Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 31 May, 06:05

Expressen Dina Pengar - 20 maj 20 kl. 04:30

17 jobb som ger hög lön – och har kort utbildningHär är jobben där du efter en kort utbildning kan garanteras fast arbete – och bra lön. Karriärcoachen Christine Nord ger här sina 10 bästa råd för att lyckas: Hur du ska tänka, möta din blivande arbetsgivare – och maxa din lön.– De här kortare utbildningarna är verkligen en bra ingång till något nytt, säger hon. Kolla in vilka yrken du kan tänka dig och som lockar med mer i lönekuvertet efter studierna. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Christine Nord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17 jobbsom ger hög , lönoch har , kort, utbildning
LV - 31 jan 17 kl. 08:30

Äldreomsorgen behöver vikarier - men de som får jobb saknar rätt utbildning

Inför sommaren behövs hundratals vikarier inom äldreomsorgen i Västerviks kommun. Men många av de som får jobb saknar rätt utbildning. – Det är så verkligheten ser ut.

BT - 04 nov 15 kl. 01:00

Hon är en invandrare som vill ha ett jobb för sin utbildning

Med en masterexamen i grafisk design flydde hon från Iran till Sverige. Shabnam Zendehzaban är en av många invandrade akademiker som har svårt att få jobb för sin utbildning..

DI - 26 nov 14 kl. 13:08

Fler icke-europeer har jobb som matchar deras utbildning

Allt fler utomeuropeiskt födda har jobb i linje med sin utbildning. Men gapet till inrikes födda är fortfarande stort..

Sydsvenskan - 01 jul 13 kl. 16:49

Jobb Malmö tar bort utbildning

Utnyttjandet av elever som gratis arbetskraft blev för mycket. Jobb Malmö lägger ner sina kurser i trädgårdsanläggning på Norra Sorgenfri gymnasium..

Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 18 kl. 10:25

Skola och jobb kombineras i ny utbildning

I höst startas en ny lärarutbildning vid Karlstads universitet där studenterna kombinerar studier och jobb..

BT - 28 sep 14 kl. 00:43

Enkla jobb, inte Norgevitsar

Den stora samhällsutmaningen kring invandringen handlar varken om SD:s valresultat eller statistiken – utan om integrationen. I förra veckan skrev den norska författaren Elin Ørjasæter en debattartikel på Svenska Dagbladets Brännpunkt, där hon under rubriken ”Sverige vet inte vad invandringen kostar” drog en lans för att Norge skulle finansiera ett forskningsråd så att svenska forskare kunde få relevant hjälp med statistiken över invandrares sysselsättning. ”Svenska forskare är inte bara obekymrade, de är bombastiskt obekymrade trots ett bristande underlag”, skrev Ørjasæter, och avslutade med att ”långt framskriden ideologisk blockering gör dem ur stånd att hjälpa sig själva”.

BT - 01 feb 14 kl. 10:22

270 000 fler har ett jobb att gå till

Att fler ska ha ett jobb att gå till och att minska utanförskapet var vår främsta utmaning när Alliansen vann valet 2006. Jobben är den fråga som påverkar flest. Dels för att ett jobb ger trygghet och skapar frihet för var och en att forma sitt liv, dels för att det ger en känsla av mening och sammanhang.

Skånskan - 06 feb 19 kl. 22:10

”Utan utbildning har man mycket liten chans att få jobb”

ESLÖV/HÄSSLEHOLM Arbetsförmedlingen i Skåne Nord-Mitt satsar på att få folk i utbildning eller praktik minst lika mycket som man fixar jobb.Arbetslösheten i Eslöv ligger på 8,3 procent, i Höör 5,4 och i Hörby 6,6 procent. Bland utrikes födda är det värre: I Eslöv går 21,2 procent utan jobb, i Höör 16,1 procent och i Hörby 20,8 procent.

BT - 03 maj 12 kl. 14:41

Kontrakt för jobb och utbildning

Nästan 100 000 personer i åldern 18?24 år är inskrivna på Arbetsförmedlingen som arbetslösa. Av dessa har drygt 40 procent varit arbetslösa mer än sex månader.

BT - 03 okt 12 kl. 12:19

Yrkesutbildning i Borås ger jobb till unga

Sverige har stora bekymmer med ungas utanförskap. Alltför många unga går utan jobb trots avklarad gymnasieutbildning och har därmed svårt att försörja sig, skaffa egen bostad och ett självständigt vuxenliv. En orsak till ungas utanförskap är glappet mellan utbildning och arbetsmarknad.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Experten svarar: Tre vanliga frågor om ekonomi efter sorg

Sorgen efter en älskad partner är tung. Men de ekonomiska frågorna måste ändå lösas.• Vad händer till exempel med dina skulder om du skulle gå bort före din partner?

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:41

Coop återkallar folköl – alkoholhalten är för hög

Coop återkallar öl av märket Signum, med den uppgivna alkoholhalten 2,8 procent.Orsaken är att folkölen kan innehålla en för hög alkoholhalt..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:41

Coop återkallar folköl – för hög alkoholhalt

Coop återkallar öl av märket Signum, med den uppgivna alkoholhalten 2,8 procent.Orsaken är att folkölen kan innehålla en för hög alkoholhalt..

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:24

Nya siffror avslöjar Zlatans miljonsmäll

Zlatan Ibrahimovics affärsimperium halverade sin vinst under förra året.Men 38-åringen deppar nog inte ihop.Han sitter nämligen på en förmögenhet på minst 1,4 miljarder kronor, skriver Dagens industri..

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:57

Räntan på uppskjuten vinst vid flytt ska nu slopas helt

Uppskovsräntan kan slopas helt.Det uppger Ekot i dag. Förslaget kommer från regeringen tillsammans med L och C.

Expressen Dina Pengar - Igår: 10:55

Spotify vd har rivit sin 65-miljonersvilla

Efter år av konflikter och överklagande – nu har Spotifys vd fått sin vilja igenom och rivit 65-miljonersvillan i Djursholm strax norr om Stockholm.Det berättar tidningen Mitt i i dag. Det anrika huset från 1893 är nu jämnat med marken.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 22:59

Miljardärens Erik Selins toppchefer sitter häktade

Två av fastighetsbolaget Balders högsta chefer sitter häktade, misstänkta för grovt insiderbrott.I ett pressmeddelande skriver vd:n Erik Selin själv att det inte handlar om ”eventuella transaktioner i Balderaktien”..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 19:57

Amerikanska jättebolag tvingas varsla tiotusentals

WASHINGTON DC. Fler än var fjärde anställd i USA har förlorat jobbet under coronakrisen. Enligt nya siffror på torsdagen har totalt 40,8 miljoner anmält sig som arbetslösa, uppger NPR.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:09

Flygaktierna dyker – då storhandlar småsparare

De skandinaviska flygbolagens aktier dyker till historiskt låga nivåer under våren.Det lockar småspararna.Handeln med Finnair, Norwegian och SAS har ökat rejält under krisen..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:00

Kry-grundaren: Därför satsar jag på cannabisolja

Cannabisoljan CBD fick en skakig start i Sverige när Läkemedelsverket förbjöd flera aktörer att sälja produktenJosefin Landgård, medgrundare av vårdappen Kry, tror stenhårt på produkten och satsar stort för att etablera den i Sverige.– Vi tar hjälp av jurister, säger hon i Expressen TV:s privatekonomiska magasin ”Dina Pengar”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.