DI > Ekonomi

Monday, 01 June, 14:58

DI - 20 maj 20 kl. 05:17

Små rörelser på börserna i AsienNikkei 225 fortsätter att för fjärde dagen i rad att stiga, när Tokyobörsen drog i gång handeln på onsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asien, Tokyobörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, rörelser, börsernai , Asien
DI - 29 sep 14 kl. 15:21

Råvaror: Små rörelser

På måndagseftermiddagen noterade råvarorna inga större rörelser.Börserna i Europa och terminerna för de ledande amerikanska indexen sjönk i spåren av oro för de omfattande gatuprotesterna i Hongkong. Detta fick dollarn att tappa marginellt mot de större valutorna och guldet steg drygt 0,2 procent..

Cornucopia - 24 feb 20 kl. 07:35

Varierande nedåt på börserna i Asien - guldpriset upp

Börserna går i varierande grad nedåt i Asien under morgonen, medan guldpriset stiger, och i svenska kronor slår nytt rekord. Öppningen i Europa är osäker, men det kan förstås bli coronapanik på marknaderna.
-2.

Cornucopia - 15 apr 20 kl. 07:34

Svaga börser i Asien - nytt prisrekord för guldet

Börserna i Asien går svagt under morgonen, trots starka amerikanska börser under gårdagen, som också bjöd på nytt prisrekord för guldet i SEK per gram.
Brandrökfärgat norra Sydney.De amerikanska börserna gick återigen mycket starkt under gårdagen och S&P-500 stängde på +3.

DI - 02 apr 15 kl. 07:16

Räntor och valutor: Dämpade rörelser

Det är rätt små rörelser på både ränte- och valutamarknaden under natten. Börserna i USA sjönk något på onsdagen medan börserna stiger i Asien nu under natten..

DI - 24 jun 15 kl. 07:45

Asienbörser: Blandad utveckling med små rörelser

Börserna i Asien visar en oregelbunden utveckling med små rörelser på onsdagen. I USA stängde börserna svagt högre på tisdagen..

PrivataAffärer - 24 jun 15 kl. 07:59

Små rörelser på Asiens börser

Börserna i Asien visar en oregelbunden utveckling med små rörelser på onsdagen. I USA stängde börserna svagt högre på tisdagen....

DI - 14 jul 16 kl. 07:00

Räntor och valutor: Små rörelser

Det är överlag ganska beskedliga rörelser på finansmarknaderna under natten. USA-börserna visade små förändringar och börserna i Asien ligger kvar runt åttamånadershögsta..

Affärsvärlden - 27 maj 14 kl. 08:40

Små rörelser på Asien-börserna

De ledande börserna i Asien noterade mindre förändringar under tisdagens tunna handel i väntan på att Wall Street ska öppna efter långhelgen..

DI - 23 jul 15 kl. 08:22

Asien: Återhämtning i Kina

I Asien visade börserna blandade rörelser med överlag uppgångar på torsdagsmorgonen. USA-börserna stängde på minus på onsdagen efter svaga kvartalsrapporter från teknikbolagen.

DI - 04 aug 15 kl. 08:02

Asien-börser: Kraftig rekyl i Kina

Vid sidan av fastlandsbörserna i Kina, som rekylerade högre efter tre dagars nedgångar, var det mindre rörelser i båda riktningar på tisdagen för börserna i Asien. Fortsatta prisnedgångar för råvarorna tyngde sentimentet..

Sydsvenskan - 25 sep 19 kl. 03:59

Nedåt på börserna i Asien

Börserna i Asien inledde handelsdagen med nedåtrörelser påverkade av händelser på Wall Street och det politiska läget i USA, där beslut har fattats om en riksrättsutredning mot president Donald Trump. I Tokyo låg Nikkei 225-index på minus 0,6 procent ef.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Färre svenskar oroar sig för coronavirusets följder

Svenskarna oroar sig allt mindre för vilka följder coronavirusets spridning kan få för dem själva och deras anhöriga, visar en ny enkät..

DI - 15 minuter sedan

Gileads vaccinkandidat når inte fram än

Gileads coronavaccin kandidat Remdesivir når inte riktigt fram till målet än, visar läkemedelsbolagets övergripande fas 3-studie. .

DI - 15 minuter sedan

Leif Östling: ”En stor kris – jag har inte upplevt någon av det här slaget”

Scaniaveteranen Leif Östling noterar dagens besked från Scania, och förklarar att det är politiskt svårt att snabbt genomföra kraftfulla….

DI - 15 minuter sedan

Londonbörsen: Finns brett stöd för kortare handeldagar på Europabörserna

Det finns ett brett stöd på aktiemarknaden om att förkorta handelsdagen på de europeiska börserna med 90 minuter..

DI - 30 minuter sedan

Nyfosa säljer ”Lindexfastighet” i Linköping för 139 miljoner

Fastighetsbolaget Nyfosa har sålt handelsfastigheten Dynamon 5 i Linköping som bland annat inhyser en större Lindexbutik..

DI - 30 minuter sedan

Fritt hyra ut el-scootrar i stan utan tillstånd

Elscooter-bolagen ska inte behöva ansöka om tillstånd för uthyrning av el-sparkcyklar – platsen där de placeras ut kan däremot komma att….

DI - 30 minuter sedan

Lundin Gold in i gruvan igen efter coronauppehåll

Lundin Gold meddelar att de första faserna i återstarten av verksamheten vid Fruta del Norte-gruvan är i full gång..

DI - 45 minuter sedan

Stekhet utredning startar med bråk – här är de viktigaste förslagen

Det politiska bråket om en liberalare arbetsrätt är i full gång - redan innan förslaget presenteras senare i eftermiddag..

DI - 45 minuter sedan

Creades förvärvar ytterligare aktier i Midsona

Investeringsbolaget Creades har förvärvat ytterligare drygt 600.000 aktier i hälsovårdsbolaget Midsona under måndagen, skriver bolaget i….

DI - 1 timme sedan

Offentliga Hus förvärvar i Göteborg

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus har ingått avtal med ett lokalt investerarkonsortie avseende förvärv av Opalparken Bostads AB med….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.