

”Historiskt hög substansrabatt” bakom SEB:s köpstämpel på fastighetsbolaget

Fabeges svaga kursutveckling har gett en historiskt hög substansrabatt i fastighetsbolaget som nu har goda möjligheter att fånga uppkomna….

DI - 30 minuter sedan

Tyska maskinorder sjönk med 31 procent i april

Orderingången i Tyskland på maskiner och anläggningar sjönk 31 procent i april, jämfört med motsvarande månad ett år tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.